Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok !
Pici segítséget szeretnék kérni.
Valakinek Dr. Varga Klára plasztikai sebészről van valamilyen tapasztalata ?
A másik kérésem, kérdésem az lenne, hogy Dr. Rezek Ödön valós elérhetőségét tudja valaki ?
Előre is köszönöm !
Szia,küldve! :-)
Az asszisztens veszi fel,hívjad nyugodtan.
Szia,igen,apad a nózid,kezd belefogyni a gipszbe.
Egy a lényeg:a gipsz nem mozdulhat el,ezt úgy tudod ellenőrizni,hogy ugyanakkora résznek kell az orrcsúcsból kilátszani a gipsz alól,mint amikor elhagytad a klinikát.
Nekem,ahogy zsírosodott a bőröm-bár nem jött fel a tapasznak még csak a vége sem-átragasztottam duplán a ragtapaszokat.
És megérkeztél Gábor :-)
Örülök,hogy túl vagy rajta,remélem minden rendben ment,jó,hogy megint itt vagy!
Sziasztok!
Az utóbbi időben picit csendben voltam, és készültem a nagy napra. Tegnap megvolt az operációm Rezek Dr. Úrnál. Napló nemsokára az eddigi tapaszalatokkal. :)
Gábor
Nicknév->Interaktivitás->Napló
Ha nyilvános a napló,akkor rögtön megtudod nézni,ha titkosított,akkor zárójelben ott van,hogy:titkos.Rámész és engedélyt kell kérned a naplótulajdonostól,mindent kiír,mire kattintsál.
Igen.
Nálam lekerült a gipsz és ugyanúgy folytattam a napi dolgaimat,mint orrplasztika előtt.
Nyilván ha hajolunk,nehezebb dolgot emelünk,vagy akár egy "jót" porszívózunk,duzzad az orr,de nem lesz tőle semmi baja.
Sziasztok!
Orrműtétre készülök, jelenleg orvos kutatás fázisban vagyok.... :)
Rezek Ödön és Kárász Tamás között gondolkozom. Melyik orvos az, akire szakmailag jobban rábízhatom magam? (kevesebb hiba, jobb szépérzék, egyéb)
Akit mostanábán műtött ez a kettő doki, meg tudná írni, hogy mennyibe került a műtét? Vagy tudja valaki a standard árakat? Köszönöm.
Ez jó kérdés.
Én igyekeztem ezt a dolgot mindenképpen orrplasztika előtt megoldani,ugyanis hetekig rendesen kitátani sem tudtam a számat,a másik pedig,hogy a zsibbadó,HÚZÓDÓ orr nem igazán szereti,ha nagyra tátjuk a szánkat.
Négy hetet mindenképpen kell várnod a szemüveghordással.Sőt,ha utána úgy érzed,hogy nyomja az orrnyergedet,akkor még ki kell tolni.
Egy megoldást tudok,videón láthatod,a hozzávaló gumit is be lehet szerezni.Ennek gipszes állapotban is hasznát veszed.
Ha ez nem válik be,akkor a szemüveg tappancsához rakjál kozmetikai vattát és nem fogja nyomni az orrnyerget.
Itt a videó róla:
A szemüveget egy gumival kell felrögzíteni,ehhez adott még segítséget Tami:"Szemüvegeseknek üzenném, hogy a Decathlonban találtam fitness fejpántot, 3 db 1290 Ft, és szilikonos, szóval tuti nem mozdul el, és elvileg ki se tágul. Ebből jó kis szemüvegtartót lehet majd applikálni".
Mindent leírtam,amit tudtam :-)
Szia!
IGEN! :-)
Többi a naplóban.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?