Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Szia! Nekem szerdára esett a leszívás és hétfőn volt a beültetés, pénteken kellett telefonálni, kérdeztem is, hogy kibírja e hétfőig és megnyugtattak (átrakják másik táptalajaba vagy oldatba nem is tudom már, hogy fogalmaztak), hogy igen és úgy is volt. Sok szerencsét!!! 🙏🙏🙏🙏
A leszivas a 0.nap,szoval "holnaptol " van az első nap..
Na ebben nem vagyok biztos. Szerintem a leszívás napja nulladik nap.
Szerdán okosabb leszek, akkor már mondaniuk kell valamit...
Nem tudom, hogy szombaton dolgoznak-e. A tájékoztatón 2-5 napot írnak a transzferre. Vajon honnan számolhatják az első napot?! 🤔
Én ezt nem is értem. Miért kell a testet és az embriót is "megerőszakolni"? Nekünk külön mondták, hogy ne nyugtalankodjak, ha úgy jön ki a beültetés ideális napja, még vasárnap is lehet menni.
Hát ha szombaton nálatok sincsenek,akkor csak 5naposan,hétfőn... En ugyan ebbe a dilemmaba vagyok,mert nekem elvileg csütörtökön lesz a leszivas,es ugyan ugy csak 5naposan kaphatom vissza őket..😐
Mikor van a beültetés,
ha szerdán van punkció? 😱
Hát nincs mit,nem voltam nagy segítség ☺
Szerintem papucs,haloing,tisztasági betet,valami kaja ha végeztèl.aztan majd még kiegeszitenek a többiek 😊
Mit kell vinni leszívásra?!
Elfelejtettek tájékoztatni...
Sokmindentől függ.
Függ attól, hogy van e spontán ovuláció, illetve, hogy hány napos az embrió. Ha tankönyvi a ciklusod, azaz a 14. napon van ovulációd, akkor egy háromnapos embriót a 17. napon, egy ötnapos embriót a 19. napon tesznek vissza általában.
De nagyon sok egyéb tényező is befolyásolja.
Sziasztok! A Fet-et a ciklus hànyadik napjàn szoktàk csinàlni?
Megnéztem , lefotóztam, hova küldjem? :)
Pénteken megyünk újra Uh-ra, addig maradnak a szurik.
Sziasztok!
Megmaradt 8 doboz pergoveris injekcióm. A támogatott ár alatt, nincs valakinek szüksége rá?
Remélem enyhült a fejfájásod, lehet hogy a front is közrejàtszik. Ha nem holnap szólj a dokinak a fejfájásról. Ha nem felejted el vérvételnél megnézed a kombinált teszt árát? Köszi. Majd írj mi vot uh-on.
Rövid.
Gonapeptyl 1/2, Bemfola 150,
Meriofert 75 NE.
Hosszú protokollod van? Mit szursz?
Nekem is nagyon fáj a fejem mióta szurom. Nekem jo a gyógyszer rá. Paramaxot hasznalok.
Nekem volt.semmi nem használt.azt mondták a hormonok miatt.kicsit segített,hogy sok vizet ittam,napi 4 litert.ha mész uhra kérdezz azért rá.drukkolok.
3 napja szurizok, iszonyú fejfájásom van 2 napja.
Gyógyszer nem használt.
Volt valakinek ilyesféle?
Mi volt jó rá?
Lehet megint buta kérdésem lesz.inszemináció után utazhatok külföldre?jövő hónapban lenne az első inszeminació ahogy így előre kiszámoltam kb egy héttel az akció után indulnánk horvátba.okoz ez gondot bármilyen szempontból vagy nincs jelentősége?köszi 😊
Köszi, és akkor most kezdjem el holnap a szurikat az előírás szerint?
Hétvégén nincsenek, de hétfőn tudsz telefonàlni időpontért🙂. Soká veszik fel, mert reggel 10 ig bolondokhàza van nekik.
Ismerős😂. Mostanában mindent felírok, mert semmi se marad meg. Vasárnap este ràdírok. Addig szurkolok🤞🍀
További ajánlott fórumok: