Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm :)
Hát én nem szeretném ilyen hegyesre, úgyhogy remélem, hogy lehetséges lesz olyanra faragni amit elképzeltem.
Sziasztok :)
Csináltam naplót, feltettem a látványtervet, ha valakit érdekel nézze meg :)
A doki azt mondta, hogy ennél másabb lesz, csak hát hogy a programmal nem tud orrcsúcsot változtatni stb... Másnál is így volt? Mert én ilyen fitosra nem szeretném, hanem szép kis kerekre, de ezt mondtam is neki.
Szerintetek tényleg olyan lesz amilyet mondtam neki?
Fél év,ennyit kell várni.
Ezeken a képeken azért láthatóbb,mert a kezeddel lehúztad a bőrt és így eleve máshogy hat.Ha elengeded,akkor olyan,mint az előző képeken.
De ha téged ez tényleg ennyire aggaszt,akkor pont lemegy a szabi,és akkor már ha jól számolom,akkor nálad is letelik a fél év.Pont időben leszel.
Lea elolvastam az új bejegyzéseket.Sokat nem tudok hozzáfűzni,de azt mindenképpen,hogy nagyon reálisan látod a dolgokat,a korodhoz képest feltűnően éretten kezeled azokat az információkat,amiket kaptál az orvostól.
És az a mondatod,amit kiemeltem-egy tündérke vagy.
Egyébként az én orrcsúcsomban sem szimmetrikus a két porc,annak idején elmondta KT,hogy mit lehet kihozni az orromból,erre is kitértünk és ezt is őszintén megmondta,hogy milyen lesz.De nem zavar,senki nem veszi észre,csak én tudom :-)
Szóval leszel szép-ebben biztos vagyok!!!
:-)
És a tükör ezentúl nagyon jó barátod lesz.Nem csak az otthoni,az összes utadba kerülő,az áruházakban,ahol csak tükör lesz,ott meg kell állni.Na és a kirakatok-a második veszélyes zóna,ott is elakad az ember.Hiába,ami szép az szép,és muszáj megnézni <3
Szia :-)
Igen,a gipszes időszak alatt van a malackás állapot,mivel az orrcsúcsot megemeli az orvos./ritka,hogy ne kelljen emelni/
De amint lekerül a gipsz,életbe lép a gravitáció,és pár héten belül,van,akinek pár napon belül a helyére kerül az orr.És vége a malackás állapotnak.
Tudom,nekem is tetszett a malackás állapot-ilyen szempontból akkor "malitestvérek" vagyunk :-)
szia Keki!
Az a malackás orr amit említettél, mindenkinek olyan az első hétben? Mert megmondom őszintén, nekem az tetszett benne a legjobban :D
szia!
Pl ha az én naplómat néznéd meg:
Katt a nevemre-"interaktivitás"-és ott megtalálod a naplómat, arra is katt és ott lehet jelentkezni :)
Szia!
De boldog valaki <3
Nagyon szép lett az orrod,ez már egy igazi csajos orr :-)
",mert a gipszes időszak alatt is nagyon jó szolgálatot tesz."
mert a gipszes időszak UTÁN is nagyon jó szolgálatot tesz :-) /így akartam/
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?