Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Nekem akkor volt baromi erős görcsöm..de csak most, előző sikeres et-nél pl semmi.
Bogi nagyon jól van, amióta haza értünk 600 grammal több lett a drágám, a dokibácsija megvan vele elégedve, mert ő 1 hét alatt hízott annyit mint amennyit 1 hónapos koráig kellett volna. A légzése már Pécsen 3 nap alatt helyreállt, azóta is minden rendben vele szerencsére :)
Mondjuk beulti utan a harmadik napon lehetne erezni valamit?
Bogi, hogy van? A legzesi problema elmult? Jo baba a draga?
ilyet már hallottam :)
nagyon drukkolok a pindurkáidnak :)
ez így pont jó, remélem jó sokáig ilyen marad :) mivel nem ez a reggeli az sacc 37.2-3 körül lenne.
Görcsök??
én kértem hogy nézzék meg, amikor hcg-re vetettem vért
Én is anno rosszul voltam az utrotól, de inkább azt kértem a szuri mellé és úgy tűnik bejött
Annak idején emlékszem olvastam nálad, hogy a progi pótlás mellett is alacsony volt a progi szinted, így jött a szuri... de azt honnan tudták, hogy akkor, a beültetéskor alacsony, vettek tőled akkor vért?
Nekem azért kell Chrinon, mert allergiás lettem az Utrogestanra az első beültinél.
Köszi :) Lehet találkoztunk is, mert voltam én akkoriban hiszteron is, meg mindenen ami csak eszembe jutott :D
Én az utolsó et-nél a crinone helyett progi szurit böktem..még az agolutin volt akkor, és abból 1 ampulla/nap. Én is próbáltam minden verzióban kiszedni a crinone-t, irrigáltam ,aztán volt hogy csak kézzel...de nem jött be egyik sem, na meg a crinone sem. Nálam nem akart hatni...
Akkor nem is irrigáltál ET után? Nekem is Chrinon kellett, azt mondták, minden 3. nap öblítsek.
Olvasok itt most 2-3 napot, egy hetet, semmi öblítést.
Most akkor hogyan teszünk jót? Én is sokaltam a minden 3. napit, de csináltam.
Neked bevált a módszered! :)
Nagyon szép a kislányod! Gratulálok! :)
Akkoriban volt neked is a beülti, mikor mi jártunk, 2013. május-július között, mindig olvastalak, hogy hogy vagytok!:)
Köszi, jól vagyok. Fekszem én is csak azon is parázok, hogy vasárnap óta csak a hátamon tudok feküdni és ugye pont úgy nem lenne szabad.
Ez a nap közbeni hőm, reggel ébredés után is ennyit mértem. De végülis szinte egész nap alszom.
elvileg a reggeli nyugalmim az 37-37.3 szokott lenni, napközben ez 2-3 tizeddel emelkedhet.
Mondjuk a hiteles a hüvelyben mért, a többi helyen egy csomó minden bezavarhat
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?