Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Szia.
Sajnos nem tudok én sem semmit!
Remélem,hogy nincs gond!!!
Ha megtudtál valamit akkor légyszi írj!!!Köszi.
Sziasztok!
Én egy másik fórumról ismerem ksziszt, és látom hogy 10. 28 óta nem volt a Hoxán.
Tudtok róla valamit?
Esetleg valakinek megvan a tel. száma?
Sajnos azt még nem kértem el:(
Aggódom. . .
Köszi!
Sziasztok.
Tegnap voltam.Szerencsére minden rendben,zárt a méhszáj!Sajna a nemét nem lehetett látni!:(
Ti hogy vagytok?
Sziasztok!
Dinus, én is irigykedem ám a pihi miatt!! :D
Timi, mi volt a dokinál? Remélem minden ok! :)
hú,de jó lehetett Nektek!
Már rám is rám férne egy kis pihenés!De hát ez most mellőzzük!
Sziasztok.
Drukkolok nagyon,hogy rendben legyen minden!
Elhiszem,hogy nem szeretnél előbb szülni és kórhazba sem kerülni.
Én is félek,nehogy kinyíljak a sok emelgetéstől,cipekedéstől.
Én kedden megyek dokihoz,már várom nagyon,hogy lássam babót!
Sziasztok!
Mi 4 napig wellnessezni voltunk. Nagyon jó volt kicsit feltöltődni és csak egymásra figyelni.
Tegnap már elég sokat éreztem a picur mocorgását. :)
Sziasztok!
Mizujs csajok, hogy vagytok?
Mi vagyogatunk, kicsit kevesebbet fáj már a pocim, remélem minden rendben lesz!
Timi, sok-sok pihenést mond a doki is, mást egyelőre ő se tud javasolni. :( Holnap megyek a genetikai uh kontrolljára, remélem minden rendben lesz ott is! Hétfőn meg cukorterhelésre.
Aztán vmikor kb. két hét múlva a dokimhoz, remélem azt fogja mondani, h feljebb kúszott a méhlepény és a méhszájam se nyílt tovább. Nem szeretnék idő előtt szülni v. kórházba kerülni. :(((
Sziasztok.
Hogy vagytok?
Nem volt netünk!:(
Kszisz,drukkolok,de biztos nem lesz gond!Pihenj amennyit csak tudsz!
Dokid mit mond?
Én még mindig nem érzem a mocorgását,de lehet,hogy csak nem vettem észre!
Dinus,a végén már én is alig vártam,hogy kibújjon,annyira nyújtózkodott,hogy sokszor fájt!
Hát már alig várom. :)
Bár volt aki azt mondta, hogy a vége felé már nem fogok neki annyira örülni, és azt fogom majd várni, hogy kibújjon végre. :)
Lehet, hogy ez is igaz, de ott még nem tartok. :)
Szia!
Köszi!
Te is nagyon vigyázz magadra. Biztos minden rendben lesz.
Én vasárnap töltöm be a 19. hetet, de még nem érzem a mocorgást. Múlt héten valamit éreztem, de nem biztos, hogy Ő volt. Már olyan türelmetlen vagyok. Olvasom több fórumon is, hogy már többen érzik a mozgást, én meg semmit. De hát ugye nekem első baba, a lepény a mellső falon tapadt meg, és van egy kis túlsúlyom is, szóval még várhatok.
Sziasztok!
Dinus, jobbulást és vigyázz azért magatokra!
Timi, nálam bejött, h a 2.-at korábban lehet érezni, Nórinál csak a 21. héten éreztem mocorgást, most az öcsinél már a 17. hét óta érzem ahogy ficánkol!
Mi vagyogatunk, az túlzás, h jól. :( Öcsinek a szívében találtak vmi foltot, de minden doki nyugtat, h ez így önmagában nem jelent semmi rendellenességet, mert minden leletem jó. Sajna már nyitva van a külső méhszájam, és a lepényem sincs túl jó helyen, sokat is fájdogál a pocim. :((
Ti jól vagytok?
Szegény.Az a lényeg,hogy a gyógyszer segít.Sajnos ami kell az kell...
Azért vigyázz magatokra!
Sziasztok.
Jajj,bocsi hogy csak most válaszolok.Azt hittem,hogy senki nem írt!:S
Ez ilyen puhatalpú babacipő.Pediped.Remélem,hogy nem zárnak ki mert kiírtam.
Télire valami olcsóbbat veszek én is és jó meleg legyen.Meg vízhatlan vagy valami hasonló.
Jól van mindenki?
Én hétfőn voltam Afp-n.
Még én sem érzem a mozgást,pedig azt mondják,hogy a másodikat előbb érzed.Szonjánál a 17 héten éreztem először.
Sziasztok!
Picit eltűntem! Sajnos a héten beutaltak a kardiológiára, mert a vérnyomásom rendetlenkedett és olyan furcsa szorító érzésem volt, mint ha valaki ráült volna a mellkasomra. Ez elég hülyén hangzik, de nem tudom jobban megfogalmazni. :)
Kaptam gyógyszereket, és úgy néz ki, hogy kezdek rendbe jönni. Babácskával minden rendben van szerencsére. Jó lenne már teljesen biztosan érezni a mocorgását. Néha előfordul, hogy érzek valamit, de még bizonytalan vagyok. :)
Remélem mindenkivel minden rendben van.
Sziasztok!
Timi, én még nem is hallottam ilyen cipőről! Vmi extra?
Én tavaly télre Nórinak a decathl..ban vettem egy nagyon jó kis hótaposót, vmi olyasmi kellene neki megint. Jó meleg volt, és nagyon szépen tartotta a bokáját. Igaz, még akkor nem igazán járt, csak próbálkoztunk :)
Áááááááááá! Én csak olvasgatok.:DD
És Teeeeeeeee??;))
Szia Zizi!
Most nézegettem a Pediped cipőket.Nem tudom,hogy milyet vegyek.Szonja az úton is menne már...Valamilyen zárt kéne.
Ani azt hittem pocakos lettél;)
Gyorsan ide is kattintottam:D
Szia!
Szerintem kérdezz rá a dokitól vagy a védőnőtől.
Amúgy van itt egy fórum ahol egy védőnő ad segítséget ha van valami kérdése a kismamának vagy az anyukának,esetleg megkérdezheted Őt is.
A méhlepény érettségét ultrahangos vizsgálattal állapítják meg, az érettsége foka a lepény felszínén található meszes foltok nagyságál, minőségétől függ.
0 fokban érett méhlepény: sima magzati felszín, homogén szerkezet
I-es fokban érett méhlepény: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez
II-es fokban érett méhlepény: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak
III-as fokban érett méhlepény: érett lepény, "fészkes" mészlerakódások
Állítólag a III-as fokozat elérése után bármikor megindulhat a szülés, de erről bővebb infot nem találtam.. viszont amíg az áramlásvizsgálaton (flowmetria) minden rendben találnak, és a baba szépen fejlődik, nincs ok aggodalomra.