Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szia :)
Igen nincs már olyan nagy élet itt mint régen, de néha írj magatokról. néha ha van lehetőség rakj képet, most láttam a friss képet nagyon szép nagyfiú már :)
miket csinál? eszik ügyesen mindent?
hány foga van már?
Legyetek jók!
pusz
Sziasztok!
Én néha belépek,de soha nincs itt senki:(((
Amúgy mi jól vagyunk!Nem sok időm van a kisfiam mellett.Folyamatos figyelmet igényel.Sajna nem az a fajta baba aki elvan magában.:(
Sziasztok :)
sajnos valóban halódik a fórum, de annak azért örülök hogy sokan naplót vezettek (még ha nem is rendszeresen) így nem tűntetek el.
Ada nem volt tali... talán most szeptemberben.... de kitudja még...
Sziasztok Csajok!
Jól vagytok? Mi jól vagyunk? Na hogy sikerült a tali?
Sziasztok!
Megint eléggé hanyagolódik szegény fórum... :(
Elnézést kérek mindenkitől, de egyre kevesebb időm van hoxázni, a naplókkal is le vagyok maradva.
Remélem mindenki jól van!
Szerintem a tali helyszínét kéne átgondolni az időjárás miatt...
Csajok, akit érdekel, a Ro..mann-ban 10ft-ért hívják elő képeket :)))
Anett nekem jó a szept közepe is ahogy nektek jó.
Drazsi is azt ajánlotta hogy halasszuk el...
Manó? Zsuka? többiek esetleg?
Sziasztok :)
Akkor lesz tali lányok???!!
Sziasztok!
Sajnos mi nem tudunk menni. A papám az intenzíven van napok óta,leállt a veséje,nem tudjuk mi lesz vele.:(
Ezért leírom kik jeleztek vissza,hogy jönnek:
Drazsi,Bettiletti,Mano,Manon,Yanett,Cinci.
Kérlek vegyétek fel egymással a kapcsolatot és beszéljétek meg,hogy lesz a találkozó.
Ne haragudjatok,de így én már nem szervezem tovább,remélem a következőn már ott tudunk lenni mi is.
Érezzétek jól magatokat!
Sziasztok!
Próbálok jelezni mindenkinek,de ide is beírom,nehogy valakit kihagyjak.
1.Pozitív teszten innen és túl találkozó
Helyszíne:Budapest,
Időpontja:2011.augusztus 27.szombat,
Találkozás: 10óra és fél 11között,a Felvonulási téren, az 56-os emlékműnél.
Parkolás ingyenes
Kérlek jelezz vissza,tudsz-e jönni és ha igen ki(k) jönnének veletek. Apuka számot jó tudni,mert így ők is lelkesebbek lesznek talán.:D
Tudom,hogy egyszer már kérdeztem,de azóta sok minden változhatott.
Esőprogramunk még nincs,ha van valami jó ötleted ezzel kapcsolatban,akkor kérlek írd meg.
Köszönöm!
Várj még 1-2 hetet aztán csinálj egy tesztet, majd ha nem mutat semmit. Irány a doki. Ha mutat akkor is.
Késik a menzid?
Soha nem volt eddig petefészek cisztám meg nem hinném,hogy lenne!!Volta már terhes és ugyanezt éreztem a melleimmel,dse akkor kimutatta a teszt is!!!
Csak sajnos azt a baát elvesztettem itthon spontán mert az orvos haza küldött 4 hetes terhesen méh fájdalmammal bevérzésel,hogy én nem vagyok terhes mikor ott volt a pozitiv terhességi teszt!!!
A melleim most is fel vannak dagadva az ereim kint vannak!!!Hát nem tudom!!!Majd elmegyek egy normális orvoshoz ha találok!!!
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Szia!
Esetleg petefészek ciszta???
Azért kérdezem, mert nekem már volt és hasonló tüneteim voltak.
Akinek küldtem levelet a talival kapcsolatban, mert ők jelezték még Zsukának hogy jönnének:
Manó
Csuszi
Lili
Drazsi
Meli
Sutoczkiné
Yanett
Ada
Sword
Inci
Kriszti
akik eddig nem jeleztek egyáltalán de küldtem levelet
Cinci
Mia.
sajnos és van aki nem tud jönni.
de akit érdekel jelezzen és szívesen látjuk :)
Sziasztok!
Régen jártam erre......
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?