Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Praktikák zsíros haj ellen fórum

Praktikák zsíros haj ellen (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Praktikák zsíros haj ellen

1 2 3 4 5 6 7
32. a9e1c02a7b (válaszként erre: 31. - Viktorya)
2009. jún. 29. 14:35
Én már meglepően sok csajt találtam, akik olvassák azt az oldalt is. :) Pl. az Ilcsis topicból néhány. Én is elkezdtem nagy bőszen hirdetni az igét, de aki nem hiszi, az úgysem hiszi...
31. Viktorya (válaszként erre: 30. - A9e1c02a7b)
2009. jún. 29. 13:50

így van :D végre valaki aki ismerős arrafelé

Szia Betty :D

2009. jún. 29. 09:04
Antalvalira gondolsz? :)
29. Ágota 77 (válaszként erre: 28. - Bea105)
2009. jún. 28. 21:29

Szia

Mennyi ideje használod ezt a terméket? Jól hangzik az elért eredmény.

28. Bea105
2009. jún. 28. 13:59
Sziasztok! Zsíros hajra való sampon a Seloil. Nekem olyan zsíros volt a hajam, hogy mindennap meg kellett mosnom és mostmár elég 3 naponta mióta ezt használom. Dmben vettem, de lehet Rossmannban is kapni.
27. c1e9612cd3 (válaszként erre: 26. - Belle Morte)
2009. márc. 27. 16:08
:) Én is ezt a sampont használom, és szintén a buzacsírás verziót! Én a vegyszerallergiám miatt kialakult psoriasisom okán kezdtem el babasampont használni, mivel úgy gondoltam, h az antiallergén.Beleszerettem! Tényleg nagyon jó a hajra! Erősebb és szebb tőle, mint bármilyen másik sampontól! Balzsamot én is használok rá, és ennyi. Megéri kipróbálni!
2009. márc. 27. 08:39
Babasampont használok (Johnsons, búzacsírás), ez annyiból jó, hogy a hajadat legalább nem szárítja, mivel babák hajára van tervezve, ezzel moshatod napi szinten is nyugodtan. Kipróbáltam mindhármat, kamillásat, levendulásat, búzacsírásat. nekem a harmadik jött be, és még az illata is jó, azért a hajvégemre balzsam mindig kerül. Igaz naponta mosok hajat, de nem károsítja így, szárítani a tövét szárítom hideg levegővel, langyossal néha, a vége magától szárad meg, hogy ne törjön ugye... A grapefruitmagot használtam én is, a cseppeket, de semmi eredménye, viszont pattanásokra szuper! :) Mivel gyulladáscsökkentő. Ha akartok jót, nekem valamennyire jobb lett tőle a hajam állapota, a fejbőrömé. Teafaolaj. Egy külön flakonban szoktam babasampont összekeverni pár csepp (5 cseppet kb, de ez mennyiségtől függ, mindenki megítélheti, baja nem lesz tőle :)) teafaolajat, Rossmannban veszem, ilyen zöld a doboza, az nagyon szuper! Pattanásokra, bőrhibákra is. Arcra hígítva tegyétek csak, mert 100%-os. Azt hiszem ennyi.
2009. márc. 21. 12:55

És most a lakktól sem zsírosodik gyorsabban.

Csak egy kicsit száll a hajam, mert nem használok balzsamot.

2009. márc. 21. 12:53
Sziasztok!Én megtaláltam a tutit a zsíros hajra.Eddig 2 naponta mostam hajat(de már a második nap zsírosodott), és most elkezdtem Head & Shoulders Citrus Fresh samponnal mosni a hajamat.Most ha vasárnap megmosom kitart csütörtökig.
23. jelena
2009. febr. 25. 11:43

sziasztok:) nekem a3-4 honponkénti dauer,

kifésülheted simára ha akarod. igy nem kell a

gyakori haj mosás. adauer ne legyen erös mert

roncsolja a hajat.

2009. febr. 22. 23:38

A zsírosodást rengetegminden kiválthatja : - szennyezett levegő ( nyilván észrevettétek h hétvégén mikor kevesen járunk el ottonról nem zsírosodik annyira mint fordított helyzetben )

- vagy állandó tapizás ( köztudott h aki sokat fogdossa a haját hamarabb zsíros lesz a kezén lévő ,de nem látható kosz miaat )

- vagy a sok fésülködés ( ugyanis minél közelebb vannak egymáshoz a fésű fogai annál simább de zsírosabb is lesz a haj mert a hajtöveknél alakul ki , de te azt a fésűddel szépen lejebb is húzod.... javaslom h csak a hajunk alját fésüljük a töve úgysem kócos xD )

- és a nem megfelelő sampon... pl amelyik zsírosodás ellen van megálapították h jobban zsírosít mint a normál ... de kivételek akadhatnak

Na most ha ezekez elkerüljük és megfelelő időközönként hajat mosunk nem megszüntetni kell a zsírosodás.. hanem megis előztük... így több szót erről nem ejtenék :) :P

2009. febr. 22. 23:29
ja, és minnél kevesebbet legyen összekötve, stb a haj. Minnél jobban tudjon szellőzni.
2009. febr. 22. 23:27
Nekem még a nagyanyám mondta annó azt a módszert, hogy a hajöblítő vízbe rakni kell egy kevés ecetet. Fényes is lesz tőle a haj, és jót is tesz neki.
19. csjuli
2008. dec. 16. 23:37
Nekem is nagyon zsíros a hajam, de ha hajhabbal szárítom be akkor egy nappal tovább kitart.
18. Nixcy
2008. dec. 6. 11:52
Sajnos a zsíros hajra nem tudok ilyesféle gyógymódot, de a korpásodás ellen van egy tuti, INGYENES módszerem: nem kell hozzámás, csak csalán, pontosabban annak a gyökere. Teát készítünk belőle és hajmosás után bőven leöblítjük a hajat vele (vízzel ezután már ne öblítsünk). Próbáljátok ki, megéri .)
17. Csipkerózsika (válaszként erre: 16. - Monika0104)
2008. dec. 4. 23:52
Sajnos ezzel én is ugyanígy jártam. 1-2 alkalommal próbáltam: viszketés+korpa.
16. monika0104 (válaszként erre: 11. - Krisztin7)
2008. dec. 4. 19:26
Nekem is ajánlották egyszer ki is probáltuk, de aztán olyan volt a hajam mintha korpás lett volna és ilyen fehér "szarok" lennének a hajamba és azt mondtuk na ennyi volt ezt köszönjük szépen nem kérjük magyarul mondva csúnya volt tőle a hajam.És már a végén viszkedett is tőle.
15. puli1 (válaszként erre: 9. - Katácskák)
2008. dec. 4. 16:18

Az ecetes viz az tok jo a fekete hajra,aki gyonyoru fenyt akar,de azt hiszem csak a feketere.

Fogj egy bogre vizet a hajmosas vegen,es tegyel bele 1 kanalnyi ecetet,es ezzel oblitsd le meg utanna tiszta vizzel.Ez a zsirosodas ez kenyes tema,lehet hogy a hintopor segit?Nekem meg allandoan hullik.Mar ezreszer szedtem revalidot,de ahogy vege a 3 honapos kuranak csak hetek kerdese es mar megint hullik.Nem is festem mar 2 eve,nincs rossz fogam...Nem tudom hogy mi a bajom??!

2008. dec. 4. 16:18
Nekem a WU2 vált be.
13. Csipkerózsika (válaszként erre: 12. - Csipkerózsika)
2008. dec. 3. 23:59

De még más ötletem is támadt. Kutyaápolási könyvben olvastam, hogy a kutyák bőre lúgosabb mint a miénk, ezért az ember által használatos samponnal nem lehet fürdetni őket, mert kimarja a bőrüket. Azt írták, hogy egy kis szódabikarbónával feljavítva viszont mindjárt "állatbaráttá" válik a samponunk.

Hm. Mi lenne, ha ezt én is kipróbálnám?

Én elég egészségesen táplálkozom, kevés zsír, naponta testmozgás, és már nem hiszem el, hogy nem pont a sampontól zsírosodik a hajam ennyire...

2008. dec. 3. 23:55

Sziasztok!

Én egy idje arra jöttem rá, hogy a zsíros hajra való samponok sz@rt se érnek... Az jutott eszembe, hogy ezeket direkt úgy csinálják, hogy ne használjon, csak fogyasszon, vegyen minél többet belőle az ember...

Meg amúgy is, valószínű, hogy ezek savasak -hogy eltávolítsák a sok zsírt- csakhogy ezzel együtt kimarják a fejbőrt, és pont további faggyútermelésre ösztönzik. Szóval sehogy sem felelnek meg a kívánt célnak.

Lehet butaság, de arra gondoltam, hogy legközelebb száraz hajra való sampont fogok venni. Az talán nem annyira "agresszív".

2008. nov. 3. 07:25

Sziasztok!

Most mondta egy "régi vágású fodrász", hogy 2-3 naponta este szórjam a hajam tövét hintőporral és dörzsöljem a fejbőrömbe. Kicsit matt lesz a hajad töve, de a hintőpor szárítja a fejbőrt és nem lesz zsíros. Azt mondják, hogy a szárazsampon is ezen az elven működik.

2008. okt. 25. 16:16

Sziasztok.én mindennap mosok hajat mert zsiros:S

és hiába kimososm pl hétfö este kedd estére már zsiros lesz és ez nagyon idegesti:S:Snem tudnátok vmit segiteni?eddig hajszeszt használtam de mostmér az sem hat:S

2008. okt. 12. 00:24
Nekünk az ecetes vizes öblítés vált be nagyon a korpára is jó volt.
2008. szept. 24. 15:46
Csalantea hajmosast ajanlok
2008. szept. 11. 11:44
Olyat olvastam egy másik fórumon, hogy valaki grapefruitmag kivonatot és almaecetet szedett belsőleg, ez teljesen elmulasztotta a korpásodást és hajzsírosodást. Lehet benne valami, mert candidánál is nagyon ajánlják, Én most kb. 1 hete reggelente és este narancslébe vagy gyümölcslébe teszek 10 csepp grapefruitmag kivonatot és egy teáskanál almaecet és lehúzom. Utána iszom egy kis gyümölcslevet azonnal és rögtön elmúlik tőle a rossz íz. Majd egy hónap múlva meglátjuk mi lesz.
2008. aug. 21. 00:31

ellenben a hajam annyira el van töredezve még a fejem tetejénél is, hogy az nem igaz! a vége meg pf... arról ne is beszéljünk inkább. nagyon száraz.

A zsíros fejtetőre és száraz hajvégekre való samponok se érnek sokat. semmit...

2008. aug. 21. 00:29

Nekem is van/volt baba samponom. Olyan, mint a többi...

Esetemben teljesen mindegy milyen samponnal mosok hajat. Ha pl. vasárnap este megmosom kedden délután már elég lapos. Csoda, ha kihúzom valahogy szerda estig. De nem merem sokat mosni mert még hullik is :O

2008. júl. 17. 09:37

Sziasztok!

Nekem is ez a problémám,igazán egyik zsíros hajra való sampon se használt!Már két naponta valamikor naponta mosom a hajam.:(

Én is ugy hallottam,hogy jó a baba sampon.Ezek szerint még sem...

2008. júl. 17. 07:53
Nekem Baba samponom van vagy 3 hete. Tiszta zsír a hajam, most indulok és veszek v.mi gyógynövényest. Lehetőleg citromfüveset szeretnék.
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook