Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek fórum

Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek (beszélgetős fórum)


1 2 3
2013. nov. 24. 09:09

Sziasztok!


Saját tapasztalataim alapjn Vizer és Kovács doktorról tudok nagyon pozitívan nyilatkozni. Az első gyermekemet Vizer Miklósnál szültem, és maximálisan meg voltam vele elégedve. Mindig nagyon figyelmes volt, soha, egyetlen pillanatban sem merült fel bennem, hogy orvost kellene váltanom. A második terhességemnél viszont nem tudtam felkérni orvosomnak, mert abban az időben nem vállalt szüléseket (azt hiszem, továbbképzés miatt). Szerencsére, Kovács Kálmán is nagyon jó választásnak bizonyult, úgyhogy a kislányom már az Ő "irányítása" alatt jött világra. Bátran ajánlom mindkettőjüket, és sok sikert, jó egészséget kívánok minden Kismamának! :)

77. ca728c0145 (válaszként erre: 75. - D71ef05a8e)
2013. nov. 18. 15:28

Dr. H. - ra nem volt szó úgy 20 éve, mindenki menekült előle/tőle.

Dr. Világi Szabolcs nevét imába foglaltam.

És nem fogad el pénzt!!!!!!

Egész éjjel mellettem ült, és nedves gézzel törölgette a számat, a csecsemőosztályon sündörög szabadidejében, és simogatja a bébik fejét.

Csak azt nem tudom, praktizál - e még.

Szerintem igen.

2013. nov. 18. 14:48
ha valaki orvost keres én ajánlani tudom Labossa Gusztáv doktor urat mind szakmailag mind emberileg!!! rendes nagyon és érti is a dolgát én nagyon szerettem hozzá járni mindkét fiamat nála szültem a következő terhességgel is hozzá fogok járni
2013. febr. 21. 15:53

Sziasztok!


Szigorúan kerültem eddig az ilyen jellegű kérdéseket, de most elbizonytalanodtam, mert közeledik a szülés ideje, és nem vagyok biztos abban, hogy jól gondolom, mennyit illik adni az orvosnak.


Röviden: SZTK-ba járok, nem kifejezetten felkapott orvoshoz (dr Hánzli JÁnos), ezért nem tudom, mennyibe kerül egy vizsgálat a magánrendelésen, hiába mondják, hogy annak a tízszeresét illik adni. Tudna valaki segíteni? Természetesen privátban. Előre is nagyon köszönöm.

74. jadiba
2013. jan. 17. 12:01
Sziasztok! Ha még jár errefelé valaki, segítnétek? :) A Kovács doktor magánrendelése felől szeretnék érdeklődi. Hol, mikor, milyen tarifákkal dolgozik. Előre is köszönöm! :)
2012. aug. 21. 15:53

Tanácstalan terhesek.Aki nem tudja el dönteni,hogy melyik orvost válassza a szüléshez annak azt ajánlom egyiket se.

Én nem orvost választottam magam mellé,hanem szülésznőt mégpedig:Soósné Greksa Erikát.Emberileg,szakmailag kiváló ha ő nincs mellettem akkor nagyon nehéz lett volna végig csinálnom a szülést,sok mindent köszönhetek neki.

2012. ápr. 20. 12:55

Elmondom miért furcsa ez nekem.Én Pesten éltem mikor elöször voltam terhes és ott annyira jól működött a rendszer.Volt egy hónapos beosztás melyik nőgyógyász mikor dolgozik.AZ enyém általában kedd,csüt volt.Elmentél a recepcióra kaptál egy sorszámot és fél óra alatt bent voltál.De kérhettél időpontot is.

Ha másik dokihoz mentél az sem volt probléma.Mindenkihez tb-re tudtál menni.JAh és nem utolsó sorban ultrahang beutaló olyan nincs.Ott azonnal megultrahangoztak és kész.

Ezért vagyok kiakadva ezen a pécsi rendszeren.

Szóval azt mondjátok nincs PÉcsen szabad orvosválasztás??

71. Snoo79 (válaszként erre: 69. - Nutoka1988)
2012. ápr. 10. 12:39
Egyébként terhesen nálam havonta van kontroll vizsgálat és mindig a vizsgálatkor beszéljük meg a következő időpontot. A magándoki előnye, hogy bármikor hívhatod (nálam 3x volt rá szükség), ha nincs akkor szülészeti ügyelet/ambulancia.
70. Snoo79 (válaszként erre: 69. - Nutoka1988)
2012. ápr. 10. 12:35

Kicsit zavaros nekem a kérdésed.

Úgy tudom, hogy a szülészeten is van terhesgondozás, telefonon biztosan adnak felvilágosítást, de nem hinném, hogy tb-alapon tudnál kizárólag egy dokihoz járni, még akkor sem, ha van az ellátásra ott lehetőség. Szerintem vagy körzeti vagy fogadott doki, mert van olyan doki, aki a klinikán rendel magánban, tehát elég nehéz tb-alapon, nem körzetis dokit találni. Nem tudom vállal-e így bárki is kismamát. Nekem fogadott dokim van, osztályvezető a klinikán.

2012. ápr. 9. 15:07

Sziasztok!

Én egy olyan Dokit keresek pécsen aki tb-re megcsinál minden vizsgálatot és nem körzet szerint tartozom hozzá.Kovácsot olvastam itt sokaknál,ő is gondolom dolgozik tb-re.

Kérlek segítsetek.Régebben jártam nőgyógyászhoz itt pécsen és tudom hogy egy hónapra rá kaptam időpontot,na ezt terhesen nem lehet csinálni.

68. rekusi (válaszként erre: 49. - Beki24)
2012. jan. 20. 20:50

Csatlakozom!

Csermely Tamást én sem ajánlom.

2-3 hetente hívott magánrendelésre. Ugye ez annyiszor 6000Ft (2009-ben). Egyébként a terhesgondozáson kb. 5perc alatt túl voltunk, mindig érdektelen volt.

A szülésre pedig nem ért oda mert Pécsen volt egy társasági összejövetelen.

Pedig szükség lett volna rá, mert baj volt és vittek császárra!

Rettenetes érzés, hogy rábízod magad valakire és amikor szükség van rá nem ér oda.

Szülés után csak egyszer nézett meg, pedig 1 hetet a kórházban töltöttem.

67. mandulacska2 (válaszként erre: 66. - Honeydew)
2011. febr. 10. 05:31
Köszönöm a tanácsokat. Most megnyugtattál. Igyekszem felkeresni. Remélem, párom is belemegy.
66. honeydew (válaszként erre: 65. - Mandulacska2)
2011. febr. 9. 22:30

Abszolút pozitív!!! Egyáltalán nem fura, nincsenek hülye beszólásai, mindig kedves, és és a tudása sem átlagos, azt gondolom jóval több mint egy "sima" nőgyógyásznak.

Én mielőtt elmentem hozzá a google-be beütöttem a nevét és amit csak tudtam elolvastam róla!! (fórumok, végzettségére vonatkozó dolgok, kutatási területek,stb...)

Mindent érthetően elmagyaráz, bátran kérdezhetsz tőle. Ha ő nem ér rá vagy nem tud valamit akkor is tudja hová küldjön, (el is küld)és "rábíz" másra. De nem úgy ám, hogy majd beszélek ezzel, meg azzal hanem azon nyomban ott felhívja, megkeresi az illetőt!!

Folyamatosan képezi magát, úgy tudom talán oktat is, de az biztos h nem csak itthon tanult hanem külföldön is. (egyébként úgy tudom a PCOS is a szakterülete...)

Szóval ő nem az a doki aki csak a komlplikációmentes kismamákat fogadja... Lehet, hogy nem olcsó a magánrendelése de így is rengetegen járnak hozzá.

(Én az első terhességemmel Komlóra jártam terhesgondozásra, és Pécsett szültem. Gondoltam amíg nincs gond nekem ez megfelel. Aztán mint írtam a másik fórumon jöttek a bajok/vetélések és akkor úgy döntöttünk a párommal, hogy kerül amibe kerül megyünk magánrendelésre. Először egy másik dokihoz jártam de az nem "vált be". Az egy dolog, hogy nem is hallott még a betegségemről, de két hónap alatt sem járt utána, hogy mi a teendő ha valaki ezzel a nyavalyával babát akar..Amikor terhesen is az éreztem, hogy többet tudok a betegségemről mint a nőgyógyászom - váltottam. Elmentem Vízer doktor úrhoz aki kente-vágta a tudnivalókat,én meg majdhogynem elbőgtem magam a rendelőben úgy megkönnyebbültem...Végre biztonságban érezhettem magunkat. Ő tudta mikor melyik orvoshoz kell mennem, milyen értékeket kell megnézni, milyen vizsgálatokat kell megcsinálni!!! Ha nem mentem volna hozzá talán ezt a babát is elveszítjük... ebbe belegondolni is rossz.

Mi sokat köszönhetünk neki, pénzzel ez nem mérhető.


Szerintem egy próbát megér - elmenni hozzá, elmondani a problémát. Max nem mész többször és "elbuktál" 10 ezret.

De mint mondtam úgy tudom ambuláns rendelése is van a klinikán, ott nem is kell fizetned!!!

65. mandulacska2 (válaszként erre: 64. - Honeydew)
2011. febr. 9. 17:20
Az, hogy " nem átlagos" az mit jelent? Pozitív értelemben? Vagy furcsa kicsit, de nagyon jó?
64. honeydew (válaszként erre: 63. - Mandulacska2)
2011. febr. 8. 22:54

Mandulácska! A magánrendelésén 10.000 a terhesgondozás/alkalom. (400 ágyas mellett a Fogaras utcában található)

Én hozzá járok és nagyon-nagyon jó orvosnak tartom mind emberileg mind szakmailag. Van ambuláns rendelése is úgy tudom.

Nem egy "átlagos" doki az biztos!!!!

63. mandulacska2 (válaszként erre: 62. - 03fa21559a)
2011. febr. 8. 19:18
A Vizer mennyit kér? Őrá én is gondoltam, de úgy tudom, nagyon drága.
62. 03fa21559a (válaszként erre: 60. - Mandulacska2)
2011. febr. 8. 18:43

Keress fel több orvost,aki elvégezteti a labort,Uh vizsgálatot,terheléses vc mérést.Nem tudom mennyi az esélye a spontán teherbeesésnek,de soha nem szabad csüggedni!!!Ez nagyon fontos!Picurkátok tudni fogja,mikor kell jönnie.:)

Dr.Vízer Miklósról hallottam,h nagyon jó orvos!

Kitartást és rengeteg türelmet kívánok Nektek!

61. mandulacska2 (válaszként erre: 59. - 03fa21559a)
2011. febr. 8. 14:30
Egyébként neked milyen a tapasztalatod a dokikkal? Melyik ért ehhez a problémához rendesen? A Panka Tiborról hallottál már valamit, hogy ő milyen?
60. mandulacska2 (válaszként erre: 59. - 03fa21559a)
2011. febr. 8. 14:29
Ok. bár én sajnos azt tapasztaltam, hogy nehéz olyan dokit találni, aki tényleg figyel rád. Apropó. Ha már szülésznő vagy, tudnál nekem segíteni? Nekem az egyik petefészkem policisztás. Szerinted mennyi az esélye annak, hogy spontán teherbeessek? Nem tudom, te értesz e ehhez. Nekem eddig dokik azt mondták, próbálkozzunk és ha 1 évig nem jön össze, akkor kivizsgálnak. Csak nem értem, mi a túrónak nem lehet most kivizsgálni, hogy van e egyáltalán peteérésem, rendben vannak e a hormonjaim, hogy ne próbálkozzunk feleslegesen. Korábban volt hormonális eltérésem, nem tudom, miért nem tudják leellenőrizni, hogy most rendben van e.
59. 03fa21559a (válaszként erre: 58. - Mandulacska2)
2011. febr. 8. 11:03
Szülésznőként írtam le a véleményem.Természetesen itt nem az UH-ról és egyéb vizsgálatokról írtam,hanem magát a szülést,ahhoz nem kell fogadott orvos,h a kötelező vizsgálatokat elvégezzék.
58. mandulacska2 (válaszként erre: 57. - 03fa21559a)
2011. febr. 7. 18:29
HÁt azt azért nem mondanám, hogy egy portás is vezethet szülést. azért ott vér folyik. Talán a portás tudja, mit kell csinálni, hogy elállítsa a vérzést? Vagy ha véletlenül elakad a baba a szülőcsatornában? Nem is beszélve az UH-ról. Nem mindegy, ogy észreveszi e a doki, hogy minden renben vagy fejlődési rendellenesség van. Tudom, hogy nem akartál rosszat, de szerintem ez azért túlzás. Nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy a sima orvosok nem feltétlenül törődnek az emberrel. Úgyhogy sajnos sok esetben kénytelen az ember orvost fogadni.
2011. febr. 7. 16:26

Kedves kismamák!


A választási lehetősége mindenkinek megvan.Nem feltétlenül kell olyan orvost választani,akihez sokan járnak,felkapott,mert annál kevesebb figyelmet fordít a pácienseire.Szerintem,ha komplikáció mentes egy terhesség nem kell orvost választani.Ez csak az én véleményem,én ezt csinálnám.Akár egy portás is letudna vezetni egy szülést...,na jó,nem akarok orvosok ellen beszélni,de attól nem fognak jobban figyelni senkire,h tömködik a zsebüket.

56. struki (válaszként erre: 50. - Mandulacska2)
2011. jan. 23. 13:58

Szia!


Sok jó orvos van, én Varga Tamásnál szültem, én rá esküszöm. De Labossa Gusztáv is nagyon jó, Kovács Kálmán is iszonyat jó fej. Hartmannról sem hallottam még rosszat, bár őt nem ismerem. Vizer is nagyon nagyon jó orvos, de ő valóban elég "drága" :( Szóval van választási lehetőség bőven, biztos meg fogod találni a legmegfelelőbbet. Sok sikert :)

2011. jan. 20. 16:09
Dr Kovács, én is őt választottam a korábbi fórumozások alapján, és ilyen jófej dokit nehéz találni.
54. beki24 (válaszként erre: 50. - Mandulacska2)
2011. jan. 18. 18:53
A Halvax doktor tényleg jó! Szerintem érezni fogod, hogy neked ki a szimpatikus, hiszen ez komoly döntés! Nem mindegy kinek szavazunk bizalmat! Szabad orvos választás van! Főleg ennyi pénzért!!!
53. jamegabi (válaszként erre: 52. - Mandulacska2)
2011. jan. 18. 17:41

Szia! Nincs mit:-)

Én terhesgondozásra is magánrendelésre jártam, másik dokihoz rajta kívül nem kellett mennem, csak védőnőhöz kellett ahhoz mennem, akihez én körzetileg tartozom. (pedig én tuti körzetileg nem ide tartoztam volna, mivel 35 km-ről jártam:-)))

52. mandulacska2 (válaszként erre: 51. - Jamegabi)
2011. jan. 18. 16:23
Szia. Köszi szépen a tanácsot. Azt esetleg nem tudod, hogy terhesgondozásra választhatok orvost, vagy körzet alapján kell mennem? Mert akihez elvileg körzetileg tartoznék, ahhoz nem akarok majd menni , ha arra kerül a sor.
51. jamegabi (válaszként erre: 50. - Mandulacska2)
2011. jan. 16. 21:34

Sziasztok!

Én a harmadik babámat dr. Halvax Lászlónál szültem, a két nagyot máshol, más dokinál, akiben nagyon bíztam, és kényszerből váltottam, aggódtam is emiatt, de nagyon örülök, hogy őt választottam. Velem mindig nagyon kedves volt (nem bájolgósan, azt nem bírom), mindent meg lehetett vele beszélni, szerintem a magánrendelésének az ára is teljesen korrekt, abszolút nem pénzéhes.Szülésnél is minden rendben volt, folyamatosan éreztem, hogy odafigyel ránk, a szülés után is többször megnézett engem is, a babát is. (Pedig hétvége volt, és nem volt ügyeletes.)Szóval, én nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve, tényleg csak ajánlani tudom. Priviben szívesen megadom az elérhetőségét.

(Vízer nekem kétszer csinált UH-t, nekem nem volt szimpi, de nem részletezném, ennél jobban nem ismertem meg. Negatív véleményt mindenkiről lehet hallani, mert nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek jó ugyanaz a bánásmód, hozzáállás. A régi dokimról is hallottam anno elég sok rosszat is, én viszont nagyon elégedett voltam vele is, a második szülésemnél nyaralásból jött haza miattam, az elsőnél meg gyakorlatilag az életemet is neki köszönhetem,emiatt is nehéz volt váltani, de nála már nem szülhettem.)

Remélem, sikerül olyan dokit találnod, aki neked jó, akiben bízni tudsz, az a legfontosabb. (Én. kb a 3.-4. találkozás környékén már éreztem, hogy, igen, rá merem erre az emberre bízni a magam, és főleg a ygerekem életét, akkor megnyugodtam:-)))

50. mandulacska2 (válaszként erre: 49. - Beki24)
2011. jan. 16. 21:19
Hú, hát ez nagyon ijesztő. Pedig sokan írták, hogy milyen jó. Ezek után már nem tudom, hogy ha arra kerül sor, akkor kit válasszak. Nekem már ajánlották a Vizert, hogy ő a legjobb, de ő sokat kér. Akkor ismerősöm még a Hartmannt. Van ,aki a Kovács Kálmnra, vagy Labossára, vagy Tamás Péterre esküszik. Viszont utóbbiról is hallottam negatív véleményeket. Panka Tibort is, de ő meg állítólag pénzéhes. Akkor most végül is kit? Kovács Kálmánt is sokan mondják.
49. beki24 (válaszként erre: 22. - Ani58)
2011. jan. 16. 20:10
Dr. Csermely Tamást senkinek nem ajánlom! Egy barátnőmet megműtötte és annyira elrontotta, hogy több bajt csinált, mint ami előtte volt. A bajt nem írnám le, de lehet, hogy egy életre tönkre tette! Egy kontár! Vigyázzatok sok mindenkit megtéveszthet, ez a "minden nap megnézem a betegem"! Ez csak a pénzről szól! Sajnos jobb a marketingje, mint a szaktudása!
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook