Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Hikari85, megy a drukk mára! Majd írj, ha beköltöztek a kismanók!
Sziasztok! Ma voltam a 14-dik napi UH -n.A jobb petefészekben van 1 db 22 mm tüsző. Eddig fél Gonapeptylt szúrtam, most egy hétig napi egyet kell. De mi lesz így 1 tüszővel?
Köszi! Bízunk a sikerben, hiszen az ikertesóik már 26 hónaposak, jó széria! :-D
Szia! Köszi szépen a segítséget! Így legalàbb màr tudom, hogy mire szàmíthatok. Sok sikert a 2 fagyasztott picúrkádhoz!!!
Rutin laborvizsgálat nincs a beültetés előtt, utána ugyanúgy kell pihenni, mint a friss beültetésnél. 2 héttel a transzfer után van hcg vérvétel.
Szia! Én múlt hétfőn kaptam vissza 2 fagyasztott picúrt. Ugyan nekem Ők már 3 éve lettek fagyasztva, de a menetrend ugyanaz, mintha stimut követő hónapban mennél. A 9. ciklusnapra kell kérni időpontot uh-ra, ott megnézik, hogy van-e érésben levő tüsző, illetve, hogy milyen vastag a nyálkahártya. Nekem volt egy 14 mm-es tüszőm, de a nyhártya vékony volt, így kaptam Estrofem tablettát és a 14. napon kellett mennem újabb uh-ra. Addigra a tüszőm spontán megrepedt, így nem kellett Ovitrelle-t szúrnom, csak 2 nap múlva kezdeni az Utrogestan-t. Mivel 6. napon fagyasztották az embriókat, így a beültetés a 21. napon volt. Azóta megy tovább az utro, meg szúrom a Prolutex szurit (ha ilyen nincs, akkor hetente fél Ovitrelle-t kell szúrni a megtapadás segítésére). Csak az állandóan szedett gyógyszerek kellenek (pl. Letrox, Bromocriptin, Meforal...), plusz terhesvitamin, C-vitamin.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 3. lombikon vagyok túl és most végre sikerült lefagyasztani pár embriót. Ez eddig még nekem nem sikerült. De nem tudom a menetét a fagyasztott beültetésnek. Rögtön lehet a stimulációs ciklus után kezdeni a fagyasztott beültetést, vagy esetleg várni kell? Kell vérvételre menni? Hányszor kell ultrahangra menni és hanyadik napokon? Kaptatok injekciót és gyógyszert? Amennyiben igen, akkor milyet? Otthon kellett maradni a beültetés után? Kérlek titeket, hogy van időtök ezt a sok kérdést megválaszolni akkor segítsetek!!!
Köszi szépen.😊
Én is szurkolok neked. A pozitív gondolkodás és hogy minden rendben lesz,csak ilyenekre szabad gondolni.😊
Jajj nagyon szorítok Nektek!!!!
Öröm olvasni Titeket. :)
Nekem még 1 hét és stimu... remélem Nálunk is mindig menni fog. :)
Reméljük megmarad mind az 5. Kikérem a doki véleményét is de 2 mindenképp. Nem lenne baj a 2-es ikrek lennének de 3-as sok lenne.😊
Örülök, hogy még kistesónak is lesz embrió! Mennyit kértek vissza?
Szia ma telefonáltam a 5 kezdett el osztódni szerdán beültetés.
Köszi szépen! Nem hagyom ki a mai adagot, és majd az első uh-n megmondom a dokinak, hogy az első adag véletlenül duplán sikerült. Nem hiszem, hogy nagy gond lenne belőle.
Veletek mi a helyzet? Hogy vannak a kis embriók? Szerdán lesz beültetés? Szurkolok nagyon!
Arra figyelj hogy minden nap ugyan abban az időben add be a szurikat.
Szerintem ezért ne hagyd ki a holnapit. Kívánom hogy csináljon neked sok szép tüszőt.😊
Kellemes húsvéti ünnepeket és drukkolok mindenkinek!
Sziasztok! Ma kezdtem el az injekciózást. Életem első szuriját adtam magamnak, és sajnos annyira ideges voltam, hogy a gonapeptyl-ből fél helyett benyomtam az egészet. :( Szerintetek mennyire baj ez? Felhívjam a dokit a mobilján holnap, hogy megkérdezzem tőle, hogy a holnapi adagot kihagyjam vagy folytassam a féllel? Csak hát húsvétkor nem igazán akarnám hívogatni....
Talán nem olyan nagy baj, mert a papírján amúgy is egyet ír egy napi adagnak.
Vááá, ilyen béna is csak én lehetek! Sose csináltam még ilyet és nagyon izgultam meg idegeskedtem. :(
kb két hét alatt vezesd be a teljes napi adagot. én mikor másodszorra kezdtem el szedni (szülés után abbahagytam, - én hülye!!!) (a szoptatás miatt, azt hittem nem szabad szedni, de aztán kiderült, hogy igen szabad..) eleinte még egy negyed tablettától is baromira rosszul voltam, még hánytam is... nekem hasmenést csak havonta egyszer okozott még az első hónapokban, a ciklus vége felé, mielőtt megjönne. a hasmorgás eleinte normális, bármit eszel. lassan meg fogja szokni a szervezeted és elmúlnak a mellékhatások. sokkal jobb lesz, mint volt, szedjed csak, még akkor is, ha eleinte nem jónak érzed.
Szia én a 800-ast szedem. Nekem is szokott lenni hasmenésem de csak bizonyos időközönként. Én nem diétázom túl komolyan (doki azt mondta rendszeres mozgás és kerüljem a gyorsétermi kaját meg lehetőleg minnél kevesebb szénhidrát) én pco-ra szedem igazolt ir nincs. Remélem beválik a gyógyszer.
Köszi! Ma vagyok fet+5. napon, eddig lent voltam a tesómnál Pécsen, sokat pihentem. Most értünk haza (190 km), holnaptól a 26 hónapos ikreink mellett próbálok minél többet pihenni, szerencsére van segítségem.
sziasztok!
mi meg mindig piheno idoszakba vagyunk, viszont most kiderult h IRem van :/ kaptam merckformin 500ast, reggel es este kell szednem.
par kerdesem lenne, ha valaki szedte mar, segitsen nekem :)
most meg csak este szedem, kesobb reggel is fogom ha mar megszoktam az estit (igy mondta a doki) tenyleg durva hasmenes lesz? csak a gyogyszer bevetele utan, vagy egesz nap evesek utan?
mi a kulonbseg a sima gyogyszer es az xr kozott?milyesmit olvastam h az xr elnyujtott hatasu.. ezt nem tudom h kell ertelmezni...
ha cukrot, v feher lisztes etelt eszek a gyogyszerre akkor tnyleg rosszul leszek, csikaras, hasmenes?
ezeket olvastam meg ilyen regi forumokon, de nalam egylore smmi kulonos nincs, talan csak h kicsit bugyog a hasam etkezesek utan...
minden tapasztalatot, tanacsot, szivesen veszek :) koszonom
A prolutex kivételével megy a többi nálam is. Drukkolok neked. Mennyi ideig feküdtél?
Szia! Szép eredmény, lesz sok bogyóka! Én most bevetek mindent, ami 3 éve sikerre vezetett (Prednisolon, Aspirin protect, vitaminok, Utrogestan, Prolutex szuri) + a fagyasztott beültetés miatt megy 3*1 Estrofem a szép nyálkahártyáért! 24-én otthon csináltatom meg a hcg vérvételt, csak majd uh-ra megyek Pécsre! ;-)
Te hogy érzed magad? Ilyenkor kell szúrnod magad vagy kell szedni valamit? Mikor kell tesztelned?
Köszönöm kérdésed. A leszívás rendben ment 10 petesejtet nyertek. Hétfőn kell telefonálni és ha minden jól megy akkor szerdán beültetés.
Tegnap mire hazaértünk eléggé fájt a hasam. Biztos addigra kiment a fájdalomcsillapító. Ma már az egész hasam feszít. Iszom a sok vizet meg tolom a fehérjét hogy ne legyen gond.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Hikari85, rendben ment a leszívás? Hétfőn kell telefonálnod?
Szóval igazából megoldható a helyzet :)
Köszönöm :)
Ha még aktuális:
Mi mindig előbb mentünk,mert érkezési sorrend van.
Így 9 órakor -volt mikor már korábban is - sorra kerültünk.
Kb.5 perc az egèsz.
Az ebédszünet már késő lesz.
További ajánlott fórumok: