PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Igen, kérek időpontot🤣.
Hogy vagytok ?
Bármelyik Kormányablakban megcsinálják pár perc alatt. 😊 Utána meg tudod majd nézni. Egyébként ha nem hívnak minden rendben.
Sajnos nem tudtam mert csak új személyivel lehet regiszt.ni, marad a telefon Piroskának, hátha megmondja az eredményünket..
Köszi Nektek!!! Megpróbálom!!!
Én voltam ☺️
[link]
Próbáld meg.
Valaki beírt egy oldalt, amin talán megtudnám nézni, de nem találom🙉
Nekünk annyit mondtak hogy keresnek ha valami nem oké
Lányok, amikor voltunk ott csinálták a baktérium vizsg.t.most azon gondolk.ha valami nem jó azt honnan tudom meg?Mert legközelebb már a receptekért megyünk, de ha akkor közlik hogy nem jó valami, az megint csúszás..
Hàt...èn mindig :) most Beefertil-t, probiotikumot (mert bèlbeteg vagyok) magnèzium-b6-d, yamgyökeret (termèszetes progeszteron) myo inozitol is van otthon de azt nem.
Meg a letroxot kellene de azt sem, tsh 2,2 volt.
Harcolnak. Küldd nekik a pozitív energiát 🤞
A gumilabda pocak vele van a leszívás óta.. :/ bár javult a helyzet, de most megint elég nagy. Sajnos ma kevesebbet ittam, lehet ez a baj. Nehezen megy ez a lightos üzemmód egyébként. Az olvasás sem tereli el a gondolataim teljesen. Olyan jó lenne érezni, h harcolnak a helyükért.. 🤗
Konkrétan nekem is szurkál a bal oldalam. Aztán nagyobb szurasokat éreztem. Első nap. Második nap nem éreztem semmit napközben estére felfujodtam mint a gumi labda meg kemény volt a pocakom.
Mikor jelentkeznek az első tünetek? Érdemes figyelni valamire vagy ezt úgy megérzi az ember?
Nekem egyelőre a petefészkeim szúrkálnak a stimutól..
Most kicsit megnyugodtam. Hétfőn fogok legközelebb. 😀 Aztán kedden.......... 🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞😀😀😀😉
Igazad van. Előtte is csináltam. Mind negatív volt. 2 csináltam már ezen kívül. Elkezdtem depis lenni, hogy nem jönnek azok az érzések mint a 3 naposaknál. Olyan érzésem volt hogy nem vagyok terhes. Jó fáradékonyság megvolt. Ma kicsit rózsaszín volt a WC papír. Hajnalba voltam pisilni. Úgy voltam megprobalom.
Igen és nagyon remélem, hogy tetszik nekik a kecó és aláírják az albérleti szerződést! 😁🙏🤗
Igen egyetértek teljesen. Több véleményt is olvastam már ezzel kapcsolatban. Van aki azért nem tesztel mert addig is van remény. De én is gondolom csak az teszteljen korán , akit nem "tört le" ha negatív.
De mostmàr jó helyen vannak 😊
Ez igaz h9gy eldől. De a korai teszt azert veszèlyes mert nem biztos hogy termelődik annyi hcg hogy kimutassa, pl esetemben még a teszt napján is baromi baromi halvány volt... tényleg ablaknál kellett forgatni... ez volt ET+8 nap 5 napos embiókkal. Tehát ha én ET 4 napon lövök itthon egyett, tuti 5 nap síras lett volna belőle. Plusz a tüszőrepesztő szurit se szabad elfelejteni amiben szinten van hcg hormon.... aminek ugye van kiürülési ideje és ez alatt okozhat csalóka pozitív tesztet, ha vki meg 2 ampullát szúrt akkor még több nap a kiürülése
Cseles! 😂
Fura volt ahogy fókuszáltak, h élesebb legyen a kép. Valahol nagy boldogság volt látni őket, valahol meg kicsit elszomorodtam, h ilyen rideg körülmények között fogantak..
Hát én is nézegetném éjjel nappal az tuti!!!! Van már szép poci biztos !!!🤗🤗🤗
Én amúgy úgy sajnálom hogy olyan rossz minőségű a kép . De legalább ez is van. Én elég sokat nézegettem őket.
A férjem majdnem lefotózta a monitort, ott ugye jobban látszik, de nem vplt elég időnk 😆
Egy monitorra lesz kivetítve, olyan, mint egy doku film. Egy fotót nyomtatnak is róla. Szerintem ki fogja bírni.😉
Nekem is ezt mondta hogy 3nap alatt eldől igaz nekünk 3 naposakkal voltak..
Akkor Ő lessz az eleven!!! Na a férjem már ott be fog ájulni🤣🤣🤣
Tehát az első 3 nap kulcsfontosságú lehet... Szedsz most valamit felkészülés gyanánt?
További ajánlott fórumok: