Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Szépen fejlődnek a kis tüszőcskék!Mindent bele! :)
Nálunk pörög az élet és a hormonok is! Ma vagyok a 10.napon. Voltam uh-n pénteken és tegnap is. Szépen nőnek a tüszőcskék. 5-6 nagyobb van és sok-sok kicsike. Holnap megyek ismét uh-ra és kiderül a leszívás napja is. Szúrom magam szépen nap mint nap a Gonanpeptyl, Menopur, Gonal F hármassal és szedek egy rakás gyógyszert meg vitamint. Pénteken vérvétel is volt, hála istennek minden értékem rendben.
Sziasztok, remélem Gabi rendben vagy fizikailag, a lelki sebek úgyis nehezebben gyógyulnak! Tegnap gondoltam rád sokat! Kitartást kívánok és sok erőt!
Persze-persze! Bízok én, csak megkönnyebbülés volt erről beszélni a férjemmel. Szeretek tervezni, és bár sokszor nem a tervek szerint halad a dolog, de jó tudni, hogy merre tart az ember. Hogy bármi is lesz, ő is elfogadja, egy kicsit megnyugvás ez, és belátja, hogy a lombikos cuccok nem éppen az ember egészségére vállnak.
Sziasztok, szeretném megkérdezni, tudtok-e valamit arról hogy itt a mediben a fizetős lombik menetéről, a fizetést értem. Valaki végigcsinálta-e, kíváncsi lennék mennyibe kerül. kb. 200 ezret mondtak. Köszi!
Teljesen egyetértek veletek. Egyrészt nagyon jó, hogy van ilyen lehetőség, hogy akinek normál úton nem lehet gyermeke, az esélyt kap, de ott a másik oldal, hogy ennek azért ára van. Hormonok, vitaminok, gyógyszerek, és ez csak a jobbik eset, az esetleges mellékhatásokról, veszélyekről ne is beszéljünk. Plusz a lelki oldal, ami mindenkinél egyéni.
Még bennem is felmerül, hogy hány stimut vállaljak be, pedig mi "csak" kistesóért küzdünk jelenleg. De már én is elgondolkoztam, hogy sosem lehet tudni, hogy milyen hosszú távú következményei vannak ennek az egésznek, ki tudja mi lesz 10-20 év múlva.
Na de egyenlőre mindenki előre nézzen, bízzon a következő beülti sikerében, biztosan így lesz! Annyit küzdöttetek már a babáért, hogy muszáj sikerülnie :)
De igen alacsony,ezért is mátol csökkentettem a letroxot.féreértés ne essék,persze megteszünk minden tölünk telhetöt azért hogy szülök legyünk.de van egy határ.megyünk,csináljuk mert ez a dolgunk,de nem minden áron.Az egészség is fontos,és nem hiszem,hogy ez a sok gyógyszer vitamin stb jót tenne a szervezetünknek.
Nincs is értelme annak, hogy ha sikerül is x idő múlva, akkor ne legyen anyja. Mondjuk mindent meg fogok tenni, hogy ezek a szerek kimenjenek belőlem, de azért tuti nyomot is hagynak. Ha csak abból indulok ki, hogy a második lombiknál 5000 valamennyi volt az ösztradiol, ami durván sok, minden nőgyógyásznak kikerekedik a szeme... Ráadásul megszületünk x petesejttel, amit egyszerre leszívnak, előbb jönnek a hőhullámok és mi egyéb. Ami persze nem is érdekelne, ha tudnám, hogy elsőre sikerül. ... és igen sept, a stresszről nem is beszélve. Meg a csalódások miatt is nem akarok egy megkeseredett ember lenni. Én örülni akarok mások sikerének, gyerekének. A férjemnek.
A TSH-d nem alacsony kicsit?
teljes mértékben egyetértek veletek.Énsem akartam több stimut,de csak hagytam magam rábeszélni.Ha ez sem sikerül végleg befejezzük.Akkor valamiért ezt rendelte a sors.iszonyú megeröltetö ez az egész szervezetnek és léleknek egyaránt.Nem szeretnék évekig ebben élni,iszonyat stresszes igy is.közben megjöttek az eredmények Tsh:0.235 T4 22.51 lh:6.7 fsh:6.4 összradiol:123 tesztoszteron 1 prolactin:10.1 a véralvadásrol részeredmények vannak eddig minden rendben.a többi 2 hét múlva.Meglátjuk.
Annyira örülök! Ma megbeszéltük a férjemmel, hogy a fagyikat beültetjük, és ha nem sikerül, akkor adunk magunknak pár évet, aztán örökbe fogadunk. Én elhatároztam, hogy több stimuval nem szeretném magamat mérgezni, ha a jó Isten úgy akarja, akkor sikerül...
Igen éljen a lombik! Én múlt vasárnap óta nyomom a szurikat!
Ha lesznek holnap,én is bejelentkezem.Hurráá,kezdjük!Már nagyon vártuk
Szia! Nekem azt mondták, hogy lesznek holnap a mediben, receptért kell mennem.
Nem tudom, látod nem is kérdeztem, pedig ma voltam. Nekem is múlt hétvégén jött meg pont és múlt pénteken kérdeztem rá, hogy kezdhetem-e a szurikat. Igen volt rá a válasz és hétfőn hívtam őket uh időpont miatt.
Én is igy gondoltam,de nem voltam biztos benne..köszi a segitséget!Nem tudod véletlenül,hogy lesznek-e holnap?
Nekem is ez volt egy hete és megkérdeztem. Az az első nap, amikor rendesen vérzel, nem csak a WC papíron szivárog, hanem folyik és nyomot hagy a betéten. Ha ez délután hat óráig bekövetkezik, akkor az az első nap, ha csak hat után, akkor a másnap az első nap.
TamaraTamás, nekem ezek helyett a Menopur és a Gonal F van, ezeket én egymás után adom be. Úgy tűnik jól csinálom, mert szépen növekedésnek indultak a tüszők. Éppen most 5kor szuriztam. Nem is kérdeztem, hogy munkanap lesz-e. De ott azt mondták, hogy akinek hétvégére esik az uh azok is pénteken vannak.
Még egy kérdésem lenne:3. naptól 1 pergoveris,2 merional naponta.Szerintetek osszam el az utóbbit 12 óránként vagy egyszerre adjam be mindkettőt?Elfelejtettem megkérdezni a Várnagy doktort..Ja és holnap munkanap lesz a mediben?
Sziasztok lányok!Kicsit tanácstalan vagyok,ezért kérném a segitségeteket.Kedden hagytam abba a fogamzásgátlót,hosszú protokoll.Egy órával ezelőtt észrevettem(de csak a wc papiron),hogy meg fog jönni.Nem barnázok sosem előtte,most is pirosas,de még nem élénk.Most van 5 óra,este 6 után mondják,hogy a holnapi lesz az első ciklusnap.Szerintetek holnap vagy már most este kezdjem a szurikat?
Nekem ma néztek tsh-t, prolaktint, lh-t meg ösztradiolt. Annyira nem vágyom újra vérvételre. De hát ez van.
Szia, ez jó hír. Nekem is mindig csak annyit mondtak, hogy 1, 2, 3, ... sok. :-) 13 lett. Neked is hasonlóan nagy számot kívánok, de leginkább, hogy szépek és érettek legyenek.
Igen, volt 9. napon vérvétel, valamilyen hormont néztek.
Sziasztok, ma voltam a V dokinál a 6.napi uh és vérvételen. A K dokihoz tartozom, de nem volt mert ügyelt. Tüszők szépen elindultak a fejlődésben. Nem mértük őket, de sokan vannak. Hétfőn megyek újra, akkor ő lesz. Nektek kellett a 9.napon is vérvétel?
Jajj Gabi, annyira nagyon sajnálom. Még én is megkönnyeztem, szóval elképzelni sem tudom neked/nektek milyen nehéz lehet. Gondolj arra, amit a doki mondott, próbáld pozitívan érteni. Tudom nehéz, de ne add fel. Sírjál nyugodtan, az talán egy kicsit könnyít a lelkeden. Próbálj erőt meríteni valahonnan, hiszen vár még rád valaki, aki a Te picurkád akar lenni. Hiszem, hogy így van. :-)
Gabi nagyon sajnálom, erre csak azt tudom mondani mint a kedves dokink is. Tudsz terhes lenni és ez a lényeg. A fagyibaba vár rátok. A következő meg sikerülni fog!
Gabi nagyon-nagyon sajnálom! :(
Tegnap is olvastam, amit írtál, de reménykedtem hogy mégis rendben van....
Szerintem mindannyian ettől rettegünk, de egyszer sikerülni fog, hidd el!
Jaj, Gabi annyira nagyon sajnálom, pedig már tényleg kezdtem azt hinni, hogy vmit elnéztek. Nem is tudom ilyenkor mi segíthet, de próbálj erős lenni és ne magadat okold.
Egyébként a férjednek van igaza, ha majd le tudod már zárni ezt a kudarcot, akkor ott fog várni titeket a fagyibabátok, aki tökéletes lesz!
Kitartás nektek!
Jaj, nagyon- nagyon sajnálom!!! Nem is tudom mit mondjak, ilyenkor nincsenek szavak :(
De igaza van a férjednek, előre kell nézni, és bízni a fagyibabában, aki vár titeket!!!
üres petezsák ami tegnapi 26mm képest 17mm zsugorodik
vasárnap 5ig kell befeküdnöm, kapok méhszáj lazítót, hétfőn műtét
ma fél12 - 2/40 ig vártunk az altatóorvosra, 4kor értünk haza, férjem éjszaka után jött velem, ma meg 5kor ment éjjelbe, félek h ő is beadja a kulcsot, meg szakad a szívem annyira el van keseredve.
Egyfolytában azt mondja, Mano nem tehetsz róla, pindurkánk nem volt erős, szeretlek, légy erős mert vár minket a fagyibabánk!
sírok
nincsenek szavak, keresem a miérteket
Kovács dokotor annyit mondott h nem tudják ennek az okát, és hogy a terhességek 40%-a így végződik, meg nézzem a jó oldalát - tudok terhes lenni. Full megnyugtató.
További ajánlott fórumok: