Perverz megnyilvánulásaim lennének? (beszélgetés)
szerintem ez olyan mint pl aki lábimádó!
Perverz, nekem az, főleg ahogy leírtad,
tehát ha nem birizgálhatod a haját, akkor már a szex sem jó????
Az, perverz.
Ez egyáltalán nem perverz dolog. Nekem mondjuk nem tetszene, ha tépné a kedves, megrángatná a fejemet a hajamnál fogva...de ha belemarkol, meg simogatja, abba nincs semmi rossz.
De ugye ezt is embere válogatja.
Én sem hiszem. Ha az ember valamit nem szeret, azt nem szereti és kész. A gusztus elég szubjektív dolog.
Mondok neked valamit. A fül elvileg erogén zóna. Hát én például frászt kapok, ha valaki hozzáér a fülemhez.
Nem akartalak elkeseríteni... Még az jutott az eszembe, csak úgy zárójelben jegyezném meg, hogy egy nő abban a helyzetben és pillanatban a legkevésbé a hajával van elfoglalva..., (az nem zavarhatja), akkor nem a részletek uralják a helyzetet, az egyes mozdulatok, hanem az EGÉSZ, minden ami történik...
Persze, ez akkor igaz, ha teljes lényünkkel, szívünkkel - lelkünkkel átéljük amit át kell élnünk! Én nem hiszem, hogy a Te "teljesítményeddel" van a baj... Ha kialakul benned ez a szorongás, ettől szinte lehetetlen szabadulni és meghatározza egész további szexuális életedet! Ne hagyd magad!!! Járj a végére a dolognak, de ne engedd leértékelni magad!!!
hát pedig ha azt mondta, hogy menj szakemberhez, akkor menjél is, ha jót akarsz magadnak. az ellen egyrészt nem tud érvelni, másrészt kap egy szakvéleményt, ami szerint ez nem perverz
de nem is ez a lényeg, a szakembertől értelmes tanácsot kaptok
de mindegy, a legtöbb férfi itt cs*szi el, hogy azért sem mennek szexológushoz-pszichológushoz-mediátorhoz, mert az ciki, mert ők jobban tudják, mert majd ők megoldják, stb. aztán csak néznek, hogy mégse működik semmi, csak egyre rosszabb
és ezt onnan következtetted ki, h a felesége nem szereti, ha hozzáért a hajához?:D valóban, akkor biztos már nem szereti...
jajjstenem
ez nem perverzió, pusztán szexuális preferencia
hosszútávú kapcsolatokban azonban komoly problémákat okozhat, ha ezek a preferenciák nem egyeznek
tényleg érdekes lenne, hogy ez mostanság alakult ki, vagy a kezdetektől így van-e. szerintem szépen szexológushoz kellene közösen menni, egy tapasztalt szakember igen értékes segítség lehet.
Az egyik ismerősömnek volt egy barátnője(nem felesége de ez szerintem most másodlagos a téma szempontjából) akinél a legelejétől fogva tabu volt hozzáérni a hajához. A nők egy része nagyon hiú, az is lehet, hogy csak félti a gondosan elkészített frizuráját.
Viszont Razsoann hozzászólása is elgondolkodtató, mivel az egyik volt barátnőmnél az volt a tendencia, hogy eleinte egyre több dolgot engedett, aztán egy idő múlva meg egyre kevesebbet végül szakított velem. Talán az segítene ha leülnétek ezt nyugodtan megbeszélni, de nem biztos hogy a feleséged ebben partner lenne, vagy hogy elmondaná az okát de hátha...Egy dolog biztos, ez egyáltalán nem számít perverziónak, engem sokkal extrémebb dolgok izgatnak fel és mégis csak egy kicsit tartom magam perverznek. Remélem segítettem...
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék kevésbé művelt lenni. Szeretném, ha nem lennének...
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Tudattalan vonzalom testbeszéde és nem-verbális megnyilvánulásai
- Agresszív megnyilvánulások a bölcsődében
- Depresszió! Hogyan alakul ki és mik azok a megnyilvánulások, amik már depresszióra utaló jelek?
- Rengeteg Hoxa-tag megnyilvánulásából azt látom, h elegük...