Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Sziasztok!
Újra itt vagyok én is, bár folyamatosan olvasom a hozzászólásokat, gratulálok azoknak, akiknek már sikerült így vagy úgy! Kitartást mindannyiunknak, akik még küzdünk. Mi is most kezdünk megújult erővel, ma kezdem a szurikat.
Sziasztok!
Ma vagyunk 15 hetesek <3
Olyan fura...mintha tegnap közölte volna mosolyogva a Várnagy doki,hogy itt egy 5 hetes kis petezsák,ránk akkor már nincs is szükség :)
Minden nap gondolok azokra akik még mindig küzdenek vagy most vágnak bele,hogy legyenek olyan szerencsések mint mi :)
Kitartást,sok egészséget és minél több boldog kismamát kívánok!!!! :)
Sziasztok. Règ îrtam már. Bocsi.
Jól vagyok vagyunk. Kedden már 20 hèt - fèlidő. "Rohan" az idő. Vagyis mehetne jobban is, de mikor eltellik úgyis azt mondom majd hogy gyorsan elment.
Csütörtökön megvolt a második genetikai uh. Minden rendben ès mindene megvan. Izgett mozgott, amit èrzek is nèha nèha.
Èss kislány, Csenge baba. 💕💕
Meg van már a babakocsija ès a bababútor is rendelès alatt.
Tovabbra is kitartást annak aki mèg a csodáèrt küzd ès pusy mindenkinek 💋💋💞😘
Régóta olvasgatom ezt a fórumot, nagyon hasznosnak találom.Mindenkinek ajánlom mióta rátok találtam, hogy enélkül el ne kezdje a lombikot, mert sokat lehet belőle okulni. Sok praktikus tanácsot, ötletet kaptam az általatok leírtakból, csak talán egy kicsit késő mire a több száz oldalt átböngésztem.
A prolaktinnal kapcsolatosan van egy kis gondom. Nekem sosem volt határérték feletti. De úgy igazán mégsem jó szerintem. A 21. napi volt 21,4 a progim ugyanekkor 52. Nem mondtak semmit... Kérdezmém, hogy ha valaki ilyen körüli értékkel kapott bromo-t, azt a Mediben a nőgyógyász írta fel, vagy külön el kellett menni endokrinológushoz? Mik a tapasztalatok? Mennyi idő alatt viszi le 10 alá?
Sajnálom! :(
Hajrá Fagyibabák!!!
neoma, terrier
Köszönöm a válaszokat, tegnap elkezdtem szedni.
Nagyon sok múlik azon, hogy előtte mennyit ittál, és mondjuk hányszor voltàl éjjel pisilni, a teszt előtt.
Én is teszteltem a 9., 10., 11. napon erősödő csíkokkal, aztàn a vérvétel napjàn hajnalvan csináltam tesztet, és halványabb lett! Aznap 345-ös hcgnk lett! :)
Szorítok!
Köszi, jól vagyok! Most màr készülődünk, babaágyat rendezünk stb., nagyon jó megélni ezt az időszakot! :) Még 6 hét van a kiírásig! :)
Jól megvárat Titeket a Kisbabátok! Elhiszem, hogy nagyon kíváncsi vagy! Nekünk 22 hetesen mutatta meg magát, már azt is soknak éreztem!
Írd majd meg, ha kiderül! ;)
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?