Párom túl szigorú.... (beszélgetés)
Szerintem egy ideig minden szép és jó volna,aztán jönne az elengedés,meg a relatív biztonság,meg a többi süketelés,amiben kobuka olyan profi:)
Úgyhogy te simán útilaput kötnél a talpára,vagy inkább lapátra tennéd,kiseprűznéd a családi fészekből:D
:))))))))))))
Kívánvcsi volnék melyikőtök kullogna vissza hamarabb az összeférhetetlenség miatt:)
Te túl gyáva vagy,zsuzska meg nagyon akaratos:)
persze, utazunk keletre:D
aa nyugatiból:D
Ez teljesen így van.
Én is azt gondolom,hogy elsősorban a problémákat azzal kell megbeszélni,akivel vannak.Nem sok másik emberrel,akiknek gőzük sincs,hogy hogyan élnek az adott személyek.
A dollog pofon egyszeru, elek dontse mit akar es azert kokemenyen harcolni.Ha a pasival akar maradni, kikel tatsa a szajat jonagyra, lesznek" hazi bulik" de elkepzeleheto, hogy uttana nagy szerelembe egyut maradnak(persze galuskat uttana is mindketonek kel nyelnie).Nallunk ez volt.
Lehet normalis szakitas, ha lesz anyira kemeny, hogy megorize a higatsagat es ugy menjen el barmi tortenik.
Es lehet huzni dollgokat es megvarni mig menekul.
Minden esetre az enm megoldas, hogy elpanaszolja masoknak es a parjanak nem magyaraza el, ha kel orditva is.
Inkább a pasinak kelljen menekülnie!:)
De a menekülés tényleg nem jó dolog.Olyankor lelkileg még mélyebbere süllyed az ember.Ezt senkinek sem kívánom.
Rossz szó a menekülés.
Nem menekülni kell egy ilyen kapcsolatból,hanem döntéseket kell hozni,és aszerint lépni,de semmiképpen sem menekülni.
Szerintem neked életedben nem volt még normális kapcsolatod,különben nem papolnál elengedésről,meg relativ biztonságról.
A szerelem,az érzelmi kapcsolat ezeknél sokkal-sokkal több.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a szigorúbb katolikus iskolákról?
- Gyors fogyás, szigorú diéta.2008.szeptember22-től.
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Apa kontra anya, avagy szigorú az engedékennyel!
- Hüvelygombám van és a doki azt mondta szigorú diétát kell tartanom.Volt már akinek ilyen esetben diétáznia kellet?