Pécsi kismamák és újdonsült anyukák! (beszélgetés)
kissé nehézkes a rendszer....
f.evelin ;)
nekem jelenleg a hoxa úgy működik mint valami kőkorszaki akadozós nem is tudom én micsoda....
másnál is?
A lényeg tényleg az, hogy minden rendben. Ott nem húztam ám fel magam ennyire, csak most pörgettem le magamban mégegyszer...
És ezennel túlvagyunk az ilyen mászkálós vizsgálatokon és mindenhol minden rendben.
Jöhetnek az oltások :D ;)
hi-hi, azt a nemjóját!
JulietKing kiiktattak ma :DDDD
Mennyire dokifüggő ez is :S
Nekünk egy nagyon aranyos dokinéni volt az UH-n, még meg is simogatta Leát. Ilyen, hogy ne egyen előtte 2-3 órával... Egy 6 hetesnél? Kegyetlenség lenne.
Voltunk ma a koponya-hasi uh-n. Hát nem dobtam el magam a kedvességüktől, de túlvagyunk rajta.
Szegény Reginának nem nagyon tetszett hogy lefogtam.
Ja, és beszéltünk arról itt is ugye, hogy nem szólnak most hogy ne etesd meg előtte és úgymond éhgyomorra vidd a babát. Hát nekem nem szóltak (még Hannánál régen igen) és a doki kicsit bunkón meg is jegyezte mikor diktálta az asszisztensnek az eredményeket, hogy "előzetes étkezés miatt epehólyag, pancreas nem vizsgálható". Előtte megkérdezte mikor etettem. Mondom 2 órája. Miért, ha 3 óránként eszik, akkor ne is etessem agyáltalán, vagy mi??!! Tök kiakadtam. És akkor ha most valami baj van az epéjével, akkor az most ki sem derül, mert nem szóltak, hogy ne etessem meg? Így is tök macera egy kisbabával időpontra oda menni valahova úgy, hogy ne éhezzen és hazaérünk etetésre, és akkor ide meg ráadásul úgy kéne vinni, hogy már szinte éhezik. És aki 2 óránként szoptat, mert a baba úgy igényli?!
Na, befejezem, mert jobban felhergelem magam.
Amúgy minden rendben, és ez a lényeg (már ami látszott ugye).
Viszont mikor diktálta a doki hogy "hólyag telt", én mondom magamban "remélem nem sokáig", erre oda is pisilt. :D Hát ez sem tetszett a doki bácsinak, én meg jót mosolyogtam magamban. Még jó hogy nem szólt be, hogy miért nem szobatiszta.
Törölgetnek?????
És épp miről írtatok ami nem volt ide való?
Szia!
Én nem. Volt, hogy télen pont teát főztem és akkor jött (még Hannához) és akkor megkínáltam teával, el is fogadta. De amúgy nem. Úgyis mindig siet, mert állandóan késésben van. Nem szokott sokáig maradni. És akkor is végig beszélünk. Mondjuk néha meg szoktam kérdezni hogy hozhatok-e valamit, de ő udvariasan mindig azt mondja hogy nem. Ezen szerntem ne rágódj. (Végülis nem "bratyizni" jön.)
Remélem hozzám jön előbb, mert holnap sütöm Hannának a tortáját - szombaton lesz 4 éves a drága kincsem - és nem nagyon érek rá vele foglalkozni. Meg kedvem sem nagyon van hozzá. A tortasütés most valahogy jobban érdekel...
Drukkolok akkor , hogy neked se legyen gond a keneteddel. Azt biztos, megnézi, hogy zárt vagy e, mert nekem is azt nézte meg előtte, vagy utána, és úgy a kenetet. Nem tudom, milyen sorrenben, de megnézi.
Vérvételre még nem adott papírt, kíváncsi vagyook, arra beküld e, elvileg kell, de rákérdezek majd a vas miatt, mert én eddig vérszegény voltam, már kkb. 3 vagy 4 doboz vasat bevettem ,de nem tudom, az elég e, javult e a vérképem. Én jövő pénteken megyek hozzá, engem már nem tanácsadásra rendelt, hanem a sima rendelésére Utána nem tudom, mikor fog, mert jövő szombaton töltöm be a 37. hetet, akkor még van vissza 3 hét is.