Parfüm - milyet vegyek ha azt akarom, hogy 1 km-ről érezzék? :) (beszélgetés)
Igazad van. Az avonos, oriflames, dm-es stb. "parfümök" csak olyan laza kis semmi löttyök.
Csak sajnos én vidéki vagyok és itt nincs valami nagy választék, Bpre meg nem jutok fel gyakran, sőt...
Értem, hát remélem fognak segíteni :) Köszönöm a hozzászólásodat :)
Vegyél Vörös Moszkvát!
Azt még a rozsomák is meg fogja érezni!
Köszi KeA :)
Köszi magdusbaba :)
Köszi október15 :)
Neked is köszönöm Ante@ :)
szrobcsek :-)))
kleca nem kölnit akarok, parfümöt :D bár az kétségtelen hogy azok a pacsulik hetekig rajtad maradnak sehogyse akarnak lejönni...
Valami extrabüdöset.
Húsvét környékén jó eséllyel vásárolhatsz ilyen fajtát!
1km-ről???
Arra még egy rozsomák sem képes :)))))))))))
dior:poison
ha szereted a nagyon édes illatot:)
Köszi szépen :)
de azt sajnos én se bírom. Barátnőm kedvenc illata, de nekem valahogy túl... nem is tudom. Szédülök tőle sajnos ...
hmmm...,igen,az nagyon ütős!:((((((
/rosszúl vagyok tőle!!!!/
Már kipróbáltam legalább 20at, de egyik sem vált be.
Tudjátok, arra gondolok, amikor egy pasi elmegy melletted és azt érzed, hogy magára borította a parmüfös üveget... vagy NŐI PARFÜMben nincs is ilyen erős illat?
Minél feltűnőbb annál jobb, a dinamikus illatokat kedvelem. Inkább az unisex illatok tetszenek, mintsem azok a túl romantikus nagyon nőies illatkreációk. De már mindegy lenne.
Ha tudod írd le a parfüm nevét az árát körülbelülre és, hogy mégis hol lehet kapni.
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat, ha lesznek.
További ajánlott fórumok:
- Légyszíves ajánljatok jó illatú női parfümöket! Leírom nagyjából, hogy milyet keresek.:)
- Melyik villanyborotva jó, milyet vegyek a páromnak?
- Gázbojler tapasztalatok, milyet vegyek, milyen árak vannak?
- Járni tanuló babának vegyek cipőt? Ha igen milyet?
- Mosógép vásárláshoz kérnék tanácsokat - milyet vegyek?
- Szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert. Tudtok segíteni hogy milyet vegyek? 130 kg vagyok, a legtöbb súlykorlátos szerintem.