Ötleteket szeretnék... Doktoravatásra fiatal férfinak milyen ajándékot vigyek? (beszélgetés)
:DDD
pedig mekkora lenne :D
foleg, ha mellekelnel hozza egy szexi noverkekosztumot LOL
Persze,mindenképpen!
Oh,hallod...ma hívott...:DDD...mondtam neki,hogy viszek meglepit is...:DDD...erre...nekiállt könyörgni,hogy nehogy megszivassam...:D
Nos,megígértem neki,hogy jó,rendi leszek,nem felfújt guminőt viszek...:DDD...
egem...
es soksoksoksok kitartast es turelmet! minden elismeresem nekik
"en azt hittem PhD-rol beszelunk, nagydoktorirol"
Hát...Adja meg neki Isten!Hiszen az álmai/tervei közt szerepel az is...;)
JAAAAAAAAAAAAAA
en azt hittem PhD-rol beszelunk, nagydoktorirol :DDDDDDD
Sima, kezdo orvosnak sztem perselymalacot :DDDD szegenyek, amilyen ehbert kapnak, a napi betevore se telik
:) Hát általános!:DDD
Még nem tudja hol fog dolgozni.Van elképzelése,de az élet diktál...
:DDD
De ari!
Fu, jo kerdes, majd gondolkodom.
Nemreg doktoralt ismerosunk informatika temajaban, es csokibillentyuzetet kapott :)))) Olcso is, otletes is :) Tokre orult neki
:) Örülök, ha tudok segíteni :)
Szerintem ez nem is annyira drága mulatság :) :)
"Valami speckó, fonendoszkópos, vagy a szakterületére utaló képes bögre, tányér ilyesmi?? Azt tudja hasznosítani a hosszú ügyeletek során is :) "
Ó,de jól hangzik...:D
Árban így azért nem tudtam mit írni,mert...annyira semmi elképzelésem se volt...:(
De ez nagyon jól hangzik,amit írtál!:)
Valami speckó, fonendoszkópos, vagy a szakterületére utaló képes bögre, tányér ilyesmi?? Azt tudja hasznosítani a hosszú ügyeletek során is :)
Mondjuk attól is függ milyen árkategórában gondolkodsz, akár lehetne valami szép gravírozott tollat, vagy névjegykártya tartót is készítettni, akár a nevét,vagy valami orvosi eszkötz bele gravíroztatni...
Szia,
Milyen doktor? Orvos, jogi??
Nincs elképzelésem...:(
Legyen:
-ötletes
-aranyos
-távolságtartós,vagyis...ilyen "csak egy ismerős" jellegű legyen
-ugyanakkor fiatalos is
-elismerős is...
Nem tudom...Elképzelésem sincs...:(
További ajánlott fórumok:
- 50. születésnapra férfinak milyen ajándékot?
- Milyen ajándékot lehetne venni egy férfinak nyugdíjas búcsúztatóra?
- Milyen ajándékot lehet vinni házszentelőre egy olyan családnak, akiknek mindenük megvan?Jó ötleteket várok :-))))
- Egyedi ajándékot szeretnék a szülinapjára a barátomnak!! Tudnátok adni ötleteket?
- Segítenétek? 2.5 éves évfordulóra akarok saját kezűleg valami nagyon jó ajándékot. Ötleteket várok...
- Óvónéni vagyok, és ötleteket gyűjtök! Milyen ajándékot készített az oviban csemetétek karácsonyra nektek?