Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
De ha hétfön mész beültetésre és ott hagyod a csajoknál?én meg kedden megyek beültire akkor elhozom,mert Gabiék itt laknak tölem 10 km-re.esetleg igy meglehetne oldani.
Lányok! De jó lenne ha össze tudnánk dobni a gyógyszereket. Engem kimondottan bosszant ha valami veszendőbe megy. Mano-Gabi mit szólnál hozzá? Mondjuk a hűtős Gonapeptyl postázásával lenne gond.,
1 clostim és 3 merionálom nekem is van, ha kell valakinek
Nekem is maradt 1 Gonapeptyl, én is szívesen odaadom.
yzzi: Nagyon jó arány, hogy 4-en maradtak. Így marad 2 picike kistesónak :)
Mano-Gabi: örülök a jó híreknek, most már biztosan sikerülni fog!
koma: szép számmal lett sejtecskéd, drukkolok, hogy minél többen megtermékenyüljenek :)
Örülünk a 4-nek is! Csak jàrjunk sikerrel. :)
Igen, ittam az inofolicot, napi 2x.
Biztosan jobb lesz most az arâny, jobbnak kell lenni!
Nekem is maradt egy gonapeptyl, neked adom ha szukseges.
KÖSZÖNÖM!!! Könnyeket csaltál a szemembe. Én is csatlakozom a többiekhez, valóban gyönyörű Boglárkád van. Jó egészséget kívánok nektek.
nekem az az igazi falkaparós menzisem volt barnázással és látod még az sem jelentett semmit... szóval minden rendben lesz, mert nincs más opció :)
Én úgy gondoltam,hogy hetente 1x megcsinálom.
Neoma köszönöm a biztatást, rám fér. A mens tünetek főleg addig tartanak,amíg nem pisilek,utána enyhülnek. Aztán egy idő után megint kezdődnek. Újabb pisilés,újabb könnyebbülés.
En is lattam, nem akartam elhinni.
:) szurkoló tábornak is nagyon jó, de remélem mihamarabb meggyógyul...
Örülök hogy rendben ment a konzi :) Doktorunk biztos örül nekem, hogy adom a javaslataim :) bár nem csuklottam, talán nem szidott nagyon
A menzis tünetek teljesen normálisak, nálam is megvoltak, sőt voltak olyan erős görcseim is mint a fene...
köszi visszatérünk rá, ne feledd szavad
En is orulok a jo hireknek! Nekem maradt ket Gonapeptylem meg egy pergoveris. Szivesen odaadnam! :)
Most olvastam, hogy Ördög Nóri babát vár. Az első náluk is csak 3. lombikra sikerült, a második meg spontán! Fejben dől el minden? Elképzelhető!
Azt talaltam ki, hogy minden nap ket-harom oraval elorebb hozom, es elerek a reggeli adagolashoz. :) Jo,hogy mondod az irigalast. Minden heten 1x kell csinalni? (Mondjuk nekem meg sosem kellett csinalni. Jo, hogy vagytok itt csajok!
köszi
a hangulatom amolyan hullámvasút, de most fenn van épp
én is remélem h május elején mehetek leszívásra és beültire
Úgy gondolom,hogy ártani nem árt. A Biológus Krisztina azt mondta, hogy egy hét után csináljak egy hüvelyöblítést irrigátorral,hogy a feltapadt felesleget lemossa, és a további adagok is feltudjanak szívódni.
Örülök, hogy ilyen jó híreket kaptál! És annak is, hogy ilyen jó a hangulatod! Remélem, hamar tudtok kezdeni!
sziasztok
meg volt a konzi
Doktorunk nagyon rendi volt, épp h le vettük a kabcsit már szólt is hogy jöjjenek Gabriella...assziszetnsek engem kerestek mit tűt a szénakazalban. Doki mondta is h ő volt aki elrabolt :)
Na örül, hogy híztam, annak is h 6mg medrolt szedek, a barátcserját is díjazta h szedem
Neoma mondtam h te ajánlottad, mondta h jó ötlet volt!
azt is mondta h a TSH is szupi, 0,454 és úgy gondolja ha így marad minden akkor okés lesz minden a sikerhez.
Kéri a hormon vv-ket, utána konzi.
Gyógyikra a protokollra van ötlete de megvárja a vv eredményeket, de menopour vonalat fogjuk erőltetni, arra jól reagáltam inszemnél is.
Azt is mondta h teljes mértékben kijelenthető h az első lombiknál is elindult valami csak megszakadt, de ez bíztató és jó jel. Nagyon optimista és örült hogy össze szedtem magam és h nem adom fel.
rendi volt na, nem csalódtam, a lányokban sem, mindenki kedves és aranyos volt, a nevemen üdvözöltek :) ez jól esik nagyon.
Ha most "beadom" nem lesz gaz ha reggel megint? Es tenyleg ne idegeskedj, amig nem verzel. A tutit ugyis a doki mondja meg.
Ezen én is gondolkodtam amikor kezdtem, de aztán úgy voltam vele, hogy azt mondták a petesejt punkció napján, hogy mától. Ezért amikor a család 4-kor magamra hagyott,hát gyorsan feltettem az első adagot. Majd másnaptól reggelente.
Igazad van,hogy nem idegesíted magad feleslegesen. Nekem a mai nap eddig elég vacak volt, most kaptam egy kis reményt, köszönöm. Igaz,hogy az alhasam mens. előtti dolgokat művel,de nagyon bízom. Azt én is olvastam,hogy ez simán belefér a várandósság tünetei közé.
Koszi neoma! Remeljuk szep embriok lesznek. Aranyos volt a doktorunk, bejott megmondani, hogy hany sejt lett, es hogy o lesz a szurkolo tabor.
En is itt fogadtam meg, hogy nem tesztelek otthon. Kivetel ha verezgetek... Van aki a crinont hasznalta/ja? Ma mar el kellene kezdeni, de a hasznalatiba az van irva, hogy legjobb lenne reggel.
További ajánlott fórumok: