Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Most látom, hogy KT tett fel ma új videokat a Youtube csatornájára :)
Érdemes megnézni. Engem konkrétan az egyik új videoja nagyon-nagyon megnyugtatott :) Mióta túlestem a műtéten, folyamatosan agyalok, hogy mi van ha ez lesz vagy amaz. De most megnyugodtam.
Szia!
Ezt ebben a formában nem tudom...kis orrút meg kell kérdezni-aki "gyárilag" olyan!:) Véralvadásgátlót kell szúrni műtét után?-ez lemaradt tegnap...:(
Szia :-)
A tisztogatástól nem kell félni,a lényeg,hogy a fültisztítót addig dugjad csak az orrba,ahol vattarész van rajta.
A Nasivin nem a tisztogatást segíti elő,hanem,hogy időnként jöjjön levegő.
Viszont a tisztogatás miatt nagyon jó a Coldastop,mert növényi olajokból áll,a beszáradt trutyit jól feloldja.Gipszlevétel után szokta KT javasolni,de előtte is simán lehet használni.
Ügyeskedjél és csak finoman!
Sziasztok. Irtam a naplómba.
Amúgy szerintetek Nasivin helyett kezdhetem Coldastoppal is a tisztitgatást? A Nasivin-t mondta az ápolónő, aki kivette a draint az orromból, a Coldastopról semmit sem tudott mondani. A doktor úr pedig nem jött be ma, tegnap meg nem kérdeztem :/ kinek mi a tapasztalata?
Sziasztok!
Ma voltam K.T-nál konzin..Mindenre válaszolt amit kérdeztem-de mindent gyorsan elmondott.Többek között azt is hogy ha kissebbíti az orrot-nem kapok majd úgy levegőt-mert a luk is kissebb lesz.Ha csak a levegő miatt szeretném akkor csak orrsövényt műtessek ne plasztikát!De mondtam hogy nem baj:) Műt valakit aug 31.-én?Aznapra van időpontom...
szia Keki, köszi a válaszokat, mindenben megnyugodtam:) akkor nem marad ráncos a szemem alatt? mert most nagyon gáz, minimum +20 év.
A pohár bort én is úgy gondolom, hogy mindenképpen megérdemlem és gondolok majd rátok, iszok a Ti egészségetekre is! De addig még jelentkezek, gipszlevétel után remélhetőleg itt fogok ujjongani:)
"fejér bor"-fehérre gondoltam... :-)
De a vöröset is megszavaztuk :-)
Szia!
Nem vagy béna,csak valószínű nem olyan állagú a trutyi,hogy ki tudja szívni,ha beszáradt,azt nem lehet.Csak az olyan állagú váladékot,amit úgy hívunk,hogy takony-ez a legjobb szó rá :-)
Cimpák:megtisztíthatod óvatosan,de nem feltétlenül szükséges.
A sárga szín a végső szín-úgyhogy hurrá,nagyon jól gyógyulsz!
Nem marad így,esküszöm :-)
Krém:ha még lesz színesedés,de nem lesz,mert a sárga a végső,de ha maradna:feketenadálytőkrém
Én más jutalmat találnék ki a helyedben,cigit hagyjad ki,mert ha egyet elszívsz,akkor utána többet is,ez befolyásolja az immunrendszer működését és lelassítja a gyógyulást.
Egy pohár fejér bor?Ezt a kérdést szavazásra bocsájtom....Mindenki igent mondott :-) Egészségedre!
Az orrszívó porszívóhoz tudok hozzászólni, nekem nem igazán jött be, lehet, valamit rosszul csináltam, de alig szívott ki valamit.
Illetve az elektromos fogkeféhez: én már az első gipszes napon használtam, nem volt probléma vele. Csak nem nyitottam nagyon nagyra a szám.
Sziasztok, ismét a tapasztalt kolleginákhoz szeretnék fordulni néhány kérdéssel:
- Az orrszi-porszi bejött nektek? Nekem nem igazán, de lehet, hogy csak én vagyok béna.
- A cimpámból is lett vágva és kívülről is véres, látszanak a varratok is. Szerintetek kívül is megtisztogathatom óvatosan fültisztogatóval vagy majd a varratszedés után?
- A szemem iszonyúan bedagadt és napokig vérömleny volt alatta. Ma már megy le és sárgul, de megrémiszt, hogy milyen törődött és ráncos lett a szem alatti érzékeny bőr. Valami jó tipp valakitől, hogy gipsz után milyen krémmel kenjem? És nyugtassatok meg, hogy nem marad így, ugye?
- Elektromos fogkefét nem merem használni egyelőre, de gipsz után lehet már?
- És a legfontosabb: gipszlevétel után tervezem megjutalmazni magam a bátorságomért és kitartásomért egy pohár borral és egy cigivel (a műtét óta nyilván nem szívtam egyet sem). Nyugtassatok meg, hogy ennyi belefér, vagy szerintetek nem?
köszi mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?