Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Tudom, tudom, tudom ki vagy!!! :)
Kár, hogy ott nem beszélgettünk. Utolsó nap ismertem meg többeket.
Bocsi lányok, ezzel az Aspirin témával nem akartam senkit sem felzaklatni.
Gondoltam, talán segítek annak az egy-két sorstársnak, aki hasonlóan reagál rá mint én.
Mégegyszer leírom, hogy NEM ez az általános.
Most nem szedtem be és kb. 29 napos lett a ciklusom. Utro mellet a Prolutexet is szúrom, szóval kellett, hogy legyen progeszteron elég. Korábban is párhuzamosan ment a kettő, de Aspirin mellett 24 nap és vöröset láttam.
Nálam biztos, hogy a vérhígító hatás a ludas. Olvastam angol nyelven, hogy van ilyen hatása, hogy a luteális fázis lerövidíti.
Májusban kértem szeptembert bizonyos okok miatt. Meg tudták oldani fizetősben. El tudom képzelni, hogy jelenleg február-március az állás.
Tartom a kapcsolatot vkivel aki durván elzárt petevezetők miatt volt ott. Neki kinyíl mindkettő. Szóval biztos hatásos. Én a sikertelenségem ellenére hiszek benne. Nálunk más lehet a gond.
júliusban voltam Harkányban
úgy hallottam, hogy a várólista alapján a bejutás jelen állás szerint február-március, ez a nem fizetős verzió
a fizetőssel mikor lehet bejutni azt passzolom
hakérdésetek van írjatok privi....szivi válaszolok
Bocsi, ez hosszú lesz.
Nőgyógyászati beutalót kapsz a Meddőségi recepcióján. Kell még mellé egy reumatológiai beutaló is.
A leleteimet kikértem a Meddőségiből. Lemásoltam és egy kísérőlevéllel elküldtem postán a csomagot a Kórháznak. Előtte beszéltem Varga Péterrel, aki ott a főorvos a nőgyógyászaton. Ő azt ajánlotta, hogy jobb, ha befekszem, mintha lejárós lennék, mert komplexebb kezelést kapohatok úgy. Utólag nem tudom... Napi 2900-at fizettem 3 hétre a kétágyas fürdőszobás szobáért. Nekem nagyom kényelmetlen volt az ágy és borzasztó rossz a kaja. Mivel szüleimnek van ott nyaralója, meg tudtam volna oldani könnyen a bejárást.
Szóval, több hónapos a várólista. Fizetősként talán picit rövidebb, de sima közösségi zuhanyzós szobába akár 3-4 hónap.
Sok az idős néni. Nekem a 3. szobatársam 80 feletti volt, de nagyon aranyos.
Ezeket a kezeléseket kaptam:
- Iszapnadrág (Na, ez vicces volt először...)
- Kádfürdő (Medencébe nem engednek nőgyógyászatról a fertőzések miatt)
- Intim torna (Egyénileg egy trénerrel)
- Dilidoki (Aki meddőség miatt megy, annak szokták felírni.)
- Csoportos gyógytorna
- Biomágnes matrac
- Masszázs.
Heti 3-2 alkalom van mindegyikből.
Első nap megvizsgál a doki, felírja a kezeléseket. A recepción kapok egy beosztást. Aztán úgy telik a nap, hogy legtöbbször a Balneo épületbe mászkálunk át időre a kezelésekre. A legtöbb délelőtt van, de volt 16h-kor is. Van, hogy egymás után van kettő, van hogy több óra is eltelik köztük. Ha jól tudom, pár száz forintot fizetni kell a masszázsért és az iszapért szeptember óta, de nem nagy tétel.
Van egy mikró minden folyosón, amit a betegek használhatnak. Egyébként meg többször kijártunk kajálni.
Fürdőtuha nem is kellett igazán. Iszapnál le kell venni a bugyit, kádnál egyedül vagy a fülkében. Max. masszázsnál nem a 15 ezer Ft-os Triumph melltartódat keneted össze...
Ha érdekel még valami, kérdezz nyugodtan!
Szia Választott!
Szedd tovább mindenképp! Nekem a 2. vagy 3. próbálkozásnál kezdődött ez a probléma.
A legtöbben nem érzékenyek így rá, mint én. Csak azért írtam, mert van 1-2 ismerős, aki rajtam kívül is így jár. Egyébként én sem magamtól nem szedtem, hanem megbeszéltem még stimu előtt az orvossal. Nálam a sokadik próbálkozás miatt már minden-mindegy volt, szerintem... (5. stimu, meg egyszer volt mág egy fagyi, azóta sem...)
Szia!
Én ma a 20. napon vagyok, szerinted ne szedjem tovább az Aspirin Protectet, mert vérzést okozhat?
Neki 1 sejtje lett és abból lett az 1 embri.
Kívánom hogy teljesüljön a vágyad :)
nem valószínű hogy az aspirintől...inkább csak simán megborult a ciklusod. Nekem is volt ilyen nem egyszer és nem szedtem.
A másik dolog, az hogy a beágyazódástól vérezget valaki nem jelent semmit, vagyis igen, de az 99%-ban a progeszteron hiány . Volt időm kitapasztalni...
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?