Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
De 3szor felet kaptam első, harmadik, ötödik napon.
Max. 7 nap alatt kiürül. Több éves zugolvasóként annyira nagyon szorítok!
Szia :) Akartam is kérdezni, hogy hogy vagy. Szerintem az Ovitrell már kiürült, szurkolok!! Szép csíkosat holnaptól..
Sziasztok Lányok!
Holnap reggel tesztelek, már nagy az izgalom. :) A mostani FET-nél kaptam Ovitrellt, az előzőeknél soha. Azért, hogy elinduljon a HCG-termelés, ami segítheti a beágyazódást.
Szerintetek ha holnap pozitivat tesztelek, az lehet emiatt fals eredmény?
Sziasztok! Azoktol szeretnek kerdezni, akiknek mar megszuletett a kisbabaja. Az anyakonyvezteteshez kell valamifele papirt bemutatni a beultetesrol? Kerni kell esetleg valami igazolast ehhez az intezettol?
A korábbi sikerzelensév miatt 4-1-4 -gyel indultunk most, reggeli és esti hüvelybe. Mivel a progim alacsony volt a beültetés után, a déli mellé jött +1 hüvelyi, az esti mellé +1 szájon át. A gyóg,szert szigorúan ütemezve veszem be, 06, 14 és 22 óra.
Az elmúlt 1-2 hétben többen is voltatok kint, nagyon drukkolok mindenkinek a pozitív tesztért!
Nagyon-nagyon gratulálok és sok boldogságot nektek! :)
Szia Danke!
Sajnalom.
Nekem 4 sajat sejtes lombikom volt. Rengeteg penz es ido ment el vele.
Nem volt egyszeru dontes a divf.
De ugy voltunk vele ha egyszer osszejon a baba, az ember mar egyaltalan nem foglalkozik vele, honnan van az a petesejt.❤
Nyilvan ezt mindenkinek a koratol es anyagi helyzetetol fugg.
De leginkabb csak azt akarom mondani ezzel, hogy ne szomorkodj valamelyik modon biztos sikerulni fog neked. ❤❤❤
Elvezd ki minden masodpercet! Gratulalok!!❤
Még csak az első donoros próbálkozás, remélem sikeres lesz. Eddig 8 Kaális beültin vagyunk túl, saját sejtessel, 3 IVF, 5 FET.
És igen, innen már gyorsan ott leszünk Brnoban, nemsoká szúrhatom a depotot.
2. donorotok? November vége nagyon gyorsan itt lesz. :-)
Már ti is indultok? De jó. :) Reprofit?
Szia! Ferfi oldalrol erdemes a karyotip,mi is megcsinaltattuk! Habab nem jatszik mert a donorral kene nezni,h mennyire passzolnak vagy nem passzolnak!
Mi meg megnezettuk a dns fragmentaciot es a rost is!
Október végén kezdődik..., november végén beültetés. Donorunk 24 éves. Előkészülünk mi is :)
4-0-4 utrot használtál? Mivel emelték meg?
Szívből gratulálok, egészséget és sok boldogságot kívánok! ❤️
Kariotípus női oldalról szerintem nem igazán, férfinál lehet, mert az spermagondok oka lehet. A férjemnél megcsinálták mert neki komoly gondjai voltak ezen a téren. A másik vizsgálatot nem is ismerem.
Szívből gratulálok, Deda! Ez csodálatos! Sok boldogságot!
Fantasztikus, szívből gratulálok!!!
Sziasztok! Lehet, h hülyeséget kérdezek, de donorpetesejtes lombiknál kell olyan, hogy Kariotípus meghatározás (citogenetikai kivisgálás) és HABAB vizsgálat? Köszönöm előre is a segítséget.
Jaj nagyon gratulálok!!!!! :D:D:D:D:D:D
Szívből kívánok minden jót :-)
Sok boldogságot, jó egészséget! :)
Sziasztok lányok! Bocsánat azoktól akiknek csak most válaszolok,de nem igazán volt van időm bejelentkezni!
Szeptember 27.- én 39+2 napra spontán megszületett a petesejtdononoros kisfiam! 43 évesen nekem is megadatott ez a csoda❤️3 dik beültim lett sikeres, szval nem feladni! Drukkolok mindenkinek, hogy sikerüljön! Puszi nektek!
26 volt. Barnázram, így Megemelték az utrot, most 56. Most meg szédülök egész nap, de lehet, hogy nem ez az oka.
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy mennyi volt a progid a pozitív tesztnél?
További ajánlott fórumok: