Perverz megnyilvánulásaim lennének? (beszélgetés)
Igen!
Sajnos a "teliholdas várakozásom" otthon nem jött össze! :((
Tudod a "rokon-gondolkodásúak" hamar egymásra találnak! :))
(Lehet, hogy egyre többen leszünk?)
De miért kellene "harcolni"?!?
Ne haragudjál, de ez olyan "Orbánviktoros" volt.
Nem szeretnék politizálni, nem ezért említettem, de ő az, aki állandóan ellenfeleket keres, akikkel harcolni lehet.
Az egyensúly megteremtése egy játék része.
Persze az igaz, hogy egy nagyon egyoldalúra alakult kapcsolat már nagyobb erőfeszítéssel terelhető csak helyes mederbe, de ehhez még nagyobb türelem, kitartás, tapintat, stb. kell!
Az elfogadható, ha időszakosan ide-oda billen a mérleg nyelve, hiszen adódhatnak helyeztek, mikor egyik másik szereplőnek több jut, többet igényel, vagy több segítségre szorul.
De!
Az, hogy folyamatosan, hosszútávon (esetleg egy életen keresztül) tűrni kényszerül valaki, az már nem egészséges!!!
Igazad van!
Bizonyos dolgokban kölcsönösen alárendelt viszonyban vagyunk egymással. De ez így van jól!
A baj csak abból ered, ha az egyensúly felborul és egyik fél uralkodik mindenben, míg a másik rabszolgaként éli életét!!
Ez se lenne baj, ha ezt valaki önként, szívesen és örömmel tenné! Viszont, ha ez terhes, megalázó, értelmetlen, stb. akkor vége a dolognak!
87-hez.
Ígértem, hogy némi segítséget nyújtani fogok.
Ez abból áll (amennyiben javítani akarsz helyzeteden) hogy egy-két hasznos, és felettébb érdekes, olvasmányos és néha humoros könyvet elolvasol. Az azokban leírt módszerek kipróbálhatók.
Nagy valószínűség szerint, az esetek többségében hatásosak is!
Itt a HOXA fórumon több ilyen tippet is kaptam.
Egyik-másik könyvet pedig el is olvastam már
89-hez!
Igaz, korábban kérdeztem már, de erre nem emlékszem, hogy válaszoltál volna.
Tehát előfordult az a kapcsolatotokban, hogy ő kezdeményezett volna, legalább egyszer?
Törődött azzal valaha is, hogy neked mi lenne a jó, te mit szeretnél?
Lehet, hogy én látom túl sötéten a dolgokat, de szerintem jelenleg te csupán egy eszköz, egy "bútor" vagy a házban! Csak valamivel vagy hasznosabb, mint a porszívó, vagy hűtőgép! (Szélső esetben, még az is előfordulhat, hogy csupán 3. lehetnél a felsorolásban)
Legyél egészen nyugodt, ha feleséged nagyobb balekot találna, és nem sajnálná a macerát, egyetlen másodperc alatt lelépne!
Sajnos a bejárónő - aki helyetted elvégezné a házi munkákat - az pénzbe kerülne, ahelyett, hogy pénzt hozna a házhoz, mint te!
Ráadásul az is macera lenne, hogy a szexuális igényeit (ha vannak egyáltalán ilyenjei) hogyan tudná kielégíteni!
Szakítok egy kis időt arra, hogy a helyzeted elemezzem egy kicsit. (Majd a következő írásomban megkísérlek némi segítséget is nyújtani)
A hozzászólásaid olvasva kialakult bennem egy kép a ti házasságodról. (Az észrevételeim egy részét már korábban leírtam)
Sajnos az a hit erősödött meg bennem, hogy feleségeddel a kapcsolatod nagyon egyoldalú. Bár részleteket nem írtál, de valahogy úgy képzelem el a dolgot, hogy mindkettőtök talált valamit a másikban, amire úgy gondolta, alapíthat hosszútávú kapcsolatot, házasságot.
MOST OLYAN DOLGOT ÍROK, AMIVEL A NŐK KÖRÉBEN BIZTOS NEM SZERZEK TÚL NAGY NÉPSZERŰSÉGET, DE EZ VAN!! (Nem én találtam ki)
Feleséged - ahogy a legtöbb nő - nem szerető férjet, társat, pompás hímet keresett magának, hanem APÁT a leendő gyermekének! Nem érdekelte, hogy igaz szerelmet érzett-e irántad, elég volt számára a te rajongásod, az a bizalom, az a biztonság amit ez jelentett számára. Az előzőeken túl az, hogy fizikailag nem voltál taszító számára, elegendő volt ahhoz, hogy életét, sorsát a tiédhez kösse.
Abból indult ki, jobb egy befolyásolható, irányítható férj - még akkor is, ha se nem milliomos, se nem egy Adonisz - arra jó lesz, hogy egy gyereket csináljon, otthon mindent elvégezzen, és ő pedig ne maradjon vénlány, és ...-nének hívják. Fő az, hogy életét, karrierjét építgethesse, míg te kiszolgálod, elvégzel helyette mindent, mentesíted minden utálatos munka alól. (Ahelyett, hogy ő mosná a koszos gatyáid, büdös zokniid, te sikálod a bugyijait, te üríted a WC-ben lévő szemetest is, kitépve belőle az odaragadt szárnyasbetéteket, használt tamponokat)
Biztos volt abban, hogy soha meg nem csalnád, el nem hagynád!
Hogy miért?
Egyszerű!
Kezdettől fogva éreztetted (és a mai napig is hangoztatod) hogy ez a dolog számodra mindennél többet jelent.
Ő úgy gondolja: "Hol kapnál te ilyen jó nőt? Ki a fenének kellene egy ilyen pasi?"
Az ágyban pedig: "Örüljél, hogy megdughatsz! Mi a kórságot akarsz még?!?"
Ne haragudjál meg, de az utolsó mondatodban említett "az ő közelségét, szerelmét..." egy kissé másként látom.
Sajnos azt kell, hinnem, hogy itt csupán a te szerelmedről, ragaszkodásodról van szó!
Majd írok bővebben, aha lesz egy kis időm.
De tanácsot nem adhatok!
Egy nőt idegesít, ha babrálnak a hajával, és már ott tart a dolog, hogy a férjnek el kell válni? :-D
Ez minden bizonnyal csak valami előre megbeszélt tréfa.
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék kevésbé művelt lenni. Szeretném, ha nem lennének...
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Tudattalan vonzalom testbeszéde és nem-verbális megnyilvánulásai
- Agresszív megnyilvánulások a bölcsődében
- Depresszió! Hogyan alakul ki és mik azok a megnyilvánulások, amik már depresszióra utaló jelek?
- Rengeteg Hoxa-tag megnyilvánulásából azt látom, h elegük...