Orrszívó-porszívó: Rosszul használom? (tudásbázis)
Köszönöm a hozzászólásokat.
Visszakaptuk a szervizből a porszívónkat, az egész belsejét ki kellett cserélni, csak a burkolata maradt.
Az nem derült ki, hogy mi okozta, de garanciálisan megjavították, vagyis valószínűleg nem a nem rendeltetésszerű használat.
Mi is sokat használtuk(szerencsére már nem kell). Volt, hogy én is egyedül csináltam, ami nem könnyű, sokáig tartott, meg naponta sokszor is csináltuk, de a porszívónak semmi baja!
Más lehetett a probléma, szerintem.
Ezek szerint akkor lehet, hogy mégsem az orrszívó volt a hibás..
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
Mi is így használjuk pici kora óta. Semmi gond!
Ha egyedül csinálom,akkor az én kicsim már magának tartja oda a szívókát,én meg kezelem a porszívót! :DDD
A véleménykutatásom:) szerint -eddig legalábbis- ritkán fordul elő, de nekünk mégis elromlott az új porszívónk, és majdnem biztos, hogy az orrszívó porszívó miatt. A párom szerint, amikor rajta van a csövén, akkor nem kap elég levegőt a motor, és ezért leégett.
Nem csinálom órákig, de amikor egyedül vagyok, akkor persze tovább tart.
A végén már körbetekertem ragasztószalaggal az üveg végét, hogy mellette is jusson be egy kis levegő.. de úgy tűnik, már késő volt.
Ti hogy használjátok?
Előre is köszi.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan használom minden nap a Rubint Réka alakreformját.....
- Szerintetek normális, hogy utálom a rövidített szavakat? És nem is használom őket? Pl: tom, vlmi, stb.
- Elektromos orrszívó vs. orrszívó-porszívó! Melyik hatásosabb, melyiket érdemes beszerezni? Érveket, ellenérveket várnék.
- Csak nekem nem tetszik az a kifejezés, hogy "aszondja", "aszonta"? Nem látom helyesnek, nem használom, de körülöttem mindenki így mondja
- Vettem egy LG shine mobilt és ha jobban használom pl. vakuval fényképezek, lemerül az aksija 1-re vagy 0-ra. Ez normális vagy hibás?
- Higanyos lázmérő. Hova lehet vinni, ha már nem használom?