Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szia Fötri!
Örülök, hogy jól vagytok, nagyon ügyes a lányod!
Várjuk a friss képeket! :D
Sziasztok! Jó rég jártam erre:-(
Leköt a kiscsaj rendesen:-) 7 hónapos elmúlt már 7 kg körül van. Nagy nehezen megtanultunk enni 2 hónap alatt a hasadék miatt kanállal is, ennek nagyon örülök! Lívike csücsül, mászik négykézláb tolja fel a popsiját úgy nyújtja a lábait és eszméletlen édi csajszi:-DDDD Próbálok nektek képet tenni fel:-)
Tészta: mivel bébikajában volt így vettem bio durumtésztát és imádja:-DD Előbb a zöldséget és a husit turmixolom aztán bele kb 1/4-ed tészta ami így darabosabb marad kicsit, nagyon ízlett neki!!
Próbálok többször benézni.
Sziasztok!
Csuszi sajnos Anettről nem tudok semmit, de remélem jól van a kiscsaj :)
Sword Rooniról sem... meg a többiekről sem :(
Szijja :)
Én sajna semmit nem tudok róla :(
Sziasztok!
Tikkasztó hőség itt is. még a boltba sem tudtam kimenni. ráadásul úgy fáj a derekam, mint mikor terhes voltam és Gabóca nyomott valami ideget. alig bírok járni:-(
Gabóca amúgy jól van szépen fejlődik, legújabb tudománya, hogy feláll a kiságyban ( no meg már mindenhol ahol megtud kapaszkodni), szóval most folyamos állás van. :-) de így sem fárad annyira:-( még mindig csak napi 2szer fél, max 1 óra amit alszik.
dehát ez van. remélem mindenki jól van.
tudtok valamit Anettről ugye minden rendben van a kislányával?
Szia Ada!
Mi is szenvedünk a melegtől, bár most épp jobb a helyzet, mert egész éjjel tárva volt minden ablak és végre hűvös szellő járta át a lakást.
Gergőnek jön a felső foga, úgyhogy az éjjel 1-másfél óránként keltünk... :-S
Amúgy minden okés, Geri baba nagyon beindult, mindenhonnan elmászik, mindenhol feláll, úgyhogy már nem sok idő marad magamra, főleg hogy a nagy meleg miatt csak fél órákat alszik ismét napközben :-S
Sziasztok Csajok!
Egyszerűen elviselhetetlen ez a hőség!!! Egyáltalán nem bírjuk! Ti hogy bírjátok? Én már könyörgöm az esőért :)
Képzeljétek már Picurka forgolódik :) Most már megfordul magától :) Igaz nem mindig van kedve :)
Veletek mizu? Jól vagytok?
én is remélem :)
Jó éjszakát nektek is :)
Pusz
mi is :)
Gyerekek alszanak?
Szia :)
hogy vagytok?
jaja-hihetetlen.
lassan itt van Geri szülinapja :)
kicsivel több mint 3 hónap... anyám... nem rég volt a pozi teszted, ominózus valentinnapi ajándék apának, aztán a szülés, és már sétál a nagyfiú :)
Amindenit de rohan az idő, már Regi is 8 hós lesz...
Bár Gergő meg nemsokára 9... :-SSS
Sziasztok :)
Zsuka nekem jó, de akár a július is :D
sőt aug elsője is :)
Inci tényleg?
mert már 6 hós is van tésztás... adtam is Reginek nagyon szereti... igaz már csak 2 hét és 8 hós lesz :)
Köszike :)
Sziasztok!
Hogy vagytok? Mi jól. Már csak néha szörcsög a nózija és a kedve is jobb.
Lassan kellene időpont a találkozóra.
Augusztus utolsó hétvégéje?
Többiek??? Merre vagytok?
Mindenki jól van?
én úgy halottam hogy csak durumtésztát lehet...
gondolom főzve ugyanúgy majd turmixolva....
de igazándiból passz.
:)
Gondolkodtam már a tésztán én is, de még csak üvegesben evett Gergő is. Milyen tésztát lehet nekik adni? És hogyan kell elkészíteni? :)
:)
te tésztát adtál már neki?
egy üvegeskajában már volt, de énfőzöttben még nem mertem...
én is gondolkodtam rajta, de későn álltam neki főzni és a kis házikónak egy nagy előnye hogy a főzéssel is meleget lehet varázsolni, így végül 23 fok lett mire fürdetni kellett :D
Most főztem először karfiolt, és szerencsére ez is ízlik Gergőnek :) Szinte bármit főzhetek, csak ne tegyek bele zellert meg fehérrépát :)
Undorító hideg idő van nálunk, szégyen, de tegnap este befűtöttem egy picit...
Szia :)
Mit főztél neki?
Még csak fél 9 de már pakol matat a lányom :D kb másodpercenként mondom el hogy Nem szabad! Gyere onnan! de míg elég gyakran ügyesen megérti, most per pill nem akarja...
De kitartok és nem hozom el onnan, a lelkére beszélek!
Na sikerült :D de meddig....
már porszívóztam, felmostam, szóval mászhat kedvére :)
bár lassan kaja, és alszika lesz, mert 6-kor kelt, és hiába próbálkoztam 7-ig a visszaalvással, hiába dörzsölte a szemét, csak nem aludt el....
Szép napot kívánok! jó lenne az idő is szép lenne, de ahogy elnézem, eső várható :(
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?