Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
semmi jó, probáljuk jobb mederbe terelgetni a dolgokat, nagy a tét, és mindkettőnkön múlik a dolog
holnap pest, nincs kedvem, áááááh hagyjuk is
pizsi, papucs, köntös
attól függ mikor viszenek be, de utána még feküdni kell 2-2,5 órát, én legalábbis addig feküdtem utána
kisírtam magam, nem vagyok jól
tengek lengek
a bajom mintha dézsából öntenék de komolyan, ráadásul holnap mennem kell pestre is előadásra a főnököm helyett a főnökasszonnyal. busszal, kiváncsi leszek hányszor ázok majd át :(
este 8 lesz mire haza esek szerintem, és reggel 7kor megyek.
Attila alszik, bocsánatot kért, nagyon de nagyon bántja h rajtam tölti ki a dolgait, és ilyeneket mond ami ígyis fáj és majd szét szakadok a fájdalomban, mondtam neki, ha még1 ilyen és április végén a kövi ciklusban nem vágok bele a szurizásba semmibe, mert ha nem áll mellettem és nem támogat felesleges, a lelki oldaláról nem is beszélve.
azt mondta szive szakad meg egy babáért már, és neki is sok ez a sikertelenség, a kudarc, és fel örölte már az idegjeit.
kedden a 4 napon megyek el vérévtelre, de délig dolgozok, utána jön értem és megyünk, remélem el is engednek, ha nem táppénz és punkt tum.
tényleg neoma igaza van abban h kedvetlen vagyok, depis, nem nevetek, éltemnek nem érzem értelmét, de mindennek a sok sok sikertelen időszak az oka, ennyire megviselődtem, már bele halatam ebbe.
de én nem értem meg őt, ő ápolgassa a lelkemet, de én mit teszek, nem érzi férfinak mellettem magát, nem vagyok képes semmire, stb stb.
tudod ha adok kapok ha nem akkor meg ludas matyit játszik kamapos kamattal vissza kapom és belém mar a husomig a viselkedésével, avval ahogy beszél rólam, amit gondol rólam, hiszem h nekünk kettőnknek nem sikerül az a babóca
Ezt megkaptam én is , és én voltam okolva az összes vetélésért...mintha rajtam múlt volna. Gondolom ezért is újìtott be...ami bosszantott hogy amikor már terhes voltam akkor is...
Na mindegy...ennyit tudnak.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?