Párod volt barátnője jóban akar lenni veled? normális ez? (beszélgetés)
Szia
én exel jóban vagyok,annó ő csinált nekem virágállványt mikor már megvolt jelenlegi párom,ezek mellett évente többször is megyek hozzájuk az anyukája még mindig nagyon szeret annak ellenére,hogy már nem vagyok fiával. Ja és ők vigyáznak a kutyámra vagy 1 éve...párom tolerálja,elfogadja hogy mi jóban vagyunk és bízik bennem. Amúgy mi előtte is jóban voltunk,és afféle segítség,van hogy sokszor felhívom,igaz mára ritkul,de ő igaz barát akire számíthatok. Ja és ő segített elköltözni 180 km-re arrébb,hogy jelenlegi páromhoz költözhessek.
Szerintem próbálj meg barátkozni ha már a csaj is azt akarja,előbb utóbb kiderül mi is a szándéka,ha tényleg nem akar balhézni akkor szerintem semmi akadálya ,hogy jóban legyetek. Próbálj erőt venni magadon,max ha tényleg olyan hogy csak álszent az kiderül előbb vagy utóbb.
szombaton esküvőre vagyunk hivatalosak Budapestre, és az ex barátnő egy barát párom és én egy autóval mennénk fel Bp.-re, amit én persze nem igazán szeretnék. korábban ,már írtam róla, hogy a csaj szerintem nem normnális. Ki vagyok akadva,mert az a "fedő"sztery, hogy a csaj jóban akar lenni velem, mert hát ők egy társaságba járnak...ezt a társaságot soha nem láttam még. továbbá, a csaj megkérte segítsen neki tv-t választani, plazmatv-t vagy mit. én persze totál kiakadtam. 8 hónapja szenvedek a csaj jelenláéte miatt a párom pedig, ő mindenkinek segít. mondtam, öreg, most rajtam segíts, ne hozz ilyen kellemtlen szituációba én nem vágyom ennek a lánynak a társaságára. Ti mit tennétek? hogyan magyarázzam el a végtelen makacs és konok páromnak, hogy nekem ez lelkileg gáz, tegnap válaszút elé állítottam.
várom a hozzászólásokat, ki mit tenne, hogyan viselkedjek vele, tanácstalan vagyok. nem akarom megtépni megfojtani stb, egyszerűen azt szeretném, hogy hagyjon minket békén. jah a csaj azóta is egyedülálló.