Osztogatod az észt, ezért feketelistán vagy? - Ide! (beszélgetés)
én is jöttem. Engem az otthongyánolókurváratudoménegyedülisnemkellehheziskola "körmösök" utálnak, csak mert én értek a szakmámhoz, és meg is kritizálom igen keményem, aki meg nem. :D
ja, és még azokat is szeretem nagyon, akik itt gyógyulnak, és itt gyógyítják a gyereküket :D
Én szeretek vitatkozni,véleményt cserélni mert minden ember más és ezért másképp látja a dolgokat.
Ezekből nagyon sokat lehet tanulni.
Én alapvetően azt hiányolom,hogy kevés az igazán érdekes téma amiről jól el lehetne beszélgetni vitatkozni!
Mert valljuk be ez a megcsaltam-megcsalt,mitől zúg a jobb fülem,nem tudok lefogyni témájú fórumok egy ideig érdekesek,de a huszadik után már csak lerágott csont!
Én is szeretem,ha valaki okoskodik!:D
Szia mindenkinek!
Én is "észosztó" vagyok, bármilyen témában írok véleményt.
Csak az a furcsa, hogy olyanok illetnek ezzel a jelzővel, akik maguk is azok.
Pár hozzászólás után azért lehet ám látni, milyen szinten van az illető...:-)))
Nem akarok neveket írni, de van olyan, akinek minden leírt szava korrekt, és akad olyan is, akitől még azt se kérdezném meg, hány óra :-)))
Én szeretem azokat a fórumokat is, ahol valaki elpanaszkodja, hogyan csalták meg, vágták át, csapták be, bántották meg, stb., aztán amikor leírod neki, hogy hagyja az illetőt a fenébe, a főrumkiíró halálosan megsértődik és azt válaszolja, hogy ők "szeretik" egymást és megbocsájt. A fórum további részében pedig védelmezi azt, aki kitolt vele... Nem nagyon értem az egészet sokszor, de már azt gondolom, hogy nem is érdemes egy-egy fórumra írni...
Egyébként én szeretem, ha valaki "okoskodik", de csak ha okosan... :D
Ha kérdezek és valaki éppen tud rá érdemleges választ adni, azt én általában megköszönöm és nem túllépek rajta. Én már sok jó tanácsot kaptam itt a hoxán, amit meg is fogadtam.
Sziasztok!
Csatlakozhatom? :-)
Nagyon tetszik ez a fórumtéma!
Na ezen már én is kiakadtam néhányszor!
Feltesz valaki egy ködös kérdést amire én részletesen és tárgyilagosan leírom a választ de nem arra reagál amit én leírtam,hanem tovább tapogatózik a ködben a többi világtalannal!!!!
Ilyen fórum volt például egy saját céggel kapcsolatos,amire konkrét tanácsot adtam,mert mi is hasonló helyzetben vagyunk,de mintha nem is írtam volna hozzászólást,tovább ment a szőke blabla!
Szia!
Hogyan tudod megállapítani? Ez nagyon érdekel.
Előre is köszi.
FT
én mindig veszem a lapot!Marha jókat szoktam nevetni! :P
én szeretlek! :)))
Egy kis humor az még nem bűn:)
Én kifejezetten élvezem az olyan fórumokat, ahol megy a kabaré, jókat röhögk, még csak hozzá se kell szólnom általában;)
A Hoxa tagságának jól különválasztható két rétege van. /Milyen jó érzés, hogy itt teljes nyugalommal írhatok ilyen "tudományoskodóan"! - örülök ennek a fórumnak.:)/ (Jön a duma: Soha ne legyen nagyobb örömöd! (Ezt mély hangon mondtam:) - Köszi, jól vagyok, bántottalak?)
Na, a két rétegnél tartottam.
Van aki cseveg, hasonló élethelyzetben lévőkkel eszmét cserél. Nagyon jó, hogy lehetősége van ilyenre, e tekintetben (is) 100%-os a HOXA.
Van, aki azért ír ide, mert kérdése van. Ezerféle kérdése lehet egy embernek. Itt felteheti a kérdését és jó esélye van arra, hogy választ kap.
Ezen második csoport esetében nem értem, hogy ha szakember mond véleményt, akkor azt miért lökik félre. (Ez költői kérdés volt. Értem, csak nem látom "előrevivőnek".)
Én olyan "tanító fajta" vagyok. Nem tudom miért, ilyennek teremtett az Isten.
Itt ezt is elmondhatom.
FT
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- "Te nem dolgozol, ezért én zajonghatok"- monjda anyám. Szerintetek?
- Leköpte, ezért felpofozta a gyereket
- Érdemes még küzdenem ezért a kapcsolatért?
- Hol találom az Apeh feketelistáját?
- Spybot-SD Rezidens jelent meg a gépemen alul, jelezve, hogy két tételt feketelistása rakott, mit lehet ezzel tenni?