Ajánlanátok jó palacsintasütőt? (tudásbázis)
en otthon a vasarcsarnokban szoktam venni/alagsorban/.
Megkérdeztem ! Lehet rendelni a webáruházból 5000 Ft fölött bárkinek ! 🙂 Nem tudom ide szabad-e írni, hogy honnan. Akit érdekel, írjon privátban !
Az újabbakat ki kell tapasztalni kis láng és az első palacsinta előtt alaposan felmelegíteni az olajat de tényleg a régiek voltak a jók késsel is lehetett forgatni stb...
Most vettem észre, ezt 3 éve már írtam :) nincs változás.
Nekem is a patinás fekete lemez kedvenc. Ebben semmi mást nem sütök. Van Tefal, nem szeretem.
Találtam 20 cm-es palacsintasütőt, 18 cm-eset is, de ez nagyker. Holnap megkérdezem, adnak-e el egyéni vásárlóknak ?!
Általában 8-9 db-ot sütök, és az 2 napra bőven elég. Meg is halnék, ha órákig csak palacsintát kellene sütnöm. :))
Ha sokat kell sütni, én sem bírom kivárni eggyel, muszáj kettővel csinálni. Én is feldobva fordítom, a férjem tanított meg rá ezer éve :)
Amikor még panelban laktunk és villanytűzhelyünk volt, 3 sütővel sütöttem - na, az kicsit több odafigyelést igényelt, de szerintem 2-vel optimális. Eggyel unalmas, mert ott kell állni és várni, hogy megsüljön végre, addig meg malmozhatok.
Egyébként én egy régi Tefalt használok és egy sima, egyszerű Tescosat. Tökéletesen megfelelnek a célnak.
Rengeteg volt a vendég, egy sütővel nem haladtam volna. Én is feldobom, de ha kicsit több olaj marad az alján akkor lapáttal megfordítom, hogy ne fröcsköljön szét mindent.
Ikeában vettem kő hatású,masszív,nem ég,nem tapad le benne semmi.
Soha többé máshonnan.
Bittersopp néven futott,most nem találom,remélem van utódja.
Volt mindenféle,még mindíg a régi klasszik palacsinta sütő a legjobb,örök darab.
Nekem ebből van kettő, így gyorsan is halad:
[link]
No ez az, amit sohasem próbáltam, hogy egyszerre két sütővel. Volt kolléganőm közben a vállával a füléhez szorított mobilon beszélt a párjával. És persze feldobva fordította, nem lapáttal. :))
Mondjuk gáztűzhelyen, lángon használom. Villanyon, indukcióson nem állna meg, olyan púpos 🙂
Gránit-szerű bevonatos, azt hiszem BerlingerHaus vagy valami ilyesmi. Teflon és kerámia bevonatos cuccokat kihajítottam. Maradtak a régi zepter edények, meg ezek a gránit hatásúak.
Nekem van Tefal, és régi lemez is, patinás. Amit még faluról hoztam el, ronda, de jobban szeretem.
Igen. Könnyebb szerintem megfordítani és kiszedni belőle a kész palacsintát.
Anno konyhán kettő régivel sütöttem, gáztűzhelyen, eladásra. 😊
Nekem is egyszerű teflon pal.sütőm van. Az egyszerű is lehet nagyszerű.
Ja! Attól még megveheti! 😂😂😂
Tefaljaim vannak! Mindet szeretem! A régiben is lehet sütni! Amúgy. Ha tudsz! 😀
Csak kattintani kell oldalt a palacsinta sütőkre.
Az első oldalon a legutolsó: kerámia bevonatos piros nyéllel
[link]
De összesen 3 oldalnyi palacsinta sütő ajánlat, minőségben, kinézetben, fajtában, árban választék kismillió
És ha veszel egy öntöttvas lángelosztót?
[link]
Szerintem amiket mutattál, azok serpenyők. A palacsintasütők laposabbak.
Az enyém is elektromos, üveg, nagyon jól bevált, az a fontos, h az edény alja lapos legyen.
[link]
Abban aminek kicsit magasabb a fala mint a palacsintasütőnek? Olyan nekem is van. Lehet kipróbálom.
Tefal serpenyőben szoktam sütni, de nem a palacsintasütő változatban, mert ez nekem nem jött be. Újabban a kicsi, 20 cm-es átmérőjűben, és inkább amerikai jellegűt (banános, zablisztes).
Írtam hogy egy átkozott elektromos tűzhelyem van, ami szinte mindent tönkretesz. csak a vastag edények alja nem lesz rajta domború. Míg gázom volt, én is megsütöttem olcsó sütőben is a palacsintát. Sajnos most ez van. Csak drágát, minőségit vastag aljút vehet, ami nem tud púposodni. Van nagy méretű teflon sütőm, az jó is, csak nem szeretjük a nagy palacsintát. Sütni is jobban szeretem a kicsit.
További ajánlott fórumok: