Praktikák zsíros haj ellen (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Praktikák zsíros haj ellen
Szia!
Konkrétan igy nem tudok,van vhol felirva vmi recept,de nem igérem,h meg is találom,de ha igen elküldöm neked!:)
Viszont a neten,biztos találsz!
A kozmetikusnak tudnia kell,h erre is jó a vio és csak szét kellene húzogatnia a hajat tincsenként és megkezelgetnie a fejbőrödet,nem hiszem,h pár száz forintnál többet kérne el érte....szerintem azért megpróbálhatnád!:)
szia.
én sajnos nem igazán tudok kozmetikushoz eljárni..
a csalános nekem semmit sem ért,kénes sampont még nem próbáltam lehet itt az ideje:O:)
pakolás? tudsz konkrétat?
Sziasztok lányok!
Már irtam nektek,h ha vkinek zsiros tipusú a bőre,akkor a hajas fejbőr is zsiros lesz és ezeken nem tudtok egyszerű samponokkal segiteni...azért ajánlottam a viot,kozmetikus biztos segit nektek ebben.
De ha minden áron csak samponokban gondolkodtok,akkor csalános,kénes,vmilyen győgynővényest kellene használnotok.Illetve ilyen pakolásokat!
írtad hogy 3 naponta mosol hajat..
neked mi vált be?
igen szerintem is...
hú én már annyi félét próbáltam hogy nem is tudom felsorolni..
Sokáig használtam a Wu2,Head&schoulders citrus fresh,Scauma 7gyógynövényes, Fructis ...ezeken kívül még rengeteget...
most legutolsó kallos tojás sampon volt de bekorpásodott a fejem tőle:(
Sziasztok!
Kozmetikusnál ajánlanám,h próbáljátok ki a vio-t!
Fertőtlenitő,összehúzó hatása van és nem engedi kifényesedni a bőrt.Egyébként amilyen tipusú a bőr az arcotokon,olyan a bőr a hajas fejbőrön is.
Remélem tudtam segiteni:)
Üdv:Maja
szia
úhh:(
akkor már nem tudom mit használjak:(
sziasztok
A johnsons Baby sampont valaki próbálta már zsíros hajra?
a 2. napon csöpög a zsír a hajamról:( nagyon el vagyok keseredve..nem tudom mit használjak...:(((
Olvastam a cikket és hát elég érdekes. Persze ezek a tippek biztos hasznosak azoknak, akiknek azért lesz zsíros a hajuk, mert sokat piszkálják, fésülik stb stb, de akinek amúgy is zsíros típusú haja van annak nem lesz kevésbé zsírosabb ,mert nem gyöngyházfényű sampont használ (ezt a részt amúgy sem nagyon értem, mert én minden alkalommal más fajta sampont veszek és semmivel sem lett zsírosabb, ragacsosabb a hajam a gyöngyházfényűtől, mint amikor kénes Médea sampont használtam).
Nekem az egyetlen dolog ami bevált, az a házi tojássampon rozmaring illóolajjal. Holnap készülök kipróbálni teafaolajjal, ma vettem. Ettől viszont látványosan kevésbé zsíros a hajam. Sima sampontól kiváltképp ilyen hidegben a 2. napon már olyan a hajam, mint ha két hete nem mostam volna meg és ezt szó szerint kell érteni. Tojással 3-4 napig simán elhordom anélkül, hogy kényelmetlenül érezném a fejbőröm, illetve már a gondolat is jó, hogy nem 500 féle vegyszert kentem a hajamra. Akinek esetleg van lehetősége az nyugodtan próbálja ki, a receptet youtube-on megtalálja is megtalálja magyarul :)
Sziasztok!
Nekem is zsírosodik a hajam, bár nekem a 4.naptól kezd nagyon összeállni. Még nem használtam semmi zsíros hajra való sampont. Már 6 éve festetem a hajam is, mert korpásodott is, a festékekben meg van valamilyen összetevő ami miatt nem korpásodik, meg elkezdtem használni a Seborint korpásodás ellen. Nem értem mondjuk, hogy a festék elég hamar kikopik a hajamból. Na majd elkezdett zsírosodni is, viszont utálok hajat mosni, így heti 1szer mosom meg akárhogy is néz ki, max.nem mozdulok ki az utolsó napokban. Ha 2naponta mossuk az se tesz jót a hajnak, még hamarabb elkezd zsírosodni. Nincs olyan sampon ami minden problémára jó? Mindig csak egyféle problémára vannak samponok.
Szerintem ez így szokott lenni, hogy a hajtő zsíros a hajvég meg sokkal szárazabb.
Szerintem az a hajszesz erre jó lesz.
Illetve én nem csak hajmosáskor szoktam használni, hanem amikor kedvem van esténként belemasszírozom, ártani úgy sem árt....
Nekem is nagyon gyorsan zsírosodik a hajam.
A dm-ben rátaláltam a Stella Herba vita hajszesz zsíros hajra( mellesleg serkenti a haj növekedését).
Nekem nagyon bevált.
ára: kemény 400ft:D
Nekem kb 1 max 2 napot bir ki a hajam, és a bőröm is hihetetlenül zsíros T vonalban...:-S
El vagyok már keseredve...:-S
Én egy alkalommal habfürdőt találtam csak (Baba), az viszont nem igazán jött be.
De a tusfürdőn már én is gondolkodtam. Ki fogom próbálni.
További ajánlott fórumok:
- Székrekedés és narancsbőr elleni praktikák
- Striák ellen mit lehet tenni?Házi praktikák?
- Praktikák mézesmázas gonoszkodás ellen
- Nyirok ödéma? Tud-e valaki ellenszert? Gyógyszert? Kenőcsöt? Házi praktikák?
- Milyen otthoni praktikákat ismertek korpás haj ellen?
- Milyen házi praktikákat tudtok ajánlani hajhullás ellen?