Praktikák zsíros haj ellen (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Praktikák zsíros haj ellen
így van :D végre valaki aki ismerős arrafelé
Szia Betty :D
Szia
Mennyi ideje használod ezt a terméket? Jól hangzik az elért eredmény.
És most a lakktól sem zsírosodik gyorsabban.
Csak egy kicsit száll a hajam, mert nem használok balzsamot.
sziasztok:) nekem a3-4 honponkénti dauer,
kifésülheted simára ha akarod. igy nem kell a
gyakori haj mosás. adauer ne legyen erös mert
roncsolja a hajat.
A zsírosodást rengetegminden kiválthatja : - szennyezett levegő ( nyilván észrevettétek h hétvégén mikor kevesen járunk el ottonról nem zsírosodik annyira mint fordított helyzetben )
- vagy állandó tapizás ( köztudott h aki sokat fogdossa a haját hamarabb zsíros lesz a kezén lévő ,de nem látható kosz miaat )
- vagy a sok fésülködés ( ugyanis minél közelebb vannak egymáshoz a fésű fogai annál simább de zsírosabb is lesz a haj mert a hajtöveknél alakul ki , de te azt a fésűddel szépen lejebb is húzod.... javaslom h csak a hajunk alját fésüljük a töve úgysem kócos xD )
- és a nem megfelelő sampon... pl amelyik zsírosodás ellen van megálapították h jobban zsírosít mint a normál ... de kivételek akadhatnak
Na most ha ezekez elkerüljük és megfelelő időközönként hajat mosunk nem megszüntetni kell a zsírosodás.. hanem megis előztük... így több szót erről nem ejtenék :) :P
Az ecetes viz az tok jo a fekete hajra,aki gyonyoru fenyt akar,de azt hiszem csak a feketere.
Fogj egy bogre vizet a hajmosas vegen,es tegyel bele 1 kanalnyi ecetet,es ezzel oblitsd le meg utanna tiszta vizzel.Ez a zsirosodas ez kenyes tema,lehet hogy a hintopor segit?Nekem meg allandoan hullik.Mar ezreszer szedtem revalidot,de ahogy vege a 3 honapos kuranak csak hetek kerdese es mar megint hullik.Nem is festem mar 2 eve,nincs rossz fogam...Nem tudom hogy mi a bajom??!
De még más ötletem is támadt. Kutyaápolási könyvben olvastam, hogy a kutyák bőre lúgosabb mint a miénk, ezért az ember által használatos samponnal nem lehet fürdetni őket, mert kimarja a bőrüket. Azt írták, hogy egy kis szódabikarbónával feljavítva viszont mindjárt "állatbaráttá" válik a samponunk.
Hm. Mi lenne, ha ezt én is kipróbálnám?
Én elég egészségesen táplálkozom, kevés zsír, naponta testmozgás, és már nem hiszem el, hogy nem pont a sampontól zsírosodik a hajam ennyire...
Sziasztok!
Én egy idje arra jöttem rá, hogy a zsíros hajra való samponok sz@rt se érnek... Az jutott eszembe, hogy ezeket direkt úgy csinálják, hogy ne használjon, csak fogyasszon, vegyen minél többet belőle az ember...
Meg amúgy is, valószínű, hogy ezek savasak -hogy eltávolítsák a sok zsírt- csakhogy ezzel együtt kimarják a fejbőrt, és pont további faggyútermelésre ösztönzik. Szóval sehogy sem felelnek meg a kívánt célnak.
Lehet butaság, de arra gondoltam, hogy legközelebb száraz hajra való sampont fogok venni. Az talán nem annyira "agresszív".
Sziasztok!
Most mondta egy "régi vágású fodrász", hogy 2-3 naponta este szórjam a hajam tövét hintőporral és dörzsöljem a fejbőrömbe. Kicsit matt lesz a hajad töve, de a hintőpor szárítja a fejbőrt és nem lesz zsíros. Azt mondják, hogy a szárazsampon is ezen az elven működik.
Sziasztok.én mindennap mosok hajat mert zsiros:S
és hiába kimososm pl hétfö este kedd estére már zsiros lesz és ez nagyon idegesti:S:Snem tudnátok vmit segiteni?eddig hajszeszt használtam de mostmér az sem hat:S
ellenben a hajam annyira el van töredezve még a fejem tetejénél is, hogy az nem igaz! a vége meg pf... arról ne is beszéljünk inkább. nagyon száraz.
A zsíros fejtetőre és száraz hajvégekre való samponok se érnek sokat. semmit...
Nekem is van/volt baba samponom. Olyan, mint a többi...
Esetemben teljesen mindegy milyen samponnal mosok hajat. Ha pl. vasárnap este megmosom kedden délután már elég lapos. Csoda, ha kihúzom valahogy szerda estig. De nem merem sokat mosni mert még hullik is :O
Sziasztok!
Nekem is ez a problémám,igazán egyik zsíros hajra való sampon se használt!Már két naponta valamikor naponta mosom a hajam.:(
Én is ugy hallottam,hogy jó a baba sampon.Ezek szerint még sem...
További ajánlott fórumok:
- Székrekedés és narancsbőr elleni praktikák
- Striák ellen mit lehet tenni?Házi praktikák?
- Praktikák mézesmázas gonoszkodás ellen
- Nyirok ödéma? Tud-e valaki ellenszert? Gyógyszert? Kenőcsöt? Házi praktikák?
- Milyen otthoni praktikákat ismertek korpás haj ellen?
- Milyen házi praktikákat tudtok ajánlani hajhullás ellen?