Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Hát változás az nekem is kéne:)))Druida a"neve".
Szia!
Köszi a pozitívságot!:)))
Nem kell vitamin, változás kell, ami nekem van az életemben és már vártam is!:)))
Szombaton BULIIIIIIIIIIIIIII!!! :DDDDD
azért ilyen bátor!!!! arctalanul könnyű osztani az embereket... nem meri vállalni magát!
Az én önbecsülésemet olyan szinten megtépázta ,hogy nagyon.Bármit írtam sose arra válaszolt,írt a nagy semmiről,már ott tartottunk,hogy én felkészületlen vagyok és nem olvasok.Abszolut nem érzem magam butának,sőt!Na mindegy nem érdekel tovább.az ilyenektől egyébként is kiver a víz,akik beírják,hogy 1901-ben születtek,de arc az nincs hozzá.
nagyon gusztustalan módon szólt be, hányok tőle,.. kíváncsi vagyok hogy mit szólna ha az ő gyerekéről írna így valaki..
Helló neked is:))))))Kidühöngted magad????Én tegnap kész voltam az okoskodásaitól.
sziasztok emberkéim :DDDDD
Sziasztok:))))))
Mindenkinek nem felelhetek meg,de aki szívesen veszi,annak küldök most egy nagy Mosolyt,hogy szép és vidám napja legyen.
Kisgé de jó neked,hogy ilyen korán magadtól fel tudsz kelni.Tele vagy enrgiával:)))Én is 6-kor kelek,de engem a csajok úgy rángatnak ki az ágyból,mert nem bírok magamhoz térni.Szedni kéne valami szupergyorsító vitaminbombát:)))))
Jóóóóóó reggelt!!!!!!
Képzeljétek, minden nap 6-kor ébredek, pedig 7-ig aludhatnék és nem is vagyok álmos!:)))
Én is eldicsekszem, h én meg jövő héten hétfőn, kedden és szedán nem leszek! Szabin leszek. Már úgy várom! HiHiHi! :)
Hát én 04.16-tól lezsek 4 nap szabin!:)))
Szia Anciska!
Milyen tanfolyamról van szó? :-)
Szia!
Lejöttem a netcaféba, épp jókor. Akkor neked is jó pihit jövő hétre! Pussz ;-)))
Szaisztok!!!!
Jövő keddtől mehetek 4 nap szabira(tavalyi), azaz 1 hétre.Mert hétvége+húsvét!!:)))
Addig meg özönlik a munka:DDD, de kibírom:DDD
követlek Librigabi:)))
okkkkkéééééééééééééé :-)))
köszi Ancika!:))) ígérem, visszaküldöm majd őket - bár lehet, kicsit le lesznek amortizálva..:DDD
ha szeretnéd akkor igen :-DDDDD
oks, megpróbálom..:)) mármint nem hergelni magam..:D a még szexibbre kicsit várni kell...:DDD
köszke!!:))) ráérnek sokáig?? maradhatnának úgy 1 évig..:DD
Nyugi, tényleg ne hergeld magad! Nem lesz gáz! Még szexibb leszel!:))))
Aha, akkor du talizunk, de 16-ától szabin leszek, akor majd valamelyik nap talizhatunk nap közben is!
angyalok mentek segíteni :)))))
tutkó!!! nekem 14-15 ** tanfolyam, utána nem ihatok 3 héten kersztül alkoholt,... kisgé akkor melózik utoljára... szóval nagyon jóóó
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
köszi!:))) én is a "minden rendben lesz"-szel próbálom tuningolni magam..:))
csak kissé hullámzok ma lelkileg - remélem, nem bőgöm el magam a dokinál, amikor majd belenézek a tükörbe..:D az nagyon gáz lenne...:DDD de majd megvígasztalnak - bár cukorkát biztosan nem kapok, hogy ne sírjak..:)) esetleg valami bébipapit..:DDDD
Dolgozol? Akkor este? Nem baj, fent tudok aludni nővéremnél.
További ajánlott fórumok: