Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
a takarítás nekem majd délutánra marad, a védőnő és a főzés miatt nem volt délelőtt... most meg Regi is alszik, én is pihizek, nem akarom felkelteni (de ez azért főleg kifogás :D)
meghámozom, és csak a külsőrészét teszem a kajába, a magokat meg a középső részeket kivágom. azt nem tudom miért kell, mármint a közbenső részt is kidobni... de nekem így mondták...
ja de nem dobom ki én meghamizom :D
egy adaghoz általában 1 nagyobb és 1 közepes parit használok el.
nem lesz túl paris, de azért érződik :)
Szia! :)
Szép nagylányod van már neked is :D
Mi is jól vagyunk, Gergő alszik, én felnyaltam a lakást és most egy picit pihegek. Én még nem főztem ma Gergőnek, de nemsokára nekiállok, zöldbabot csinálok valamivel, még kitalálom mivel.
Amúgy Manon te a paradicsomot hogy csinálod?
Hogy vagytok?
mi jól :)
7520 és 69 centi a Bébim :)
ma cukkinis paradicsomos tésztát evett pici bazsalikommal fűszerezve. Nagyon bejött neki :)
ezt üvegesben is szereti, de gondoltam kipróbálom hogy az sk-t is megeszi-e. és szerencsére igen :)
jaj ugyan dehogy!
a fiad imád!
gondolom te tudod megnyugtatni csak ha olyanja van! és ez mind mind a szeretet jele :)
tudom, jól esik ha a gyerek kimutatja, de a sok apróságnak is örülni kell :)
Nálunk is ugyanez a helyzet!
Simán el lehetne lopni a Balázst annyira vigyorog mindenkire.A strandon többször elviszik a vendégek a plédjükre vagy sétálni.Mindenkivel elmegy.
Én ebbe már beletörődtem.:((
Nekem be kell érnem azzal, hogy bárkinél van a Fiam, mindig engem les, ha ott vagyok, de ennyi :) Nem akar átjönni hozzám, meg amúgy tojik a fejemre :) Csak szemmel tart, hogy még megvagyok-e :) De amúgy az se zavarja, ha elmegyek, sose sír utánam...
Tudom, ez jó is, de azért néha tényleg jól esne, ha jobban éreztetné velem, hogy kellek neki :)
Persze lehet még visszasírom ezeket az időket is, tudom... :) De az embernek ugyebár sose jó az, ami éppen van :-S
Sziasztok!
Balázs se kimondottan anyás.A nyáron többször vigyáznak rá anyuék.Mikor megyek érte szinte észre sem vesz:(Na,de itthon aztán jól megszeretjük egymást.:)))Mindig bekapja az állam,arcomat...olyan édi!Mintha puszit adna!Sokszor szokott hozzám bújni.Imádom!:)
Ó bocsi, csak közben hazajött Apa. Gergő is alszik éppen, bár gondolom nemsokára felébred.
Itt nincs semmi különös, hétfő van (utálom a hétfőket), és hideg, borús idő, úgyhogy a kedvem se valami jó.
Nálatok mizu?
Szia :)
itt vagyok, Regi éppen alszikál.
mizujs?
(mindig lesem a fórumot, de mindenkit lekötnek a bébik.)
óóóóóóóóó :(
szerintem ő is anyás lesz majd, de egyenlőre te vagy a megszokott a légtérben így más jobban leköti.
:(
ahogy Szilvi is írja búj te hozzá ha alszik...
én is ezt csinálom :)
igaz Regi nappal nem alszik a kiságyban csak a nagyon.. már eleve kellek én az elalváshoz, aztán ha úgy van időm maradok mellette, vagy ha arra járok megsimizem, megpuszilom, megszagizom :)
:)
majd később tuti az lesz. majd ha kapaszkodik a lábadba hogy "Anya! Anya" emlékezz erre :)
Regi is pont ez :(
1-2 percig talán elvan, de aztán már megy is tovább... szerencsére ha olyan kedve van jön és bújik egy picit (kb 2 másodperc) vagy a fejét hajtja a lábamhoz, ilyenkor feltöltődöm :)
Anyu meg is lepődött hogy Regi nincs kézben, sőt nem is marad meg kézben...(már a tápiját is az ágyonfekve kapja én csak az üveget tartom) mert hogy kicsinek nagyon sokat volt ügye, és mondták megszokja...
Bizony, nőnek mint a bolondgomba, már-már túl gyorsan :(
Hol van már a picike ölbebabánk... :( Gergőt nem is lehet megszeretgetni, mert folyton mászik ki az ölemből, egy percre nem marad meg már :(
igen, ez jó ötlet :)
Köszi :)
hihetetlen milyen nagyok már ezek a gyerekek.
"tegnap" születtek, erre most meg már tejterméket esznek :D
értem :)
egyenlőre én még jobban beparáztam a normál kajától, a tejterméktől hogy Reginek kijött valami szar allergia :(
fogalmam sincs mikor kezdjek neki adni ilyesmit :(
Abszolút érthető hogy van mikor az embernek pont nem jókor jön a baba. Nyugodtan kérdezz :)
bizony szupi ennyire jól megismerni egymást, még ha tök sok kilóméter van is köztünk, főleg ha összadjuk őket :D
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?