Pajzsmirigy túlműködés szoptatás alatt (beszélgetés)
Kedves Bea!
nemrég kiderűlt, hogy nekem is pajzsmirigy túlműködésem van. Van egy 7 hónapos kislányom és még szoptatom..eszik már szilárd táplálékot is...de még nagyon igényli az anyatejet. Olvastam, hogy hasonló cipőben jártál. Igaz már régi a cikk, de nagyon-nagyon hálás volnék, ha megírnád a tapasztalataidat, milyen gyógyszert írtak fel..tudtál e mellette szoptatni?...Nekem azt mondta az egyik endokrinológus h amint lehet hagyjam abba a szoptatást és térjünk át tápszerre...a kislányom ordít...nem tud mit kezdeni a cumisüveggel..teljesen ki vagyok borulva..nagyon megvisel ez az egész...nekem is propicil tablettát írtak fel..egyenlőre nem szedem...el szeretnék menni egy másik dokihoz is..Annyira hálás lennék, ha megírnád a tapasztalataidat! Előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv. Márti
Aha, meg is van: www.konzilium.hu/pajzsm.htm
Érdemes megnézegetni ezt az oldalt!
Sziasztok!
Van egy 6 hónapos kisfiam, akinél més csak most kezdem a hozzátáplálást. A problémám, hogy a napokban pajzsmirigy túlműködést állapítottak meg Nálam, Propycilt írtak fel, napi 3*1 adagban.
Ha valakinek volt hasonló problémája szívesen venném, ha meosztaná a tapasztalait.
További ajánlott fórumok:
- Basedow kór, autoimmun pajzsmirigy túlműködés
- Kezdődő pajzsmirigy túlműködés és kezdődő PCO?
- Ez az érték pajzsmirigy alul - vagy túlműködésre utal?
- A pajzsmirigy alul-, vagy túlműködése okozhat ilyen tüneteket...?
- Ha a TSH határérték alatt van a vérben, akkor pajzsmirigy túlműködésem van?
- Sorstársaimat keresem! Pajzsmirigy túlműködésem van + göbök + gyulladás