Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pánikbetegség terhesség alatt fórum

Pánikbetegség terhesség alatt (beszélgetős fórum)


2012. nov. 14. 05:56

Szia!

Nem hittem benne, de napi egy-két csésze citromfű tea csodákra képes, csak rendszeresen kell inni.Illetve ami fontos, de nem könnyű:szorítsd össze a fogadat és erösítsd meg magad. Igen, most még a hormonok is tombolnak, nagyon nem egyszerű. De, ha próbálsz úgy neki állni pl. hogy holnaptól teljesen más ember vagy, nincsenek fóbiáid, erös vagy, stb az is segít. A sedatif pc meg pl felerösíti a tüneteket, de elöhozza a problémát és utána ha átgondoltad, szépen megnyugszol. A legrosszabb amikor nincs okod frusztráltnak lenni, s lám mégis.És egyre jobban belehajszolod magad..Lépj át rajta. Tudatosítsd magadban, hogy milyen jó neked és próbálj laza lenni, nekem ezt kellett megtanulnom.Sokszor saját magadat stresszeled. Ne tedd. Minden oké.

2012. nov. 11. 15:49

amúgy ha konkrét ötleteket kérsz, akkor:


első szabály: ne kerits ekkora feneket ennek. Már nyitottál pár fórumot, sőt, a klubokba is csatlakoztál.


második: vedd úgy, hogy ez részed, fogadd el, ne utáld, tanulj meg vele élni! vedd annak, hogy ez csak egy érzés! amúgy jött, úgy el is megy. Nálam sokat segit ha folyamatosan észben tartod, hogy miért vagy hálás az életben, amikor ez előjön, akkor szépen képet váltasz az agyadban, ugrasz a hála listára, és megváltoznak az érzések. Hála lista egyszerű: indulj ki abból, hogy más mennyivel rosszabb helyzetben van. Számold meg mid van, van két kezed, két lábad, látsz és hallasz, nagyon sokan nem. Van egy szerető férjed, és babát vársz. Bakker, mi kell még? :)

4. tavasz007 (válaszként erre: 3. - 2545157c39)
2012. nov. 11. 12:42

szerintem az agyban és a gondolkodásmódban kell változtatásokat csinálni, ill. megtanulni.


nem azt mondom ,h szaladj agykontrollra, arra nincs szükseg, de tanuld meg az élet jó oldalát nézni, és ezek a szorongások enyhülnek. minden az agyban van!!

3. 2545157c39 (válaszként erre: 2. - 74f8c12b8e)
2012. nov. 10. 11:29
Igen van akinél elmúlik van akinél viszont felerősödik, hát remélem nekem is sikerül legyőznöm, eddig nem volt bajom, lehet csak a frontok :)
2012. nov. 10. 11:17

Szia Nic!

Biztos lesz iylen,rémlik,hogy másik topikban olvastam már erről.Néha eszembe jutottál,hogy jól vagy-e..jó,hogy legalább eddig tartott a jól-lét.

Most jut eszembe,hogy úgy rémlik,oylanokat írtak,hogy a terhesség alatt elmúlt a pánikbetegség..remélem,jól emlékszem.

2012. nov. 10. 08:32

Sziasztok


Olyan kérdésem lenne van-e olyan ember köztetek akik pánikbetegen voltak terhesek, esetleg előjött szorongás a terhesség alatt. Kérdésem igazából az lenne milyen praktikákkal győztétek le vagy tartottátok kordában.

12 hétig szedtem az utrogestan (progeszteron) gyógyszert és valószínüleg a hormonok miatt nem jött elő, most 14 hetes leszek és kezd előjönni sajnos. :( Aki nem akarja itt leírni privátban is megköszönném a tanácsokat :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook