Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Lányok mit ajánlotok, hogy jó katonák legyenek, mit érdemes szedni a férjemnek?
Márciusban szedte a ProFertilt, amit a neten találtam és csak utána, nyáron láttam a Meddőségiben a szórólapot erről.
Milyen jó, hogy nézem a netet!
Köszönöm NLVica!
Nagyon kitartó vagy, mindenkiért izgulsz! :-)
Nem hagyom abba, hanem felezem: reggel és este
Küldtem privát üzenetet.
Nekem Prolutex mellett volt 0, szóval azért írtam, hogy még mindig jobb vagy mint én. Bár tudom ez nem vígasztal, de gondoltam hátha...
Én legközelebbre min. 1000-es hcg-t tűztem ki célul!:)
Nálam is mindkét fagyasztottnál Ovitrelle mellett 40-50 között volt, és nem baba okozta, csak az Ovitrelle :(
Választott sajnálom!!!
Most telefonáltam a Meddőségibe, Ildikó mondta, hogy "Hát Andrea ez csak 21.37, sajnos nem sikerült. Abba kéne hagyni minden gyógyszert!"
:-( :-( :-(
nekem a hosszú nem jött be, kevesebb sejt, és rosszabb volt az embrik minősége is.
Drukkolok neked, várlak a hírekkel nagyon :)
Kismamikat kérdezem, hogy volt valakinek hosszú protokollal sikerült terhessége?
Nekem mind a két stimukor rövid protokoll volt Kovács doktor, mondta, hogy, ami bevált annál maradjunk.
Ha jól emlékszem a progeszteronnal vagy az LH-val van kapcsolatban. Az dönti el talán, hogy rövid vagy hosszú protokoll?
Nekem azt mondta aki a vért vette le, hogy a vérzés nem jelent semmit, attól még sikerülhet.
Viszont tegnap úgy nézett ki, hogy elállt a vérzés, de még tegnap folytatódott és ma is még vérzik. Jó nem dől belőlem, de megvan.
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! :-)
Szerintem, ha én lennék ebben a helyzetben, el is sírnám magam, hogy ez velem megtörténhet, de még várakozok, nem merem beleélni magam, hogy sikerült.
Nem azért mentünk péntek 13-án, mert az szerencsét hoz, vagy nem, hanem férjem így ért rá, délután megy dolgozni.
Ő jegyvizsgáló (kalauz) a MÁV START ZRT- nél és most Mohácsi fordába osztották be.
Jajj, szegény! :-( Együtt érzek veled.
Lehet, hogy még rám is ez vár, de fél 2 körül megtudom, mi lett a hcg eredmény.
Köszönöm NLVica!
Majd fél 2-kor telefonálok, mi lett az eredmény, addig lehet drukkolni. :-)
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?