Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ... (beszélgetés)
a kérdés tényleg buta direkt
kíváncsi vagyok tudnak e ujja még írni
mit akarsz ezzel mondani?
Meg a vegen kiderül, hogy szexistennö vagy:) Bar a kerdes buta, nem kicsit. Olyan kb, hogy melyik a legjobb kaja a pasidnak.
a bemutatkozását olvasva nem vagyok ebben olyan biztos. ..de az valószínű, hogy nem a minőség lényeg
Biztos,hogy akarod? :*)
Én nem kímélek egy pasit sem,csak azért kérdezem!:)
hehe gondolom :))
írd meg privibe :)P
Lenne tippem,de azt nem tűrné ez a fórum :))
köszönöm intelligens válaszodat :))Sok sok ilyen választ várok
köszönöm
te rosszul gondolod dolgokat ha azt hiszed te húszon évesen mindent tudsz ezekről mer itt mindenki lehurrogsz szerintem sehol sem vagy hozam képest
Szerintem a folyamatos változás, megújulás és meglepetés okozása a másiknak az, ami izgalmasnak tarthatja a szexet :)
Ha fontosak vagytok egymás számára és sok időt töltötök együtt , úgy is ki ismered és tudni fogod mi számára ami kellemes és felejthetetlen és stb.
Ez minden embernek más és más ami a tiédnek tetszik az az enyémnek nem biztos és pont fordítva .
De egy biztos ha máshonnan szedsz össze szerepeket,tippeket az már nem te vagy!!
Légy természetesés,vidd bele a saját fantáziád, mindég add önmagad akkor hosszú távon sem lehet gond.
Sok siker nektek !!
úgy vagyok ezzel hogy mindig tanulhatok új dolgokat nem?Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem tudok semmit eben a témában
Most komolyan, ez is csak egy kérdés... amire válaszolni lehet, nem kell a kérdezőt letámadni miatta:)
Nem egyformák az emberek, mindenkinek más az ízlése és igénye. Egyszerűbb ha tőle meg kérdezed mit szeretne.
Igen erezni is kell de emellett lehet tanulni is. De nem vagy tölem sokkal idösebb szoval szerintem a kerdezönek több tapasztalata van mint nekem vagy neked.-)
ezt nem tanulni kell,meg "tudni" hanem érezni...de valószínű Neked ebben pont annyi részed volt már,mint a kérdést feltevő hölgynek:))
Erre szoktak mondani, hogy az ember elete vegeig tanul es ha meg jobb akar lenni az miert baj?
Inkabb te vagy a tudatlan mert ezt nem ismered el.
Amire 31éves korodig nem jöttél rá,azt már kár erőltetni!:)
További ajánlott fórumok: