Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Erika!
Kaptam pénzt!!!!!
Jupijéééééééé!!!!!
Sziasztok!
Jó nagy társaság alakult itt ki??? :D
Sziasztok!
Van itt valaki?
De jo neked, nálam semmi, még hétfőn ismét felhivjuk a mepet!
Kivi leszek mennyit utalnak???!!!!
Majd megirom neked.
Még félig olvastam a naplod, de gratulálok nektek és jo egészséget kivánok!
Sziasztok!
Kicsit eltérő témával zavarognék köztetek, de ti biztosan tapasztaltabbak vagytok nálam. Váratlanul lettem terhes és gyorsan szeretnék kiválasztani egy terhesvitamint, amit elkezdhetek szedni, hogy rögtön a kezdetektől megadhassak miden jót a babámnak!
Kérlek, segítsetek!
87000/30*70% 2030
április 30napos 60900
május 31 napos 62930
Akkor a 87ezer után kapok pénzt?
Lehte már kiszámoltad, de megtennéd, hogy kiszámolod ismét mennyi lesz a tgys-em?
Kb egy havi mennyi?
Köszi
visszahívott az ügyéntéző holnap utalnak csütörtökön itt lesz..
De ha nem szólok rájuk?
a könyvelőnek a bruttó béredet kell ráirnia ha rosszat ir rá a nyakát veszi az oep..mert te reklamálsz Ők ellenőriznek aztán büntetik a céget..
Akkor tényleg egy cipőben járunk!!!
Már utalták volna 10.-ével, csak a könyvelőm bénázott és igy soron kivül nekem kipostázzák, de az időszakot nem tudom mettől-meddig szol.
és ha a könyvelőm kevesebbet ir rá, mint a tényleges?????
Kevesebb lesz a tgys?
Honnan tudom meg mit ir rá?
De amikor én küldtem be papirokat, töltöttem ki ilyet.
én most hivtam fel Őket és azt mondta az egyik hölgy, hogy számfejtették de nem tudja miért nem lett kiutalva próbálta kapcsolni az ügyintézőmet de foglalt volt és azt mondta majd visszahív..
de ha nem hivom Őket akkor várhattam volna ki tudja meddig?
Szia!
A 110 az nagyon-nagyon jó,azért kel fel 2 óránként mert pici a gyomra és többet nem tud enni,de megéhezik mert mindent felemészt.Így fejlődik.
ezt a munkaviszony dolgot csak példának irtam, hogy örülhet,hogy nem ezt mondtad..
a foglalkoztatói igazoláson pár adat mióta dolgozol meg a cég adatai a foglalkoztatói pótlap az érdekes azon vannak a fizetéseddel kapcsolatos adatok abból számolnak majd átlagot amit a könyvelő ráirt attól függ a atgyás összege..
nem semmi csak a lusta könyvelő miatt.. megáll az eszem..és hó közben is utalnak?
Nem, nekem még van munkaviszonyom.
Ja, felhivtuk!!!
Amikor már mondta a párom a nevem az ügyintéző egyből tudta ki vagyok és kérdezte, hogy én dolgozm X Y-nál?
Igen.
Képzeld a könyvelőm hibája minden. AzMep hivta a könyvelőmet, hogy a foglalkoztatoi igazolást küldje már be, erre vártak naponta hivták, mire máj. 16.-án beküldte.
Rendes a nőci, mert soronkivülire terjesztette elő és csak a revizorra várnak, tán a héten jön a pénz.
Mit kell feltüntetni ezen a foglalkoztatoin? Remélem nem ba...tt el semmit a könyvelő!!!
bezzeg amikor rá akarnak beszélni minket,akkor igérnek fűt-fát. már hívtak párszor, hogy ilyen meg olyan jó ajánlatuk van meg 300 000 van a hitelkártyán, és akkor kell visszafizetni amikor tudjuk, hát bla-bla.. áldom az eszemet, hogy akkor nem ugrottunk bele.Így sem könnyű de úgy nehezebb lenne..
nem megértő,hogy baba született pedig ennél lényegesebb és csodálatosabb dolog nem is történhetett volna.. nem azt mondtad, hogy megszünt az állásodod..
felhivtátok az Oepet ma? mit mondtak?
Én már meg vagyok főve.
Azért csodálkozunkl, hogy nem küldték, mert meg is lett beszélve.
Tudod a számlákat meg fizetni kell.
Van hitelkártyám és havonta kell visszafizetnem, de most kimaradt 2 havi, hivtak telon és megkérdezte a pasi, hogy mi az oka az elmaradásnak. Hát mondhatom jol felhuzott, mi köze van hozzá, ha lesz lém befizetem, de már rendezve van. Elmondtam mi az oka, hogy baba született. De nem volt megértő.
igen az oepet.
Telon anno a férjem hivta őket vagyis az ügyintézőmet név szerint és abban állapodtak meg, hogy ha megjött az anyakönyvi vigye be és e ho 10.éig utalják, eddig semmi.
Mi bevittük a papirokat, ők nem tartják be a szavukat.