Pite sütése (beszélgetés)
7. ranna (válaszként erre: 6. - B00d33e65c)
2014. nov. 2. 10:14
Habos pitét tervezek, sok almás-vanília pudingos töltelékkel, necces lesz kiemelni, erre számítok a töltelék súlya miatt. Köszi az ötletet.
6. b00d33e65c (válaszként erre: 5. - Ranna)
2014. nov. 2. 09:30
Ha a formát margarinnal körbekened és megszórod zsemlemorzsával,simán ki tudod emelni belőle.
5. ranna
2014. nov. 2. 08:15
Köszi. :)
Közben rájöttem, hogy nem is piteforma, hanem gyümölcstorta forma. A piteformáknak nincs körbe bemélyedés. No mindegy, azért remélem sikerül. :)
4. maya80
2014. nov. 2. 08:04
Nekem porcelán formáim vannak, és benne szoktam hagyni, úgy szeletelem.
3. mmacus (válaszként erre: 2. - Ranna)
2014. nov. 2. 08:01
Szia. Én a formában szoktam hagyni a pitéket, úgy szeletelem, lapáttal szépen ki lehet emelni.
2. ranna
2014. nov. 2. 07:41
Sziasztok!
Sosem sütöttem még amerikai pitét. Most megpróbálkoznék vele, de nem világos, hogy fog kijönni a formából. Láttam olyan képeket a neten, hogy benne van a hullámos formában, de olyat is, ahol a megsült pite nincs benne.
1. ranna
2014. nov. 2. 07:40
Pite
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Nekem egyszerűen nem megy a palacsinta sütése. Bármilyen ételt megcsinálok de a palacsintával nem boldogulok.
- Mi a trükkje a rántott hús sütésének?
- A bejgli vagy a pozsonyi kifli sütése egyszerűbb?
- Hogyan lehet megakadályozni palacsinta sütésekor, hogy mindenhol az a nagyon durván büdös égett olaj legyen?
- Süteménytészta sütésénél ha nem rakok babot a tetejére, azzal elrontom?
- Több adag rántotthús sütésekor az olaj habosodását hogy lehet megelőzni?