Muszáj pozitívan hozzá állni.. máshogy szerintem nem menne, nyilván még csak az első sikertelen lombikon vagyunk túl, így még viszonylag “könnyű” túl tenni magam.. de tudom hogy Nekem is sikerűlni fog! Nektek is sikerűlni fog! Minden csak néző pont kérdése 🙂🙂🙂
Sajnálom! Nem feladni, még nagyon az elején vagytok! Legközelebb sikerül. Nekünk lassan 4 éve a 3. beültetés duplán sikerült. A tesóért jobban meg kell küzdenünk, de nem fogjuk feladni mi sem.
Őszintén sajnálom! 😯 Dicséretes hogy ennyire pozitívan fogod fel,és már tovább is tudsz lépni.👍 Reméljük szerencsét hoz a tavasz és a közeledő házassági évfordulótok! 😊😊
Az első lombikunk itt véget ért, de már kértem is konzultációra időpontot, április 25 😊 majdnem a házassági évfordulónk napja, remélem ez szerencsét hoz 🙂
Hétfőn megyek újra hcg-re mert csütörtökön kicsi volt az érték, a kérdésem annyi lenne hogy azóta sem jött meg.. szerintetek érdemes lenne tesztet csinálnom? Az Ovitrelle-t 6 napja adtam be utoljára..
Nekem egy barátnőm letrox és inofolic mellett szedte a dhea-t, hozzávetőlegesen négy hónap után már pozitív irányba mozdultak az értékei. És a szedéset itt a mediben javasolták. Rákérdezni mindenképpen érdemes. Remélem sikerrel jártok.