Pikkelysömör tünetmentesítése?! (beszélgetés)
Jártam én is fényterápiára (Mária utcai bőrklinikán), ez is benne van a Tomesában. Hat és nagyon jó! :)
Sok sikert! :)
Tisztelet!
Ezt azért csak megmutatnám minden kedves egybegyűltnek,hátha van benne új információ.
Holnap fogok a klinikára bejelentkezni,tehát bővebb információáramlás folyamatosan lesz,hátha valakinek pont én segítek. :)
Holt-tengeri vizes kád, feletted szoli szerű lámpa, egy évben 25 alkalom, TB támogatja. Sajnos nem sok helyen van, de hasznos találmány.
Sziasztok!
Szeptemberben hagytam abba a Tomesát, azóta lényegében tünetmentes vagyok, pár pöttyel hadakozok csak.
Jönnek, mennek, jönnek, mennek...
Épp fogyózom, mert elég nagy feleslegem van és azt vettem észre, hogy a mozgástól javulnak ezek a vackok.
Ezt úgy értem, hogy 5 éve járok erre a kezelésre, 1 évre tünetmentesedtem először, majd 3 alkalommal ugyanúgy elleptek 1-3 hét után és most semmi, csak az a 10-15 anyajegy méretű kis dög.
Próbáljátok ki, hátha tényleg ez hat nekem! Ellen vélemény? Aki rendszeresen sportol és mégis van neki?
Szia!Sajnos több esetet hallottam,amikor a bőrgyógyászati szakrendelésen félre kezelték a beteget.
Ez tényleg nagyon drága krém ahhoz,hogy kísérletezgessetek vele.
Nem szeretnélek megijeszteni,de nekem is úgy kezdődött a ps,hogy apró hólyagok jöttek.Én is hitetlenül néztem a bőrgyógyászra,mert a neten nem ilyen tünetekről olvastam alapvetően.Majd pár hónap múlva a hólygok körül,között megindult a hámlás,pikkelyesedés,de én kentem a ps krémmel addig is.
Ha megteheted,akkor vidd el őt egy másik orvoshoz is,mielőtt kiváltod a drága krémet.
sziasztok.
kisfiamnák több mint egy hónapja a térde alatt kijött vmi kiütés olyan mintha apró hólyagszerű lenne több féle krémet írt a házi orvos míg tegnap végre eljutottunk a bőrgyógyászhoz aki azt mondta h pikkelysömör amit szerintem arra alapozott h nekem is volt már bőrproblémám ugyan így apró hólyagszerű viszont nekem annó nem mondták h az lenne. nézegettem neten meg olvastam és szerintem a fiamá sem az nem viszket nem hámlik írt egy krémet ami közel 4ezer. nem tudom mi tévő legyek vigyem őt vhová magánrendelésre?
Pár hét múlva visssza kell mennem,mert elfogy a magisztrális kenőcsöm,talán felírja nekem ezt a krémet.
Igen,sajnos nem lehet meggyógyulni,csak tünetmentessé válni.
Felkérésre mehet a Tegeződés :)
"Az én orvosom nem szereti, ha "okosabb" vagyok mint ő"
Igen,sajnos az emberi hülyeség nagyobb tempóval fejlődik,mint az orvostudomány,de attól hogy nem szereti,még köteles a dolgot elfogadni szerintem. Legalábbis egy gyógyíthatatlan betegségnél etikus,ha már nem tud semmit tenni ellene.
Az én orvosom nem szereti,ha "okosabb" vagyok mint ő és én diktálom,milyen receptet szeretnék,de gondolom,sokan vagyunk így ezzel.Azt gondoltam,hogy recept nélküli készítményt ajánlasz,de azért köszi,megjegyzem a nevét.
(Itt a Hoxán mindenki tegeződik,Te is nyugodtan tedd ezt!)
Szia!Köszi,hogy megosztottad velünk:)
Elárulod,hogy hol szerzi be az Apud a készítményt?
Hello mindenkinek :)
22 vagyok,és fél éve vagyok club tag..:)
Amit mindenképp le szeretnék írni hogy a Daivobet nevű készítmény Édesapámnál bevált,csak ajánlani tudom mindenkinek,hozzáteszem főként csirkehúst fogyaszt,valamint napozik.(Nem olyan óriási diéta. :) ) De nagyon szépen eltűnt neki.Ez azért nagy szó,mert már 25 éve megvan neki a betegség,de ilyen látványosan nem igazán fejlődött. Nem túl drága dolog,mégis van eredménye! :) (nem pr-os vagyok!! :D)
Tisztelettel:
Én.
Budapesten soha nem voltam orvosnál ezzel - meg kb 4 éve máshol sem, de nekem egy szavam sem lehet hozzád képest.
Egyik szintén p.sömörös brátnőmnek ajánlotta egyszer az üzemorvos az alábbi helyet: [link]
Az a dokinő azt mondta, hogy itt sok mindenben tudnak segíteni. Próbálkozz náluk, csak van valami ötletük neked ;)
Szia Tina!Sajnálom,hogy már ilyen régóta szenvedsz.Biztos,sok mindent próbáltál,újat mondani nem nagyon tudunk neked.Biztos olvastad,hogy én még a jó fél évemmel "kezdő" vagyok.
De véleményem van:amíg gyógyíthatatlan a ps,amíg csak rövid tünetmentes állapotok vannak,addig ne várd,hogy valaki "tuti tünetmentessé tudja tenni".
A dokik feírják neked a szteroidos krémeket,ami ideig-óráig hatni fog.....de ezen te már biztos túl vagy.
Én nemrég "kutyultam" magamnak egy krémet,naponta 2x kenem vele a talpam,hogy esténként csak 1x kelljen a szteroidos krémet használni.Azt nem mondom,hogy látványos a javulás,de azt sem tudom,hogy mi lenne,ha nem használnám....lehet,már jobban elterjedt volna.
Kár,hogy a pestiek nem írnak neked...lehet,ők sem ismernek tuti dokit.
Sziasztok:)
Teljesen új vagyok itt és a segítségeteket szeretném kérni.22 éve vagyok sömis most vagyok 34 tehát fél életemet ezzel éltem le:(Most költöztem Pestre és szeretnék egy olyan doki elérhetőségét aki tutti hogy tünetmentessé tudja tenni és nem csak a pénzt akarja kihúzni az ember zsebéből.Eddig a leghoszabb idő 2 hónap volt és a testemnek már nem tudok olyan részét mondani ahol ne lett volna.Tavaly például sikerült egy kicsit NAGYON leégni és egyik napról a másikra eltünt és egész nyáron tartotta magát:)De ezt nem szeretném újra átélni.Előre is köszi a segítséget:)
üdv:Timi
jóvilág! rákerestem erre a bódi hair-re...
A honlapon elsőre a Pulzáló HAJNÖVESZTŐ PÁRNA! szúrta ki a szemem, elolvastam, mi is ez. Még mindig gurulok a röhögéstől. Ekkora parasztvakítást...
Legalább értelmes, magyar mondatokat írna... de még az alany-állítmány egyeztetése se megy. Marha hiteles egy "feltaláló" :D
További ajánlott fórumok:
- Ha a családban van fertőzött, de én tünetmentes vagyok, akkor tényleg nem tesznek karanténba?
- Mi tesz jót pikkelysömörre?
- Fertőző-e a pikkelysömör?
- Mit tudtok a pikkelysömörröl?Tényleg lehet a máj betegség jele?
- Valaki tudja, hogy milyen színű bioptron lámpa hatásos a pikkelysömörre?
- Létezik olyan, hogy a férfi gombás fertőzésnél teljesen tünetmentes?