Párom túl szigorú.... (beszélgetés)
Nagyon gusztustalanok vagytok mind a ketten!
A házasság vagy csak párkapcsolat is csak úgy jó ha megfelelő viselkedéssel társul.
Akkor rosszul tudod, szerintem kevered a füvet a heroinnal. Ennyire lenne alapos az is ha ezt dohányzásra fognád.
De igen, a pasi erzelmileg labilins+ nem igazan tudja mit akar, vagy a tiszta pillanataiba mikor tudja mit akar nincs ereje megvalositani, mire rajone a megoldasra, mar ujra belote magat( jo persze csak elmelet, mert szivarozni sem szivarzok nem hogy fuvezek, a parom is hanyik meg a szivar szagatol is.),de amenyit en tudok errol a dollogrol minden fugoseg ezt okoza.
A fúnek semmi köze a szerelem elműlásához, se ahhoz, hogy a pasi diktálni akar. Persze, rá lehet fogni, de felesleges.
én még nem olvastam bele. majd most
Szerepet jatszik a fu.Ez a kapcsolat mar halot. Hogy miert? Nagyon egyszeru : fu.Mindent meglehet oldani, ha mindket fel kepes normalisan gondolkozni ,amit a fu ugyebar gatol.Nem az a baj , hogy nem szereti, nem is az a baj, hogy a szex nem olyan amilyen kene, ez mind a funek az oka.Ha szereti a lanyt anyira, hogy elvonokurara menejn, ha a lany szereti anyira hogy kitatson melette, ha eltudnak meni onen ahol esetleg a haverok fuvel kinaljak , meg megmenekulhet a kapcsolat, dekemeny proba lesz, ha nem ebbol csak baj lesz.Amig a fu szerepet jatszik az eletukbe gyerekre gondolni sem jo.
Ha a parod nem akar elvono kurara meni, ha nem vagy elleg eros vegig csinalni velle az elvono kura hatasat menekulj amilyen gyorsan csak tudsz.
lehet ő maga is kiszolgáltatottan érzi magát tudat alatt. ki tudja. ennyire nem ismerem a helyzetüket
sajnálom a csajszit, talán ha mo-n élne másképpen látná a dolgokat
amúgy nem értem az embereket. oké, el kell fogadni egymást a hibákkal, feltéve ha az elején őszintén elmiondjuk a háklikat egymásnak, de ez csak akkor működik ha mindkét fél számára jó. de amint az egyiknek terhesa dolog akkor talán nem kell erőltetni
Nézz bele az adatlapján az interaktivitásban az osszes hozzászólásába, nem sok az egész, és akkor megérted.
lehet sajana így van. valamiért elsiklanak egymás mellett, de az is lehet hogy már csak én kombinálok
Szerintem pedig ha elmondana, ha nyugotan nem lehet akar orditva is legalabb az elejen, megoldodna.
Miert merul fel? Ez is kerdes.Nekem is bemagyaaztak , hogy 2 heten belul elzavar a ferjem.Hat 8 evet mindjart kihuztunk.
ha átnézed a hozzászólásait, akkor kiderul hogy ott nagyon nagy a baj, legalábbis szerintem
Hat ...mert kel ugy indulni egy egyutelesnek , hazasgnak, hogy " ha kullon valunk" ? Itt mar baj van? Vagy a tarsba vagy onmagaba nem bizik.
Minden esetre mielot a ferfit itelnem , meghallgatnam elolvasnam mit mond o is.
Nagyon lehetseges, hogy 2 nem tul muvelt ember(ami kozos benuk, megjegyem nem leszolaskent mondom), es legalabb az egyik enm tul biztos a kapcsolatba, tallan onmagaba sem. Megegyszer irom:nagyon eltudom kepzelni , hogy a pasi is szereti csak ep a komunikacio hianyzik 2juk kozt.
de ha már ilyenek felmerülnek akkor nem tudom. én nem erőltetném ezt a kapcsolatot.
hát igen. nekem is kissé sok.
hát ez most ledöbbentett kicsit. akkor itt valami más is van.ha már arról beszélnek hogy válás után kinél legyen a még meg sem született gyerek:(
adatlap- interaktivitás- kiírt fórumtémák
Fórum-Kinek van több esélye a gyerekhez
1. PassionGirl23 2012-06-10 12:57
Sziasztok! Külföldön élek és a párom is külföldi. Lassan beszéljük a babát, hogy szeretnénk. Még nincs gyerekünk. Ám egyszer mondta hogyha lesz gyerekünk akkor nem hagyná hogy hazavigyem magyarba a "nyomorba". . . Mármint különválás esetén:( Máskor azt mondta hogy meglátjuk. Most a kapcsolat jó de sosem lehet tudni. . . Szerintetek neki lenne több esélye itt tartani a gyereket? Hozzáteszem hogy bele őrülnék ha elvennék tőlem! Vagy ha nem házasodunk több az esélyem?
szia. én sem tudom hogy kint élnek. nem tudom, nem láttam én sem. lehet azok a fórumtársak akik sűrűbben jönnek mint én tudhatnak valamit
Csak akkor lehet felteteleket szabni ha a parod szeret teged,ha nem akkor minddegy neki,semmisem izgatja,a kapcsolat is csak azert kell hogy legyen akit maceraljon,nallunk is igy volt,ha en erzelmileg elhataroltam magam tolle es nem erdekelt amit csinal,addig konyorgot es kedveskedet amig ujra kinyiltam elotte,aztan megint rossz fat tett a tuzre.Amikor 11 ev utan beadtam a vallast konyorgott,nem tudta elviselni hogy ot elhagyjak,aztan meg o adta be a vallast de akkor mar csajozott es kulon szobaban eltunk,igy o azt erezte hogy nyert,nem ot dobtak,aztan lattam miutan elvaltunk,minddig o igyekezett szakittani,egyszer egy csaj rugta ki,hat nagyon maga alatt volt de inkabb a buszkesege szenvedet,mert o magan kivul senkit nem tud szeretni,erdekes hogy az a csaja amelyik kirugta ,egy egyszeru iskolazatlan csaj volt de olyan hamar atlatott rajta,2 het egyutteles utan mar elzavarta,a diplomas baratnoje peddig 3 evig huzta vele a dolgot,az is akarcsak en minddig kimagyarazta a viselkedeset,mindenfele elmeleteket gyartott,aztan a voltferjem szakitott vele,erezte hogy mar a veget jarjak es nem akarta hogy a csaj rugja ki ,aztan megbanta ,vissza akarta csinalni a dolgot de mar nem alt kotelnek a no,jol is tette mert azota talalt egy normalis pasit maganak es nagyon jol megvannak.Szeretnem kerdezni hogy honnan olvastatok hogy kulfoldon elnek es a parja nem engedi dolgozni,en nem latom a beirast,vagy nem voltam eleg figyelmes?
A film címe: Egy ágyban az ellenséggel. Julia Roberts játssza a megfélemlített nőt, nekem is ez
jutott eszembe rögtön.
A kerdes , hogy a lany hangot adot nalla is a nem tetszesenek.A fiuknak a szajukba kel ragni mindent, maskep nem jonek rea.Folleg ha mar nem 2 napos a kapcsolat.
nekem az tűnik ki ebből hogy csak magával van elfoglalva. jó hogy a fórumindító több infót is ír. ez segít
További ajánlott fórumok: