Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha a klinika fogad, és megcsinálják a beültetést, akkor adnak egy igazolást az országba való belépéshez. Az én értelmezésemben ez elfogadható "üzleti" útnak, mert akinek mennie kell, nyilván nem szórakozni megy. Minden klinikának van partner szállodája (a Reprofitnak a mellette lévő Integrity). Szerintem érdemes azzal felvenni közvetlenül a kapcsolatot, és így leegyeztetni.
A Bookingon most ne foglaljatok, mert nem vállalnak felelősséget a szálloda saját szabályaiért.
sziasztok!
Akit esetleg érint: szállást foglalni csak business trip-re lehet Bronoban, amit közvetlenül a hotellel kell egyeztetni. A korlátozások miatt "nyaralókat" nem fogadnak.
Tájul bemásolom ide a Reprofitos e-mailek láblécét:
"A kezelés során a Covid-19 betegség vagy annak gyanúja, illetve a cseh járványügyi helyzet romlása bármikor megszakíthatja a reprodukciós kezelési ciklust. Ha gyanítja, hogy elkapta a fertőzését, kérjük, ne jöjjön a klinikára, vegye fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a további lépéseket!"
Mondjuk nem értem ha csak a FET állítják le az miben más. Vannak olyanok akik FET kapják az első babát vissza. Azoknak még rosszabb.
De Brnoba másik klinika meg működik.
Ez is jó. 😏
Szia nekünk sem írtak csak egy másik oldalon olvastam a csopiba és akkor ráirtam Mónikára.
Kérdezd meg te is.
Szia tesóért mentünk volna.
Már márciusban is mentünk volna akkor is a vírus miatt elmaradt.
Bosszantó.
Szia Melcsib,
ő nektek még az első donor? Tesóért mentek?
H.
Szívből gratulálok!
Boldog, problémamentes babavárást kívánok!
Puszi
Sziaaa:) annyira örülök!! látod, mégsem az Otrivel volt, hanem a kis pötty:)
Vigyázzatok magatokra és további sok szerencsét!
Sziasztok Lányok!
Nagyon köszönöm az érdeklődő üzeneteket, egyéb dolgok miatt kicsit elsodortak a napok, DE!
FET + 15. napon HCG 4028.6 mU/ml
sziasztok!
Én most kérdeztem Annamáriát (Reprogenesis), azt írta, hogy ők működnek, amíg a kormány engedi nekik, egyenlőre nem mondanak le semmit.
Nagyon sajnálom! Reméljük a legjobbakat!
Fura, mert a váróban 5 méterre ült tőlünk a hozzánk legközelebb eső ember. Aztán pedig 2-vel találkoztunk, fizetéskor pedig a harmadikkal. Ez sztem nagyon minimális.
Lehet,hogy nem csak rajtuk múlik a szigorítás.
Igen, sztem csak azt, mert annyit írtak h korlátozni kell az emberi kapcsolatokat, ezért a fagyasztottakat leállítják.
Hat félő h csak egyre jobban megyünk bele ebbe a vírusba, de azért egy hónap múlva bizakodva érdeklődők.
Nagyon sajnálom Hópi! Remélem mihamarabb javul náluk is a járványhelyzet és kezdhettek Ti is!
Csak a fagyasztottat állították le, a friss beültetések mennek?
Sziasztok!
Kepzeljétek ma kaptam az emailt h a Reprofit leállította a fagyasztott beültetéseket a koronavírus miatt, most kezdtem volna a gyógyszereket. Így egy hónap múlva kell újra érdeklődni :(