Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Párod volt barátnője jóban akar lenni veled? normális ez? fórum

Párod volt barátnője jóban akar lenni veled? normális ez? (beszélgetés)

1 2 3 4
2012. okt. 19. 09:22

Szia

én exel jóban vagyok,annó ő csinált nekem virágállványt mikor már megvolt jelenlegi párom,ezek mellett évente többször is megyek hozzájuk az anyukája még mindig nagyon szeret annak ellenére,hogy már nem vagyok fiával. Ja és ők vigyáznak a kutyámra vagy 1 éve...párom tolerálja,elfogadja hogy mi jóban vagyunk és bízik bennem. Amúgy mi előtte is jóban voltunk,és afféle segítség,van hogy sokszor felhívom,igaz mára ritkul,de ő igaz barát akire számíthatok. Ja és ő segített elköltözni 180 km-re arrébb,hogy jelenlegi páromhoz költözhessek.

Szerintem próbálj meg barátkozni ha már a csaj is azt akarja,előbb utóbb kiderül mi is a szándéka,ha tényleg nem akar balhézni akkor szerintem semmi akadálya ,hogy jóban legyetek. Próbálj erőt venni magadon,max ha tényleg olyan hogy csak álszent az kiderül előbb vagy utóbb.

Egy barátnőmet idegesítette, hogy a pasija volt nője állandóan felkeresi a pasit ... a barátnőmnek azt tanácsolták, hogy legyen jóba a csajjal. Elkezdtek dumálni (csakis kedvesen, normálisan, mint két felnőtt ember, nem álltak neki hisztizni...) meg minden, és a csajnak ez egy új szitu volt, meglepődött, és egyszercsak lekattant a pasiról ...
nem nagyon nem...felejtsd el gyorsan!
közös megegyezés alapján, a csaj eltaktikázta elméletileg, párom hagyta el szerintem őt.
5. a83d2365df (válaszként erre: 3. - Aquatica)
2012. okt. 19. 09:21
tesóóó? jajj nekem ez nagyon furcsa
4. Ekka
2012. okt. 19. 09:21
Ki szakított kivel?
3. Aquatica (válaszként erre: 1. - A83d2365df)
2012. okt. 19. 09:20
Szia, nekem van egy ismerősöm, aki az exbarátnővel olyan jóban van, h már tesóknak hívják egymást :D
2012. okt. 19. 09:19
(felettem most ezt a kérdést, várom a hozzászólásokat, amint visszajöttem a gép elé reagálok a felvetésekre)
2012. okt. 19. 09:16

szombaton esküvőre vagyunk hivatalosak Budapestre, és az ex barátnő egy barát párom és én egy autóval mennénk fel Bp.-re, amit én persze nem igazán szeretnék. korábban ,már írtam róla, hogy a csaj szerintem nem normnális. Ki vagyok akadva,mert az a "fedő"sztery, hogy a csaj jóban akar lenni velem, mert hát ők egy társaságba járnak...ezt a társaságot soha nem láttam még. továbbá, a csaj megkérte segítsen neki tv-t választani, plazmatv-t vagy mit. én persze totál kiakadtam. 8 hónapja szenvedek a csaj jelenláéte miatt a párom pedig, ő mindenkinek segít. mondtam, öreg, most rajtam segíts, ne hozz ilyen kellemtlen szituációba én nem vágyom ennek a lánynak a társaságára. Ti mit tennétek? hogyan magyarázzam el a végtelen makacs és konok páromnak, hogy nekem ez lelkileg gáz, tegnap válaszút elé állítottam.

várom a hozzászólásokat, ki mit tenne, hogyan viselkedjek vele, tanácstalan vagyok. nem akarom megtépni megfojtani stb, egyszerűen azt szeretném, hogy hagyjon minket békén. jah a csaj azóta is egyedülálló.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook