Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Andrea!
Nagy kalappal holnapra!!! Vàrlak a jó hírekkel!
Szép magas hcgt kívànok!!! :)
Femibiont szedtem a lombikok alatt és most végig a terhesség alatt is!
Nekem folsav felszívódási problémám van, ami a genetikai vizsgàlaton derült ki, azért mondta V. doki a Femibiont, mert az metafolint tartalmaz, ami segíti a folsav felszívódást. Sok nőnél van ilyen probléma, csak nem is tudjàk.
A hàziorvosom is nőgyógyász, ő is azt mondta, a Femibion a legjobb terhesvitamin!
Szia!
Jómagam Femibion 800-at, Inofolicot, és D3 Vitamint szedek.
Kívánom, hogy sikerüljön az álmotok! :)
Szia!
igazából ha jól emlékszem a gyógyszerek mellé csak a C és terhesvitamint mondják, de a legtöbben szedtünk mellé mást is (pl. E vitamint, inofolicot), de szerintem azért túlzásba sem szabad esni. Fehérje dús táplálkozás is segíthet, főleg a leszívástól.
Nagyon szorítok!
Szia!
Amit érdemes a kőtelezőkön kívül szedni:
C, E vitamin, terhes vitamin, Inofolic. És ami nagyon hasznos, az a kötelező progeszteron pótlàs mellé a plusz progeszteron szuri! Nekem is ez segített!
Szorítok, hogy sikerrel járjatok! :)
Nagyon szorítok! ++++
Tényleg mindent megteszel, amit csak lehet! Amit most még tehetsz, az az, hogy most elhiszed, hogy tényleg SIKERÜLNI fog! :)
Irrigalas, lúgosítás -ezekről írnál nekem részletesen (akár privátban)
Köszi szépen a jókívánságokat!
Bízok a sikerben :-)
Mindenkinek nagyon köszönöm kedves szavakat!
Izgalmas hetek jönnek :-)
Van aki még a napokban kezdi a lombikot?
Szia!
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!
Nekem volt, de nem stimu, hanem FET előtt.
Szerintem mindent megtettél amit lehet. nagyon szorítok, hogy a kitartásotok végre meghozza gyümölcsét!
Hihetetlenül erős vagy, nagyon megérdemlitek, hogy gyereketek legyen és lesz is nemsokára!
Sziasztok!
Valakinek volt már endometrium seprése (mehnyalkahartya sértés) ????
7.,14.es a 21.napon kellett mennem.
Most a napokban kezdem a szurikat amint megjön.
Már a hetedik stimulációt.
Szinte el sem hiszem.
De még bírom addig megyek hiszen a célom nem lehetetlen csak tenni kell érte :-)
Szorítsatok!
Szedek vitaminokat :MgB6,c,d,e,FEMIBION, INOFOLIC, szelén, DHEA, Q10
Lassan elkezdem a fehérje port.
Valakinek tipp még?
Megértem! :)
Én még csak elképzelem milyen lesz látni a gyermekemet, és közben az a tudat, hogy még 4 ilyen kis csoda vár ránk a fagyasztóban... De Ti már át is élitek ezt! :)
Szépek, egészségesek, ügyesek a Babáitok, elfér még mellettük egy-két kistesó! ;)
Azt jelenti, hogy az egyikük úgy ébredt, mintha sosem lett volna fagyasztva, 100%-os. A másikuk sejtállománya kicsit sérült a fagyasztás és olvadás folyamatában, látszik rajta, egy kicsit sejttörmelékes! De annyira gyorsan tudnak regenerálódni, hogy nekik is van esélyük megtapadni!
Nálunk is így volt, de aki picit sérült volt, az 5 sejtes volt, a másik 8-10. Így fagyasztották össze őket, egy szebbet és egy "kevésbe szépet"!
Nem lehet tudni, lehet, hogy pont Ő van a pocakban! :)
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?