PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Igen! 😊 Olyan furi volt látni. Számolgattuk a sejteket. 😊 Az egyik nagyon eleven volt. Képzeld majdnem megszökött! 😁
Sokan cigiznek , és ha annyira nem megy a leszokás, azt szokta mondani az orvos inkább keveset, de rosszabb ha abbahagyja és tiszta ideg. Mindig irigyeltem azokat akik lazán veszik a dolgokat.
Azt mondta nekem a Gőgös, hogy beültetès utàn 72 òràval eldől, hogy megy vagy marad.
5 naposnàl, amùgy is koràbban, illetve màr eltelt a 72, ha hcg termelődès elkezdődhetett.
Bàr ugye a progi is megy, ami bezavarhat
Más hetekig nem tudja hogy terhes, emel, cipel,nincs vitamin, semmi, kv, cigi, rohanás, fogalma sincs hogy terhes, és gond nélkül nő a baba. Őrület.
Köszi! 😊
Én 3 naposakat kaptam vissza tegnap.
Egyetértek. Terhességnél is ezt mondják.
Meg hogy jobban árt ha pl fáj a kismama feje, mint egy szem gyógyszer.
Szerintem ez nagyon nagyon jó jel hogy ilyen korán pozitív 😉
Fogsz még tesztelni ? (Én még pár napig teszteltem utána ugyanazzal a fajtával, még a teszt reggelen is biztos ami biztos ☺️)
Kedves egészségedre!!!
Ha megszokta a szervezeted, lehet jobb ha nem vonod meg magadtól, egyik napról a másikra, mert sokkal rosszabb ha feszült vagy miatta, sok tejjel fogom én inni ugyanúgy. Beültikor hány naposak?
Bízom benne! 🙂
(Nagyon bátor voltál, h teszteltél .. 😊)
Jól tetted. 😀. Most már biztos jobban leszel.
Köszi! 😊 Csináltam egy nagy bögre tejeskávét amiben 1/3presszó van.
Köszönöm. 🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞 Bízok bennük. 😀 Szurkolok nekik.
Über brutál koràn teszteltél. Nagyon-nagyon szorítok hogy tovább erősödjön.🤞🤞🤞
Augusztus 22-én kell vissza mennem
Szia. Igen lombik után. Kedden kaptam vissza az 5 napos piciket.
Hanyadik napon teszteltel?
Szio! Lombik utan vagy? :) nem tudtam megtalalni. Nagyon drukkolok h erosodjon:) mikor kell visszamenned?
Igyál nyugodtan! Persze ne vmi giga brutál erős dupla kávét de a laza kávé simán belefér😊
Csak reggel szoktam inni, de azt minden nap.
Szerintem igyál nyugodtan, ha amúgy is rendszeresen iszol, nem gondolom hogy egy laza kávétól baj lenne. Főleg ha fáj a fejed, szerintem az meg rosszabb.
Sziasztok! Újra megkérdezem. Kávét lehet inni? Ma nem ittam, nem mertem. Cserébe olyan fejgörcsöm van, h mindjárt szétrobban. 😱 Van tippetek mit tegyek?
Ez nálam is így van. Szurkál a hasam alja. De nem vészesen.
Olyannal teszteltem mint te. Bízom hogy nekem is szerencsét hoz. 🙏😂😂🤞🤞🤞🤞🙏🙏
Nekem szur ha setalok vagy megyek egyik oldalt.feszul, en is izgulok
Igen. Nagyon nagyon halvány pozitiv. Már nem bírtam ki. 🙏🤞 Szurkolok nekik hogy tovább erősődjőn a pozitív teszt. 🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏. Ti hogy vagytok?
További ajánlott fórumok: