Premenstruális szindróma - PMS (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Premenstruális szindróma - PMS
Én is mindig nyűgös voltam a menzesz előtt, aztán meg erős görcseim is voltak az esemény alatt, szóval én ki nem állhatom ezt a Mikulás-mizériát:)
A kombucha tea sokat enyhített a panaszaimon, ajánlom mindenkinek.
Sziasztok!
Nálam ez probléma, mindig mensi előtt 3 nappal kezdett jelentkezni, de én ilyenkor olyan rosszul voltam, hogy az ágyból sem tudtam kikelni. Amikor megjött mintha elvágták volna!
Nekem a nődokim erre a Premens nevű készítményt ajánlotta, aminek ugyancsak a barátcserje a fő hatóanyaga. 3 hónapig kellet folyamatosan szednem azóta, mintha elvágták volna, észre sem veszem ha megjön.
És már 1 hónap szedése után hatott!
:) benne vagyok.
Én már túl vagyok a kúrán, azt hiszem május körül ettem vadul a kapszulát. Ééés azóta semmi gáz.
Ezt én se értem, hogy torna, egészséges étkezés, stb. és mégis jól megkínoz ez a vacak:( Egy pár éve kezdődött, de már nagyon elegem van és előre félek mielőtt tudom, hogy megint jönni fog, mint ahogy most is.
Csapjunk fel együtt reklámembernek:)
Na ez az. Én is rendszeresen tornázok, normálisan étkezek, normális a napirendem stb., és mégis jöttek a kínok csőstül ...
-- felcsapok reklámembernek :)
Nekem is vannak PMS gondjaim:( Már előtte való héten puffad a hasam, fáj a fejem, rossz a közérzetem. Mikor pedig elkezdődik a mensim akkor 2 napig fáj a fejem, de olyankor semmi sem állítja ki. Nagyon szörnyű, főleg, hogy így kell dolgozni. Sajna már a jövő héten ismét kezdődik. Már előre félek tőle:( Rendszeresen tornázom pedig.
Ezt a kapszulát én is kipróbálom.
Szia!
Ez a kapszula adható 15 éves lánynak is?
Neki is hányinger és ájulási gondjai vannak.
Helló, na igen sokakat utol ér a drága PMS.
A barátcserje kapszulát - mint természetes megoldást - mindenkinek csak ajánlani tudom. Engem teljesen rendbe szedett egy kúra, és vége volt a hangulatingadozásnak, a hányingernek meg az ájulásoknak.
szia!
jó a cikk, tényleg sok nőt érint ez a "probléma"
saját tapasztalatom, hogy az életmódváltás (egészségesebb étkezés, mozgás) rengeteget javít a helyzeten!
Ugrás a teljes írásra: Premenstruális szindróma - PMS