Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Sziasztok!
Gyógyszer allergia miatt megmaradtak Fragmin (5000 NE/0,2 ml), Clexane (6000 NE/0,6 ml), illetve Fraxiparine (5700 NE/0,6 ml) injekcióim.
Ha valaki használja bármelyiket, írjon priviben ;)
Szia!Itt ,Pécsen csinálták?
Igy tudnam elképzelni,hogy igy lesz.
7 re kellett mennem és kb 12 volt mire a műtőbe kerültem. nincs beöntés. talán 50-60 perc múlva voltam kint,de nekem akkor a méhtükrözést nem tudták megcsinálni :(
nincsen cső,ha mindne rendben van!
Egyik szobatársamnak akkor másmilyen műtétje volt,de közben észrevettek valamit és csináltak lapart is. na neki lett ami sajnos másnapra be is gennyesedett és szegényt akkor is megműtötték :(
De nem szabad ilyenre gondolni :)
Szia, nekem 2012-ben volt a lapar+hystero, nem tudom azóta ez változott-e. Úgy volt, hogy első nap 10-re kellett menni, akkor felvették az adataim, vérnyomásmérés volt, meg kikérdeztek a betegségeimről. Ott már nem ehettem, csak ihattam. Kaptam hashajtót, meg gyomorvédő szirupot. Aznap már csak inni lehetett éjfélig. Este és másnap reggel kaptam a beöntést.
A műtét másnap volt. Műtét után másfél órával felkelhettem és mehettem mosdóba. Egy varratom volt a köldökömbe, én drain csövet nem kaptam. Harmadnap mehettem haza. A varratot egy héttel a műtét után szedték ki.
Ha valami eltérést találnak a műtét során, akkor azt megoldják ha tudják. Ebben az esetben lehet, hogy kell a drain.
Nekünk az inszemnél csak egy nyilatkozat kellett, hogy beleegyezünk a kezelésbe. Ezt rajtunk kívül még két tanúnak kellett aláírnia.
A lombiknál kértek házassági anyakönyvi kivonatot, aki meg nem házas, ők bejegyzett élettársi dokumentumot vittek.
Köszi az infót akkor talàn
én sem vagyok reménytelen:-)
letrox volt csak, a tsh 2,4-3,7 közt mozgott
Az endos doki nem is akart rá adni semmit, de szó szerint kidiliztem, és a kövi beültiből lett a lánykám.
nekem is van 2 fiam, ők spontán babák voltak
Köszi. Az Amh 0,7az Fsh 10.4. Ezek miatt eddig mindkét stimu alkalmàval rengeteg szurit adtam. A legtöbb emrió5-volt eddig. Viszont az igazsàghoz hozzà tartozik hogy vannak gyermekeim akik spontàn fogantak. Egyszer màr sikerűlt a fet ugyhogy bizakodom hogy sikerrel jàrok! Most megy a 3-ik stimum. Én azt szerettem volna ha csak 1-2-szép embrio lenne mert tudom
hogy kaposba nem jók a fagyasztàsban! Eddig jól àllok négy tüsző van. De majd elvàlik. A doktor úrban bízom. Nem tudom mit hoz nekünk ez az àprilis de teljesen biztos vagyok benne hogy ha most ez nem jön össze akkor nem folytatjuk! Mennyi volt a tsh? Te kaptàl valamit a vetélések miatt? Vagy 'csak, tényleg a pm befolyàsolja ezt?
Szia neoma!Mennyire vitték le a pm értéket?
Nekem most 4,4 ről 0,18 lett Letroxxal.Azt mondta doki csak folytassam a tabit.Két fagyikám van még.
Szia!Én is 10.én megyek laparra,és nagyon izgulok!
Csajok,lapar-hysteronál is aznap délelött műtenek??Van hashajtás,beöntés??
Brain csövet is kapunk?
Egyszer volt laparom,méhenkivüli miatt,az szörnyű volt.Még 1998 ban.
A klinikán levő medi, nem a Káli. Nekem szinte minden beülti sikerült csak elvetéltem, de végül rájöttünk hogy valószínű a pm volt a hibás hiába volt tartományban, sok volt. Pécsen 3 stimu 13 beülti, mert mindig jól reagáltam és rengeteg sejtem lett. Még mindig van 8 fagyiba.
Én minimum protokollal mentem, az utolsónál menopurral ment a stimu, így is 24 sejt lett
Egyébként semmi bajom nem volt, azon kívül hogy Kváron tettek róla hogy elzáródjanak a petevezetékek műtét utáni fertőzéstől, és szétbombázták a hormonjaim, mert mindig rosszkor rossz adag gyógyszert adtak.
Nincs jó hírem, a hcg 2,08 lett. Ez sem sikerült. Én most azt gondolom, hogy ennyi volt. Ha esetleg még meggondolnánk magunkat, akkor megyünk máshová.
Mkj szorítok Nektek!
Nem kérdezem az okokat
szerintem minden intézetben van negatív tapasztalat. De azt had kérdezzem meg hogy a Pécsi medi az a Szülészeti klinikàn van?? Mert úgy hallottam Pécsen két meddőségi centrum van. Neked hànyadik beülti sikerűlt??Ha nem vagyok indiskrét akkor mi volt a meddőséged oka? Szedtél valami gyógyszert? Esetleg leírnàl egy stimut ott hogy zajlik?? Minden lehetőséget szàmba szeretnék venni! Előre is köszi ha vàlaszolsz! Üdv Lívia
Én kaposváriként Pécsre járok, nem sorolnám az okokat, túl sok van...rengeteg fagyi babám volt, és mindig mind felébredt...sőőőt a lánykám is eszkimó volt :) Én személy szerint jobban bízom a fagyi babókban...pedig nagyon közel a 40. évemhez szültem
Ha a pécsi medibe mész, hidd el sikerülni fog, akár a fagyi is :)
Màr vàltottam! Tapolcàra
jàrtunk. Ott volt két beülti. Egy friss egy Fet! A fet sikeres volt. De trombózist kaptam az Estrofem tablettàtól és ikres missed ab lett a vége! Ezutàn màr az orvost kerestem. Dr Mànfai Zoltànt. Nàla születtek a spontàn fogant lànyaim még 20-16-évvel ezelött. Már akkor is a Pécsi Klinikàn volt Meddőségi szakember! Szóval őt akartam de azt nem tudtam hogy nem mindenben adottak a feltételek! Ez az első tb.s lombikunk! Eddig fizettünk mindenért! De ez lessz az utolsó is mert a lelkileg nehezen bírjuk a kudarcokat. Ezért megbeszéltük a férjemmel hogy ha ez nem sikerűlne akkor elfogadjuk a sorsunk! Igazàn kedves tőled a segítő szàndék:-)
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?