Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Jó, igen a mindennapokat persze. Mi mást?!🙄
Arra gondoltam, hogy figyelem elterelésképpen, valami különleges tevékenységet végzett-e?
Se nyújtózkodni,se hajolgatni nem fogok,se kapálni.😵
A párom most állított haza egy zsák ültetni való virággal, az sem hatott meg...majd szugerálom, hátha beugrálnak a helyükre 🤣
A mindennapokat élte.😊valaki a melora esküszik,(persze nem nehéz fizikai munkára) valaki a hazimunkara,hobbyra . En a hazimunkat fogom előnybe tenni,meg csinálom a dolgokat amiket direkt halasztottam erre a két hétre 😀 (ablakpucolas,ajtók letörlèse,ruhás szekrények rendbetetele..) es ezeket darabokban,akar minden nap mást ha elfáradsz.közbe ugye ott a napi rutin is.. 😊
Tegnap kapad vissza (őket)? Mennyit is?☺
Sziasztok Csajok! Fent vagyunk a Facebook-on is, ha esetleg valaki ott is csatlakozna a csoporthoz.
“Babáért küzdők :) Pécs - Édesanyák úti leendő édesanyák”
Sziasztok!
Nem szeretném, ha kárba menne. 8doboz Pergoverys féláron, aki esetleg mostanság kezdené ezzel a stimulációt!
Nekem egyértelműen megmondta a a Kovács doki hogy ki rendezzem a fogaimat inszem előtt.de amikor a fogorvosnak elmondtam hogy mire készülünk ő is azt mondta hogy akkor mindenképpen húzni kell.egy gyulladt fog meddőséget, vetélést okozHAT. nem biztos hogy okoz,de jobb félni mint megijedni.nekem sem volt gondom egyikkel sem,aztán egyik napról a másikra úgy bedurrant az egyik hogy feldagadt a fél arcom.két adag antibiotikum vitte le.most kihúzták és mondta a fogdoki hogy a gyulladás már ráment a csontra is :(
lehet én nem kockáztatnék a helyedben főként ha hol érzékeny hol nem elgondolkodnék.
ki a dokid a Meddőségiben? esetleg kérdezz rá.
nekem most kettőt húztak de még így is van kettő,amit rosszul gyökérkezeltek.
lehet ezen múlt eddig a sikertelenségünk,bár ez ugye lehet sosem fog kiderülni.
Van nekem is egy 32-33 éve gyökérkezelt fogam. Szép szürke, egyértelműen halott. Nekem mindenáron ki akarta huzatni a nőgyógyász, de a szájsebész megtorpedózta. Azt mondta, hogy jól el van baltázva a gyökértömés (nincs rendesen végigtömve), de az immunrendszer teljesen elszigetelte a régi gyulladást, ezért van kicsit kimozdulva is a fog a helyéből. Azt mondta, ha most hozzányúlnak, kiveszik, akkor tuti mindent szétcsesznek. Most már maradjon.
Viszont! Nekem problémát nem okoz, nem fáj már vagy 20 éve. (Régebben fájt körülötte az íny.)
Én most inkább hanyagolom. De ez az én szituációm. Ha fájna, tuti kihúzatnám.
Átjárhatóságit is szerintem érdemes újra csinálni, ha átjárható voltál korábban. Ugyanis sajnos bezáródhat. Pont pár hete olvastam róla egy rohadt hosszú cikket, hogy hányféle elzáródás van, mit lehetséges kinyitni és mi az amit tuti nem, melyik az amelyik magától is kinyilhat, ha a kiváltó ok megszűnik.
És persze a méhtükrözést is újra kell(ene) csinálni.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?