Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Sziasztok! Nálam az első kettőnél 80-85 volt a hcg prolutex nélkül. A harmadiknál volt prolutex és a hcg 0.
A harmadiknál én a beültetés után jártam vérvételekre a progi szint mérés miatt, és abszolut nem látszott az eredményemben a plusz progeszteron. De erre azt mondta az endokrinológus, hogy lehetséges, hogy a szintetikus progeszteront a labor nem tudja mérni.
én most utot nyomok 3x2 és agolutint napi felet.
amúgy teljes kétsébeesés van mert nem érzek semmit se, sőőt túl jól vagyok .... nem akarok egy újabb pofont, nem akarok megint a padlóról tápászkodni fel
én naponta két szúrást viselek el, egyet magamnak adok az a clexane vérhigitó, egyet adnak, mert izomba kell az az agolutin,fáj is a popom, de hadd fájjon, remélem Ági fogadott anyumnak kell jönnie 12 hétig, ő úgy készült így nincs gond, én adom a fenekem, csak jöjjön az a baba.
pieta4 szívemből sajnálom, nagy ölelést küdök neked, kívánom, hogy az idő segítsen meggyógyítani a lelked. :) <3
Sziasztok! Én az első két beültetésnél nem kaptam és nem sikerült, viszont az utolsónál kaptam és sikerült is.
Ezért lenne jobb, ha valahogy "útközben" néznék a progi szintet, mert akinek az utrotól is elég magas, ott sztem teljesen felesleges.
Az ember sose fogja megtudni, hogy min múlik.
Nekem azt mondta a Várnagy, hogy mivel mindig volt Hcg emelkedés, jó lehet nálam a Prolutex.
De ők maguktól nem mondják, mivel húzos az ára, s sokáig kell használni.
Nagyon érdekes, de szerintem nem ezen múlott, ne emészd magad, te mindent megtettél, amit lehet!
Hányadik lombikod volt?
Én úgy gondolom, hogy nem azon múlik, de bizonytalan vagyok, hogy kérjem-e a következőnél....
Nekem az összes fagyasztottnál volt Hcg emelkedés, volt már 158 is.
Nem használtam Prolutexet. Az utolsó stimus beültinél és most a Fet-nél kértem Prolutexet, s az eredmény 0.
Én is azon gondolkodtam, hogy Ovitrellel többre mentem volna...
A már kismamiktól szeretném kérdezni, hogy ki kapott a bülti után prolutexet és ki nem?
Én a 2. és 3-nál kaptam, de csak az elsőnél indult el vmi (50 lett a hcg, a többinél szinte nulla).
Szerintetek múlhat ezen a dolog? Csak azért kérdezem, mert nagyon húzós az ára és nem vagyok benne biztos, hogy sokkal többet érne, mint az ovitrell, amit egyébként adnak és ráadásul az kevesebb szúrással is jár.
Köszönöm.
Sajnálom. :-(
Szia pieta4!
Küldtem privát üzenetet.
Köszönöm Mindenkinek az együttérzést!
Ti tudjátok a legjobban, hogy mit jelent a gyerektelenség, a lombikozás. Sokan nem értik és érzik át ezt a harcot...
Ha tehetitek, akkor sose adjátok fel! Mert minden egyes próbálkozásban, ott a lehetőség, a remény!
Én már nagyon sokszor voltam így:(
Minden jót Neked!
Sajnálom, én is tudom, hogy mit érzel ilyenkor, én már háromszor voltam ilyen helyzetben. :-(
Remélem most az egyik embrió még megmaradt nekünk, mert megjött a vérzés. De talán most kicsit csökkent.
Kívánom hogy Nektek spontán sikerüljön! :-)
Kedves Lányok!
Ma tudtam meg teljes bizonyossággal, hogy nem sikerült ez a beültetés sem:(
Mi befejeztük, testileg-lelkileg elfogyott minden erő.
Foglak még olvasni Benneteket és követem majd a sorsotokat!
Kívánom, hogy mindenkinek valóra váljon az álma!
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?