Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

13949. LeaLea (válaszként erre: 13947. - Evelina009)
2016. júl. 3. 00:24
Igen, akkor lesz.
13948. LeaLea (válaszként erre: 13947. - Evelina009)
2016. júl. 3. 00:05

Teljesen ugyanigy ereztem magam. Nagyon hulyen. En sem tudom, miert ment igy bele ezekbe a dolgokba, foleg, hogy ezeket a dolgokat nem is lehet korrigalni, amit o is mondott. De biztos csak azt akarta mondani, hogy mas asszimetriann is van az arcunkban, de egy orrmutet utan megis mindenki elvarja, hogy az tokeletes legyen, pedig nincs olyan, hogy tokeletes, mert mas hibak is vannak az arcunkban csak azzal nem torodunk.

Amugy a te arcod sem tunik asszimetrikusnak. Az orrod most meg lett oldva, az arcod pedig egyebkent gyonyoru, nem latok benne hibat a kepek alapjan.

13947. Evelina009
2016. júl. 2. 21:09
Hat en komolyan nem tudom miert ment bele az arc tobbi asszimetriajaba de hulyen ereztem magam az biztos. Vicces volt ahogy pont szemben ultem vele o meg sorolta a dolgokat.. Amikor megjegyezte, h az egyik szemem kisebb eshogy lentebb van en csak neztem butan a tukorbe. Azt mondta az egyik oldala arcomnak laposabb es minden lentebb van azon az oldalon. Hat ezzel nincs mit tenni azt hiszem... vagy az mar nagyon brutal beavatkozas lenne :) Tudom, h nincs tokeletesen szimmetrikus arc de nekem tok ugy jott le, h az enyem durva eset. Akkor nem csak en vagyok az egyetlen de egyebkent nem tunik fel semmi a kepeiden, en meg az orrodon sem latom, h nem pont ugyanolyan a ket oldala. Hetfon lesz a muteted, ugye?
13946. Happy123 (válaszként erre: 13945. - Keki70)
2016. júl. 2. 20:58

Szia keki, informatív vagy, mint mindig:)

Akkor jól gondoltam én, hogy óvatosan a rágással, mert mozgatja a gipszet...

Keki, elolvastam mindent arról az archív linkről, amit csatoltál. Az ottani bejegyzések 2006-2009 közöttiek és gondolom, hogy azóta változtak a műtéti technikák (pl. KT is valami csodagépet használ az orrhátra), szóval tényleg igaz, hogy vastag bőrnél 2 év, amíg beáll az orr végleges formája? Meg tudjátok ezt erősíteni? Kicsit csodálkozok ezen, a dokik nem sietnek közölni az ilyesmit.

13945. keki70 (válaszként erre: 13943. - Happy123)
2016. júl. 2. 20:27

Szia!!!

Végre megjöttél <3

Örülök,hogy minden rendben ment.

Evés:nem kell pépeset enni,csak olyat egyél,ami könnyen lecsúszik,amit nem kell percekig rágnod,pl.levest,de ehetsz szendvicset is,amit megkívánsz.Csak ne olyat,amit elkezdesz rágni és sosem fogy el.Szóval ne kelljen annyira rágni,hogy a gipsz fel-alá ugrál.Csak finoman.

Gyógyulgassál,pihenjél,hát ez nem a nagy alvások hete,de majd gipszlevétel után.Kitartás!

13944. Koriandra
2016. júl. 2. 20:19

Sziasztok! Elolvastam pár naplót, köszi a tulajdonosoknak, hogy megengedték!

És azt kell mondjam, hogy mindenkinek szép lett! :)

A képeket is nézve a gipszlevétel után nem is rossz az állapota bőrnek, foltoknak. Őszintén rosszabbra számítottam. De alig látszik hogy műtét volt.

13943. Happy123
2016. júl. 2. 20:17

Sziasztok lányok! Bejelentkezek, ahogy ígértem: csütörtök délelőtt volt a műtétem, elvileg minden rendben van, óramű pontossággal mutatkoznak rajtam a naplókban látott változások (1. nap: durván bedagadt, vérömlenyes szem; 3. nap: szilikonszáj és hörcsögpofi). Nekem nem fáj az orrom, a műtét után sem fájt, az egyetlen, ami igazán megvisel, az az alvás hiánya. Egyébként is szar alvó vagyok, a mostani nehezítésekkel meg gyakorlatilag napi 2-3 órát alszok több részletben. De mindezzel együtt azt üzenem mindenkinek, aki gondolkodik a dolgon, hogy nem nagy macera, sokkal rosszabbra számítottam, abszolút kibírható. A végeredmény szempontjából még nem tudom, hogy megéri-e, mert csütörtökön lesz a gipszlevétel, de nagyon bízok benne.:)

Annyit azért kérdeznék a tapasztalt kollegináktól, hogy olvastam, hogy másoknak fáj a torka és a foga, ezért az első 3-4 napban pépeset esznek. No, nekem nem fáj, muszáj nekem is pépeset enni? Úgy értem, hogy rágás közben nyilván mozog az arcom, a fájdalmon kívül van praktikus oka a pépes kajáknak?

13942. keki70
2016. júl. 2. 19:51

Amikor az orvos begipszeli az orrot,előtte nyilván olyan az orr,hogy azon hiba nincsen-kivéve azokat az eseteket,amit nem lehet javítani.

Tehát így kerül gipsz az orrunkra.

A végleges eredményért 80%-ban az orvos a felelős,a maradék 20%-ban a szövetek,porcok,csont regenerálódása,amiért a gyógyulási folyamat ill. a szervezetünk a felelős.Ez átlagban egy év.

13941. brigi1990 (válaszként erre: 13937. - Nyuszikaaa)
2016. júl. 2. 17:41
És a korrekció mennyi? Tudja valaki?
13940. keki70
2016. júl. 2. 16:50

Lányok-Fiúk /igen,ők is itt vannak,ha sokszor csak priviben is/ ezt én sokszor olvasgattam,rengeteg infó és tapasztalat,érdemes átolvasni:

orrplasztika.blogspot.hu/2009_12_01_archive.html

13939. Nyuszikaaa
2016. júl. 2. 16:43

Csak érdeklődés céljából irtam a fórumra h valakinek van e hasonló tapasztalata es h elmúlt e a pukli . Nem akarom h bárki felreértse .

A dokit egyáltalán nem okolom , tudom h ő a legjobb . Nem bántam meg , hogy vele Csinaltattam az orrom .

13938. keki70 (válaszként erre: 13933. - Cucu)
2016. júl. 2. 16:38

Röff:megbánnád.Olyan lenne,mintha nekifutottál volna a falnak és az orrcsúcsod fent maradt volna.

Nekem már volt "szerencsém" ilyen orrot látni,az egyik állami kórházban csinálták egy szép kis lánynak-de ezzel tönkre is tették az orrát.Nagy volt a döbbenet,mikor felrakta a képet... :-(

13937. Nyuszikaaa (válaszként erre: 13935. - Brigi1990)
2016. júl. 2. 16:38
Lehet h ott az csak duzzanat ami egyszer felszovodik , nem tudni . Külföldi fórumon olvastam h a púp helyen műtet utan lehet meg púp ami azert van mert még ott a duzzanat . A dokit ezert nem okolom . Ha nem múlik el akkor korrekciózni kell
13936. keki70 (válaszként erre: 13931. - LeaLea)
2016. júl. 2. 16:36
Így van Lea igazad van,nem szabad milliméterre nézegetni az operált orrot,nem a tökéletesség a cél,nem mérnöki mű,hanem az alaphibák megszüntetése annyira,amennyire csak lehet.
13935. brigi1990
2016. júl. 2. 16:23

Nyuszikaaa úgy sajnálom, hogy kijött az a púp.... De tényleg ilyenkor mi van, ha nem tetszik a végeredmény? Mert én nem tudnék megint ennyi pénzt kifizetni sajnos :/

Ez amúgy nagyon gyakori, hogy púpos marad az orr?

13934. Evelina009
2016. júl. 2. 13:37
Engem akkor bizonytalanitott el kicsit a K amikor kozolte hogy az egesz arcom asszimetrikus majd elkezdte sorolni h miert. Kicsit ugy ereztem magam mint vmi torz szulott. Aztan rakerdeztem, h de azert sokat fog segiteni az uj orrom, ugye? Gondoltam ha mar a tobbin nem tudok segiteni legalabb ez legyen normalis. Otthon persze ment az agyalas, h vajon ezeket miert mondta? Lehet megjobban feltunobb lesz a tobbi egyenletlenseg az arcomon ha egyenes lesz az orrom? Csak nem. Lehet csak en vagyok az ilyen erzekeny lelku, biztos nem rossz indulatbol mondta de nem igazan ertettem, hogy miert is kezdte el fejtegetni az osszes hibamat :) O nyilvan teljesen mas szemmel nez meg egy arcot es ami neki nem szimetrikus az nekunk lehet soha fel sem tunne ugyhogy ha azt mondja nem lesz tokeletes attol nem kell tulsagosan megijedni sztem.
13933. Cucu (válaszként erre: 13930. - Keki70)
2016. júl. 2. 13:00
Pedig én kívánnék Mali orrot 😀Röff!
13932. brigi1990 (válaszként erre: 13931. - LeaLea)
2016. júl. 2. 12:42

Köszönöm nagyon aranyos vagy :) de mondom ezen még lesz finomítás :)

Nagyon jó neked, hogy már hétfőn mész. Én majd csak szeptember 7.-én. Ebben a nagy melegben nem akartam belevágni, na meg nem is fértem volna már be sehova. Aztán lehet szeptemberben is hasonló idő lesz :/

Ne aggódj,biztosan nagyon szép orrod lesz! Várjuk majd a részletes beszámolót :)

13931. LeaLea (válaszként erre: 13925. - Brigi1990)
2016. júl. 2. 11:56

Oké, ez megnyugtató. Nem fogom milliméterre nézegetni a pontosságot, csak ne legyen nagy az eltérés :)

Nekem már hétfőn lesz a műtétem. Azt mondták, 11-re legyek ott, de lehet, lesz fél 1-1, mire bevisznek a műtőbe. Félek nagyon. De már várom is. Csak legyek túl rajta, és legyen minden rendben.

Sok sikert majd neked is :) Te mikor mész? amúgy nagyon jó a terved, nagyon szép leszel :)

13930. keki70 (válaszként erre: 13929. - Brigi1990)
2016. júl. 2. 11:22
Mali biztosan nem leszel,ne aggódjál.Olyan orrokat nem gyárt,ahol be lehet látni az orrlyukakba.Még kívánságra sem :-)
13929. brigi1990 (válaszként erre: 13927. - Keki70)
2016. júl. 2. 11:17

Köszi a bíztató szavakat :) Amúgy bízom nagyon a Tamásban, csak hát na....mégis van egy kis félsz az emberben.

Nekem ami a legfontosabb, hogy nehogy felfele nézzenek majd az orrlyukaim, nem ám malacka leszek :)

13928. keki70 (válaszként erre: 13924. - LeaLea)
2016. júl. 2. 11:02

<3

A konzílium alatt elmondja,hogy mi várható a műtéttől-mindenkinek.Amit meg lehet valósítani a hozott anyagból,azt közli.Ez így korrekt.

Nem ígér olyat,ami nem valósítható meg.

13927. keki70 (válaszként erre: 13916. - Brigi1990)
2016. júl. 2. 10:58

Szia Brigi :-)

Nagyon szép a terved,klassz.

Nem lesz csúcsos az orrcsúcs,nem lesz olyan,mint egy kihegyezett ceruza,csak így lehet ábrázolni.Gondoljad hozzá,hogy az orrcsúcsnak van eleje is és másik profilja is.

Élőben egyébként még jobb szokott lenni,mint a terven,mert annak van igazán természetes hatása.

13926. brigi1990
2016. júl. 2. 10:32
Nyuszikaaa beengednél a naplódba? :)
13925. brigi1990 (válaszként erre: 13924. - LeaLea)
2016. júl. 2. 10:31

Szia :)

Nekem is ezt mondta, mert hogy olyan ember nincs is akinek teljesen szimmetrikus lenne.

Lea mikor lesz a műtéted?

13924. LeaLea (válaszként erre: 13908. - Keki70)
2016. júl. 2. 09:53

Köszi, Dóri, a biztatást és kedves szavakat :)

Hát voltak ott, akik már nagyon türelmetlenkedtek, meg haragudtak a késés miatt. De mondták nekünk, hogy a műtét miatt van késés, és én ilyen miatt nem tudok haragudni, csak arra tudtam gondolni, hogy szerintem tök jó, hogy KT nem sieti el a műtéteket, hanem megcsinálja maximálisan jóra a páciens orrát. Ott voltak annak a páciensnek a szülei is, és várták, hogy a lányukat kihozzák a műtőből és felébresszék. Valahogy át tudtam érezni az egész helyzetet, nem lehet egyszerű a szülőknek sem és annak a lánynak is ezzel a műtéttel talán nagyban megváltozott az egész élete.

Már nagyon izgulok, főleg ez az asszimmetria miatt, de remélem, nekem sem lesz olyan túlzottan feltűnő :( Másoknak is mondta KT konzultáció alatt, hogy lehet hogy nem lesz tökéletesen szimmetrikus az orruk? vagy csak azért emelte ki nekem, mert nagyon látta, hogy maximalista vagyok, és odafigyelek az apró részletekre, és nem akarja, hogy műtét után óriási csalódásként vegyek O.5 vagy 1 mm eltérést??

13923. Lisbon55 (válaszként erre: 13909. - Nyuszikaaa)
2016. júl. 2. 09:00
Szia Nyuszikaaa, beengednél engem is? Nekem is nagy pukli volt rajta, kicsit tartok tőle, hogy nekem is visszajöhet, ezért érdekelne. Előre is köszi!
13922. Cucu (válaszként erre: 13920. - Nyuszikaaa)
2016. júl. 2. 00:54
És igen, ugyanott volt a Pukli mint neked
13921. Cucu (válaszként erre: 13920. - Nyuszikaaa)
2016. júl. 2. 00:53
Neki egy 2 -3 hónapig volt látható , de ugy , hogy hol lehetett látni hol nem... És neki fel év utan jott elő !
13920. Nyuszikaaa (válaszként erre: 13915. - Cucu)
2016. júl. 2. 00:36
Reménykedek h az enyem is eltűnik . Azert is varnam ki az egy evet . Az ismerosodnek mennyi ido utan múlt el ? Neki is olyan volt mintha csont lett volna ?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook