Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
ne parázz,csak lelkileg fáradsz el :(
Ma megküldte a dokim a rákszűrés eredményét. Kezdek izgulni, mert lassan is az első konzultáció időpontja. Mondjuk nem is én lennék, ha nem paráznék már most. :D
Sajnálom csajok. :(
Veletek érzek.:-(
Engem is àtvàgott màr az Ovitrell..
Értem, akkor így legalább tudom mire készüljek..
Sajnálom 😞
Szia! Én vasárnap este adtam be a fél adag Ovitrelle-t, csütörtökön volt 49 a hcg-m. Következő héten hétfőn már csak 7,9 volt. :-(
Csak nem tudom szedhetem e. Pajzsmirigyemre is gyógyszert szedek iszom az Inofolicot is. Márciusban megyünk konzira akkor megkerdezem a dokit. Köszönöm
Az lesz. Csak most nagyon elkeseredtem.
Szia! Én szombaton szúrtam fél ovitrelle-t, tegnap 34,17 lett a hcg-m. Holnap kontroll vv. Max. 1% esélyt adok, hogy holnapra emelkedik.
Sajnálom :-( mikor szurtad az ovitrellet?
Sziasztok!
Meglepődtem de lett mára eredményem .. sajnos 😞 Et+13 Hcg 28,5 UI/l beszéltem Péccsel azt mondták, sajnos ez nagyon alacsony de ha tudok azért hétfőn menjek el még 1 vérvételre.. volt valaki aki ehez hasonlóan járt de még is sikerűlt? 😞
Remélem holnap jó hírekkel jössz. Szorítok!
Úgy tudom erre szokták javasolni a dhea-t
Keres egy másik dokit aki kiírja, bunkóságával ne foglalkozz,keseredni ne keseredj amint jó lesz neki állhattok
Csajok.! Nagyon elkeseredtem. Legutóbbi fsh 29.9 lett. Mondták Pécsen így nem kezdi el a doktor úr q lombikot. Kell csináltatnom újabb hormonlabort.Hatha valami bezavarhatta csak hisz 31 évesen nem lehet ilyen magas. Ezzel vigasztaltak.Erre ma elmentem kérni beutalokat a helyi nőgyógyásztol. Annyira bunkó és lekezelo volt, csak nyeltem a könnyeimet. Nem adott a 21.napira beutalot mivel ilyen magas fshnal úgysincs progeszteron. Szerintetek? Nagyon elkeseredtem. Mit lehet ez ellen tenni? Lejjebb menjen az Fsh.? Inofolic iszom most újra napi 2.Jart már valaki így?
Kívánok neked akkor HCG-t mint az én anti Tg-m (4000) 😀😀😀
Nem csináltam tesztet, mert fél ovitrilet et. után minden vasárnap kellett szúrnom.. és úgy hallodtam, higy attól tesztelhetek pozit is.. nem szerettem volna csalódni..
az érzés, fogalmam sincs hogy mennyire jó az amit érzek.. izomlázat érzek a hasamba, kétoldalt és lent.. azon kívűl erős görcseim is voltak/vannak de nem tart sokáig.. és néha a bal oldalan szúrkál.. ennyi amit érzek, remélem ez mind természetes 🙂
Igen, én megbeszéltem velük a beültikor... azt mondták persze megoldható.. csak telefonáljak majd az eredménnyel 🙂
Tesztet nem csináltál? Drukolok ezerrel!!!Valamit érzel?
Óóó ilyet is lehet? Ezt jó tudni mert mi is hasonló távolságra vagyunk.
Igen, holnap megyek.. de nem Pécsre mert 180kmre lakunk ugyhogy ide hozzánk megyek a kórházba és pénteken lesz eredményem..
ahogy tudok valamit írni fogok 🙂
Holnap mész ugye? Drukkolok, remélem jó hírelkel jössz.
Ha esetleg valakit érint, Kaposváron is kinyitott (újranyitott) a meddőségi centrum.
Autoimmun-probléma, minden szervrendszerrel összefügg. Én 50-es Letrox-ot kaptam, volt a lipid, meg nagydózisú omega 3-at szedek. Így normál az értékem. Hogy melyik segített, fogalmam sincs.
Szia! Az NK összefüggésben van az anti TG-vel, azért kérdem mert nekem sem jó 4000 UI/ml lett a megengedett 100 helyett, igaz a pajzsmirigyem is túlmüködik megint,
Mert viszonylag könnyen elérhető az nk-szűrés. Nekem is magasabb. Egyébként, amióta kaptam, azóta normál tartományban van az anti-tg-m (30 körül), előtte 560 volt.
Na pont ez az amiért nem hiszek benne!! Tegnap olvastam egy külföldi tanulmànyt miszerint az NK hoz a mnyh véréből kellene mintàt venni és hogy nincs semmi bizonyított hatàsa a lipidnek. Persze annyi mindent összeolvashat az ember a neten amiről ki tudja igaz e?! Csak azt furcsàlom hogy az elmúlt évben/rengeteg lombikossal vagyok kapcsolatban/ugràsszerüen megnött a 'lipidkapók, szàma! Vajon miért?
Mi júniusban váltottuk ki, akkor azt sem tudták még, hogy mi az a Smoflipid. Azóta "divatba" jött.
További ajánlott fórumok: