Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek (beszélgetés)
Sziasztok,
én is Kovács Kálmánhoz járok, most már szülés előtt állok. Nagyon kedves, szimpatikus - mindenkinek ajánlom.
A szülésről majd utána leírom a tapasztalataimat.
Andi
Sziasztok!
Én is Dr Koppánnál szültem és most újból babát várok.Sajnos a dr-úr 2 évig németben dolgozik:(Tudnátok valakit ajánlani a Klinikán?
Mánfait ajánlom teljes szívvel:)
Dolgoztam is vele, az egyik legjobb szakember.
Mindenképpen az Édesanák úti Klinikát ajánlom, a Megyei Kórházat NEM!!!!!!!!!!
Szia!
Én is a Koppán Miklósnál szültem. Csak jót tudok róla mondani, de nem is kell, megtették itt előttem is, én csak csatlakozom.
Ő a Klinikán dolgozik, magánrendelése hétfő délutánonként van, az mkoppan.hu oldalon megtalálod a aszisztensnője telefonszámát, itt tudsz bejelentkezni. Tényleg szívből ajánlom.
De hasonló fórumon annak idején én is őt, dr. Varga Tamást, és dr. Labossa Gusztávot olvastam többször.
Szia!
Ha esetleg a Megyeibe szeretnél szülni (bár most hallottam, hogy felköltözik a szülészetre), akkor Dr Varga Tamást ajánlanám.
Nagyon rendes, és nagyon nagyon jó orvos, elég elismert is a szakmában.
Eléggé híve a természetes dolgoknak, én is gátvédelemmel, és érzéstelenítés nélkül szültem. Köszönhetően neki, és a szülésznőnek, minden a lehető legjobb körülmények között zajlott. Az egész terhesgondozás alatt maximálisan lehetett rá számítani. Nagyon emberséges.
Csak ajánlani tudom.
szia!
Én Koppán Miklósnál szültem, a barátnőm is és csak jót mondhatok róla.
Lelkiismeretes, kedves és nagyon érti a dolgát.
4030 gr-os babát szültem, simán ment minden és a gátmetszésem nem is látszik:)
Azóta voltam egy előadásán is, és ahogy beszélt a terhességről, szülésről, a teendőkről, váratlan helyzetekről, az csak megerősítette az amúgy is nagyon pozitív véleményem.
Hamarosan tervezzük a következő babát, és biztosan őt választom.
Most a Klinikán dolgozik, nem tudom mikor rendel, én még a Megyeiben szültem nála, de a Klinikán biztosan megmondják.
Szia
Én is Pécsre jártam a Dr.Mánfai Zoltánhoz az Édesanyák útjára (17).Ö a lombikprogram vezetöje is .Magán rendeléshez a 06-30-2776383 számon lehet jelentkezni.
Nem tudom, úgy másoltam ki a címet a netről.:)
De amire gondolok, az a MÁV kórház (volt).
A doki nagyon kedves, bárkinek ajánlom.
Dr. Panka József szülész-nőgyógyász
Telefon: 72/312-506 (időpont egyeztetés 11 óra után)
Cím: 7623 Pécs Szabadság út 7.
Rendelési idő: Péntek: 9.00-12.00
További ajánlott fórumok:
- Péterfy Sándorban keresek jó szülész-nőgyógyászt, ajánlanátok?
- Uzsokis szülész-nőgyógyászt keresek
- Salgótarjánba keresek jó szülész-nőgyógyászt
- Jó szülész-nőgyógyászt keresek 18. kerület és környékén.
- Olyan szülész-nőgyógyászt keresek, aki a Szent Imre Kórházban dolgozik, mint szülész, de van magánrendelője. Tudtok ilyet?
- Tud valaki segíteni? Szülész-nőgyógyászt keresek a 9.kerületben aki rendes és nem kér nagyon sok pénzt a szülésért.